Ahadku Malang ~

9:53 AM

Semalam petang area pukul 2..aku ada janji ngan kawan nak kua pegi Mydin.Almaklumla nak beli barang2 asas..sabun mandi aku pun aku tengok makin nipis..mungkin sebab aku rajin mandi.Haha.Megi kawan aku pun aku dah perabiskan..so nak kena ganti baru la.Actually sebelum tu aku dah perasan minyak moto aku licking,so aku plan gerak naik kete la.

Bila aku start enjin kete..xnak hidup plak.Hai aku baru tukar bateri hari Jumaat hari tu..dah kong??Ada harapan aku nak tukar jadi king kong nih..then aku bukak bateri bawak nek moto cari kedai bengkel charge bateri.Ha kali ni nek moto la plak.Aku budget minyak aku penuh tangki lagi..sebab aku baru isi full tank..Cepat2 aku bawak moto, adala dalam 2km aku bawak, moto aku plak mati!Haram jadah..Bila aku bukak tangki..kosong!!Huhu memang terkena aku semalam.Aku menolak ke bengkel..bengkel tutup.Rasa nak menangis je, dah la panas terik..perut lapar..menonong aku tolak moto sampai umah.Helmet xleh bukak..Giler ko!Jatuh saham..ngan dress up aku mcm nk gi amik award ABPBH..Basah ketiak.Siap leh perah lagi!Kalau aku  timbang berat..dah turun beberapa kati semalam..tapi naik 1kg sebelah petang sebab aku lenjan mi goreng, tau fu fah, murtabak ngan rangka ayam.Almaklumla tolak moto..banyak ilang tenaga.Hehe

P/s : Sempat aku bertelagah ngan kawan aku..aku kata pukul 2 tu petang..tapi dia kata tengahari.Mana satu betul daa!!

You Might Also Like

0 comments