'> Bila Angah ku Mula Mengkritik.. | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, April 5, 2011

Bila Angah ku Mula Mengkritik..

Last month aku balik Kajang, ada kerja kat KL.So sempat la aku berborak sakan dengan Angah aku.Maklumlah dah lama sangat tak jumpa.Bukan tu yang aku nak sampaikan..cuma isi kandungan perbualan tu macam hampeh sikit, bila Angah aku mula mengkritik :P


Angah   : Along, angah rasa kawan angah tu si polan macam ntahapehape la plak
Aku       : Ha apsal ngan dia?Kamu ad prob ngan dia ke?
Angah   : Takde la..angah baru bukak fb..lama xbukak.Then bila angah pegi tgk fb dia..dia dah 
               tukar nama
Aku       : Eh biarla..fb dia..sukati dia la nak letak nama ape
Angah   : Tak kisah la nama ape pun..Tapi macam xboleh terima bila dia letak nama Puteri
               Idaman.Yuckk!Dah la gemuk..kuat makan..kuat tido.Bla..bla..bla
Aku       : Erkkk!! (tiba2 aku rasa nak ke tandas)


P/s : Aku kena hadiahkan si polan..dan Angah cermin besar lepas ni :P

1 comment:

  1. ekekeke ingatkan angah kritik penulisan tok.. =)

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com