Entry BLOGLIST Cik Cempaka

8:09 AM

Mula2 aku nak marah2 dulu. Sebab sistem down last week, entry ni terpaksa kena buat balik. Adeh nasib satu je entry aku yang ilang..kalau satu blog aku ilang..tak kuasa aku nak buat blog balik. Huhu. Tapi sebab semangat yang berkobar2 nih..aku buat balik la untuk Cik Cempaka :)

Heh ape kes la aku ni, semua segmen aku terjah. Ni segmen BLOGLIST Cik Cempaka pulak.. Mula2 aku ingat nak blogwalking je la..alih2 ter-bekenan ngan segmen yang cik tuan rumah ketengahkan. Nak.. taknak..nak..Hmm. Nak cuba-try-tengok la. Saje suka2 disamping tambah kawan :) kan?kan?


Hehe apa yang menarik pasal blog Cik Cempaka ni kan..simple, kemas dan cantik. Kadang2 aku terkena kencing tak lawas bila jenjalan tengok blog yang terlalu fancy dan streotype. Blog Cik Cempaka look nice, sedap nak membaca. Hehe. Dah macam blog kanak2 aku leh katakan.. ada kartun. Sekali imbas aku macam baca buku bacaan kanak2 la :) kiut. Sebagai lelaki yang tak suka something yang agak serabut, aku suka blog nih :)

So keep it up cc, memang sangat saspek la sama kamu :)

P/s : Tetiba aku membaca sambil bersiul2 lagu tema Wonderpets :P



You Might Also Like

2 comments

  1. haiii..thanks sudi join segment kanak kanak ribena..haha..

    itu lah, huru hara kan bila blog takleh masuk
    ^^

    ReplyDelete
  2. ye cc :) ye bila kita join segmen kanak2 ribena..konfom ada air ribena free.haha :P

    ReplyDelete