Blog Sihatimerahjambu

Nuffnang Aku RM 0.25 !!

10:40 AM

Aku masuk lab pepagi ni..kena kerja keras. Hehe. Tapi sempat gak aku mengular.. Aku pun tak tersengaja bukak Nuffnang. Aku checked earnings aku dah jadi 25 sen. Weh bergerak rupanya!! Haha. Aku ingatkan statik je sampai satu tahap di mana aku dah tepu idea. Tapi ok la gak.. sekurang2nya ada improvement. Bak kata kawan aku.. kalau aku buat blog semata2 nak income, memang seksa macam hempeh la weh! Hehe. Takpe2 yang penting komitmen aku pada blog..kena maintain setiap masa. So pada newbies macam aku.. keep continue apa yang korang buat, kena ikhlas dan jujur..yang penting korang hepi dengan apa yang korang buat. Bila korang hepi.. orang yang baca pun boleh feel sama. Hehe



P/s : Banyak benda yang korang boleh ceritakan, terpulang pada korang macamana korang nak
       olah penceritaan korang :) Gud lak :D

You Might Also Like

6 comments

  1. lama2 nanti naik la banyak2. mesti masyuuuuk punya :) hihi

    ReplyDelete
  2. haah tu la pasal.Ingat income pertama nanti plan nak beli rumah kot.Hahaha :D

    ReplyDelete
  3. Tambah duit poket lagi RM49.75 .. boleh la cash out. Hehehehe ..
    Ehh .. jangan marah ye . Gurau je tu!
    Sabar dan rajin update blog .. insya allah .. nanti akan bertambah juga hasilnya. :D

    anastasyea's latest post .. #Maxis10 - Mengelakkan Kuasa Bateri HTC Desire S Dari Cepat Habis

    ReplyDelete
  4. a n a s t a s y e a mak aih panjangnye nama??hehe.Haah la kena rajin usaha la cenggini, kata nak beli umah.Haha :)

    ReplyDelete
  5. huhu...syanye bru rm0.o0...lagi la bnyk..huhu

    ReplyDelete
  6. Nezhabaik Nie hehe..banyak tu nak tunggu withdrawal.haha :D

    ReplyDelete