Blog Sihatimerahjambu

CIKGU WAN BLOGGER GILA l SEGMEN SEO

6:35 PM

Haha hari ni ntah ape hangin tak betul yang mendatang, nak kata bukan piyed.. kompom2 dia lelaki!! Hari ni mentor aku buat segmen meng-gilak!! Jom aku nak ajak korang terjah segmen tikam-bertubi2-sampai-mati tu!!

SAYA JOIN SEGMEN CUBA-CUBA SEO ANJURAN WANCIKGUMUZIK DAN DAPAT HADIAH HEADER VERSI RAMADAN DARI CIKGU MUZIK YANG GILA TUUHH..!! KLIK SINI KALAU NAK JOIN."


Aku pun baru kenal ngan Cikgu Wan ni. Dia la mentor aku. Dia MEMANG GILA!! Kalau korang nak cari cikgu yang boleh tunjuk ajar dalam dunia ber-blogging nih, sekiranya jiwa ko macam teletubbies, tak pun muka macam pembunuh+perogol bersiri, tapi dalam hati ada playground..bek korang lupakan nama cikgu wan ni. Sebab ape?Cakap bebanyak pun mengabihkan air liur aku je kan? Meh aku nak tunjuk bukti

Korang tengok dia marah aku macamana?
Tapi jiwa aku kental mcm agar2 beb :P



Kena marah lagi ni! Adeh dia kalau marah memang takkan 
fikir perasaan korang ok! :)



Dia juga gatal merenyam.Semua blogger cun dia rembat.Sian Mankete ngn 
Adam SahajaAku pun tak dapat cari makan.Uhuk3 :P Tapi pada masa yang sama Cikgu Wan tolong kacipkan si Mankete ngan Adam Sahaja. Semoga jodoh mereka berdua berkekalan.Haha!!



Dia buat entry yang dia GAY



Ni dengar suara orang pon boley jatuh chenta??!!Jatuh chenta ngan 
CikYana plak tu!!Hampeh tol kan?



Dia post lagi pasal ke-GAY-an dia tu.Amboi minat bebenor nak jadi songsang :D



Dah la tu..buat entry lucah!!Adeh aku baru tau aku menuntut ngan 
salah orang.Haha :D


La post pasal gay lagi. Risau aku cikgu aku ada perangai cenggini..


Ni plak post dari Simanis yang membuat pengakuan yang Cikgu Wan luah perasaan cinta kat dia. Laaa..kata gay! Ni ape plak luah perasaan kat pompuan nih?? Depan belakang boleh pakai la gamaknya ni? Hahaha



Bukan ni je ok..Ada banyak lagi yang korang perlu tau sebenarnya. Terlalu banyak bukti untuk diketengahkan dan kalau disabitkan kesalahan.. Cikgu Wan boleh dihukum lompat katak sampai mati. Aish kesongsangan beliau bukan setakat ni sahaja..bukan setakat lobang cacing, sampai lobang pusat pon akan dia terjah!! Haha. Itula Cikgu Wan yang gilak!

Tapi pada aku, gilak2 dia pon..kengkadang leh pakai. Dia banyak membantu aku memperbaiki blog, aku pun banyak belajar dari dia. Apa yang dia buat tu sekadar CAKAP MULUT sahaja, hanya hiburan semata2. Tak berniat untuk menyinggung mana2 pihak :) Cuma depends ngan korang je la samada boleh terima atau tak. Terpulang. Hehe :P



P/s : Perilaku Cikgu Wan tak mencerminkan perilaku anak muridnya. Harap maklum :P

You Might Also Like

9 comments

  1. org fes komen??miahaha..*bangga..

    memang terkenal a cegu wan ni..xleh kate pape..keh3

    ReplyDelete
  2. kah kah kah kah kah.. hang kutuk aku kaw2 noo... hahahahahaa...

    thanks join segmen nih... entri ko aku dh bubuh kat google.. tapi page ke dua ok sbb ko kutuk aku terok.. kah ka kah kah..

    best kan main SEO kan?? hahahhaha

    ReplyDelete
  3. haha :D ala tak bes la men puji2 cikgu.takkan dalam hati ada playground gak kot?hahaha :D

    #all da best bro.huhu :P

    ReplyDelete
  4. peh rajinnya printscreen semua n cr komen2 tu semua yer..ahahaa gudluck!! kihkihkih

    ReplyDelete
  5. ok nk join ...tgh wat entri :)

    hidup cikgu wan ..huhu


    excellence

    ReplyDelete
  6. Hihi
    nme yana pun terselit gak eh

    Ngeeeeeee
    Cikguwan mmg femes..xdpt dinafikn lg

    ReplyDelete
  7. ehem2.. aku ngan man tak ada apa hubungan ok.. aku ngan nurul asyikin k.. ^^

    ReplyDelete
  8. kah kah kah kah... tak tahan ngan komen adam.. kah kah kah kah

    ReplyDelete