Korang Pernah Dengar Lagu Ni Tak??

10:16 AM

Aku ngah layan mp3 nih.Aku layan semua jenis lagu..kira aku ni universal la.Tapi kalau 24 jam korang bagi aku dengar dangdut..leh jem gak kepala hotak aku.Hehe.Tapi bila time lewat malam sebelum tido..memang masyuk kalau dengar lagu old skool.Lagu masa aku kecik2 dulu.Aku sering dengar lagu2 dari kumpulan Putra, XPDC, Samudera, Exist..macam2 lagi la.Tapi certain2 group lain jarang aku dengar..Selak gak asyik dengar lagu yang sama je kan?kan?So kat sini aku nak kongsi dan pada masa sama nak tanya..korang pernah dengar lagu ni tak??

Febian - Eva Natasya

Metafora - Wasangka Cintaku


Garuda - Rahsia Tapi Nyata


Kasawari - Teguh


Kejora - Bila Kasih Menyepi


Lemon T - Kerana Janji


Putra - Dalam Kehadiran Kekasih


Terrarossa - Gering

Banyak lagi sebenarnya aku nak letak..tapi terlalu banyak la.So amacam?Pada aku lagu ni jarang ke udara, lagipun banyak kenangan.Oo bdw ada dikalangan korang akan kata jiwang karat laa..feeling lebih la.Most of yang kata macamtu..dilahirkan tahun hip hop..K-Pop.Nop!Its not about dat k.Aku yang dilahirkan tahun 80an..aku dibesarkan dengan lagu2 macamni.Aku berada di zaman era kegemilangannya.Samala macam Pop Yeh Yeh.Aku xminat..tapi memandangkan mak abah aku berada di zaman kegemilangannya..xleh nak buat pe la kalau dorg minat.So guys..seyesly kalau xde yang lama, takkan ada yang baru.Muzik berubah mengikut zaman..so terimalah hakikatnya ye :)

You Might Also Like

0 comments