Bercinta di Facebook??Agak2 la Weh..

2:26 PM

Seronok ke korang rasa?Hahaha..aku tak tau sebab aku tak pernah buat.Mungkin sebab aku malu nak kongsi perasaan dan kata2 cinta dengan jutaan orang yang menyinggah.Oo..bagi yang masih kabur2, petang ni aku nak story pasal kisah cinta di dalam sosial networking.Tak kisah la Fb, Twitter @ whatever else..janji yang sewaktu dengannya.

Ye aku tau korang sedang berasmaradana..dan satu dunia tau.Cuma tak advertised dalam suratkhabar dan media je.Tapi please la aku geli la..Aku actually tak amik port langsung apatahlagi cemburu..halamak simpang malaikat 44.Tapi xperlu la korang canang sampai apa yang korang buat dalam kelambu.Weyh jijik la!Dan wall ko tu pun..aku tgk korg berborak berdua je.Kalau masing2 dok jauh aku leh accept(stil xberapa agree), tapi satu opis..kiranya korang lah loving couple paling bahagia dalam dunia.Adeh makhluk macamni kalau dah bercinta memang parah.Aku tak tau la kalau dorang xde jodoh..leh meroyan gamaknya.

Gambar ala2 lucah xyah nak cakap la..siap tagged aku kat gambar plak tu.Hadoi ape yang korang nak kongsikan ngan aku nih?Korang nak tunjukkan yang betapa bahagianya korang?Xcukup dengan gambar..kata2 ala2 lucah korang kat wall plak.Kalau dah berbaur peribadi tu..private message sudaa.Aku rasa takde makna kalau korang nak post kat wall tu.Sori bro..aku nak muntah!Aku lagi nak muntah darah kalau yang buat budak bawah umur..macam gampang!!

You Might Also Like

6 comments

  1. aku pon tasuke .bercinta nk kasi satu dunia tau .bangang ke ?

    ReplyDelete
  2. agaknye sebab dia kurang cerdas dia buat mcmtu.ngeh3

    ReplyDelete
  3. annoying kot.

    nnt kalau putus habisnya dia maki hamun kat fesbuk.

    ReplyDelete
  4. xkan la dia buat macamtu..sebab masing2 dah bunuh diri

    ReplyDelete
  5. waaaa, setuju bangat. saya pernah buat entri yang lebih kurang macam ni. xD

    ReplyDelete
  6. ekin - hehe kita sependapat la cenggitu :)

    ReplyDelete