Kalau Aku Mula Bosan~

10:45 AM

Ada beberapa perkara yang akan aku buat KALAU AKU MULA BOSAN :)


  • Aku akan cuci kereta..1mggu 2-3 kali.Klu hujan lagi kerap aku basuh.Bukan ape aku xnk kereta aku berhabuk, dh la tu cicak plak rajin sgt buang tinja dia atas kereta aku

  • Aku akan baca komik.Aku akan baca komik berulang2 tanpa jemu.Haha.Aku layan Kreko, Naruto, One Piece, Bleach,Fairy Tail, Eye Shield 21..weh bnyk lagi la.Semua komik aku baca la snang,tp komik jiwang2 aku tolak tepi dulu la.Aku xsuka time bosan..kena layan jiwa2.Adeh leh sumbat medula oblongata aku.Haha








Ni antara koleksi-koleksi komik yang aku ada..bnyak lagi nak aku tunjuk..kang korg cenburu plak.Hehe

  • Kalau aku bosan..Aku akan keluar tgk wayang sensorg aku.Haha kenapa sensorang ea?Sbb aku xd kawan since aku kat Kuantan.Xtually kgkawan aku ramai yang dah kawin..so rasa xsesuai plak aku ajk dorg kua.Biasala org dh kawin mana leh blik lewat2 malam..kang xpsal2 wife dorg ingat aku bwk husband dorg gi dangdut.Haha :D
  • Kalau dh sumbat xtau nak buat ape..aku akan ke dapur, klu ada bahan utk memasak..aku akn msak.Pling mudah aku msak oat ngn megi.Tu bosan tahap malas melampau xhingat.Then klu aku bosan tahap hampir rajin, aku akn buat cekodok @ lempeng.Klu separa rajin aku akan masak nasi goreng @ mi goreng dan klu aku rajin peringkat kebangsaan, aku akan msak lauk.Lauk2 yang aku pandai masakla kan contohnya seperti ayam gorg kunyit, daging msak kicap, kari sardin @ kari daging @ kari ayam, sup sayur, kobis msak lemak, sambal tumis yang all time feberet telur dadar.Aku xd lauk lain pn xpe asal ada kicap ngn telur dadar.Haha :D
  • Last skali klu aku dh bosan..pandangan aku terus gelap.Aku xtw apa penyakit aku nih.Bila aku rujuk doc pakar, doc pakar dlm nada serius bagitau aku "Pandangan En. Afzal gelap sementara sbb En. Afzal tdo" :P

Itulah yang aku lakukan KALAU AKU MULA BOSAN :p

You Might Also Like

7 comments

  1. cheq tun : heh telur ngn sy ibarat lirik dan lagu..mmg xdpt dipisahkan.Haha

    Mrs Meen : itu baru ckit..bnyak lagi kat rak.Itu pn dh advertise nk let go sbb terlalu bnyak smpai umah tu jd ppustakaan.Bkn komik je..bku2 novel..citer2 antu awang ngah n tamar jalis..mastika dr tahun 1996 smpai skrang rasanya pn ada

    ReplyDelete
  2. weh, citer tamar jalis tu kalau nak let go bgtau aku! aku nak beli!!!

    ReplyDelete
  3. haah nk beli ke?ada kat umah tu..tgh repacking nk let go.Brapa jilid aku xsure..20 @ 30 kot

    ReplyDelete
  4. okey2, nak! aku cop. ko kira la sume bape jilid and bape nak let go. aku rasa sure in good condition, kan? nanti bgtau ek!

    ReplyDelete
  5. haah smua in gud condition.Tp biasala bku lama2 kn??nmpak lama la ckit.let go pn dlm 1 jilid rm3 je kot.Xpe papehal aku riki2 blik

    ReplyDelete