Apsal Ludah?

12:14 PM

Haha..ni bukan cerita aku ye.Ni cerita kwn aku.Benda ni berlaku masa ktorg pegi semayang Jumaat.Yela bukak citer semayang Jumaat la plak..kan hari ni Jumaat :) So dia pn g tempat nak ambil wudhuk..Mula2 tu chantek je xd hal..tiba2 kaki dia bsah kena air.Aii baru bsuh muka..air dah sampai kaki?Then dia tgk ada pakcik di sebelah kanan dia ngah berkumur2.Myb pakcik tu terbuang air kumuhan kat kaki dia gamaknya..so kwn aku ni cntinue la amik wudhuk blik sambil menjarakkan diri dia..tkut2 pkcik tu ludah blik.Sblm tu smpat la dia bilas2 kaki dia tu..yela mana la tw ada baki2 cili dr air kumuhan ke..terlekat kat kaki dia td.Hehe.Tgh dia nk bsuh muka..sekali lagi dia kena kaki dia diludah air kumuhan pakcik tu!Ai pakcik ni lebeh..nk kata dia xnmpak..kwn aku tu besar gedabak.Kaki dia pn bsar mcm kayu belah!Yang xboley blah muka pkcik tu selamba innocent.Muka mcm baby je.Haha.Rasa mcm dh jauh dari pakcik tu..tp blh lagi dia ludah.Haha..Tension aku tgk kwn aku tu..Pakcik tu msih terus mengambil wudhuk ngan muka xbersalah.Mgkin pkcik tu rabun kot :) Kwn aku double check..sah xde cili melekat kat kaki..so xd la dia mrh sgt.Haha.Mcm ni pnya org pn ada :P

You Might Also Like

4 comments

  1. maafkan aje lah si pakcik tu..
    tapi lain kali kalau terserempak dgn dia beranikan diri la tanya knapa pakcik buat gitu?

    ReplyDelete
  2. myb pakcik tu ajak bertanding 'sape ludah paling jauh kot?' hehe :P

    ReplyDelete
  3. pakcik ni xperasan tu..yg dia bole meludah sejauh itu..haha

    www.anazrul84.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. aku rasa dia dlm situasi bongkak lagi takbur.Mesti jiran dia bagi kata2 semangat supaya dia tunjukkan kpd jemaah solat jumaat

    ReplyDelete