Blog Sihatimerahjambu

Maafkan aku, HMC Phlow Kalah Sebab Aku ~

12:04 AM

Tumpang lalu..tumpang lalu entry panas baru update nih.. HMC Phlow tak ditabalkan Juara Showdown 2011. Adeh mesti aku kurang undi ni. Kalau la aku boleh menari.. boleh gak aku tolong HMC Phlow tingkatkan jumlah undian. Mesti aku sangat hebat. Semua peminat jerit2 nama aku 'Afzal !! Afzal !!' sampai trauma.. menangis siap berbuih2 mulut macam termakan sabun basuh gamaknya. Besh2 !! Tapi tu kalau aku boleh menari la.


Tak pueh hati tol aku apsal dorang boleh kalah. Aku tengok masa battle, HMC Phlow lagi menyerlah daripada Elecoldxchot. HMC Phlow mempamerkan tarian berkumpulan yang aku tengok sangat kemas dan tersusun berbanding Elecoldxchot yang mengetengahkan persembahan individu walaupun aku tau dah banyak kali group ni dapat vote pilihan juri setiap minggu. Hmm nak buat macamana.. penyokong HMC Phlow kuat bersorak je, kredit ada la 35sen, tu pun dah guna SOS topup.


Maafkan aku, aku membuat permohonan maaf secara terbuka di sini menyatakan yang HMC Phlow kalah sebab aku..kalau kaki aku tak pengkau akibat eksiden dulu, dah lama aku menari dan join group nih. Tapi mungkin ada hikmahnya.. Mungkin aku lebih sesuai bercucuk tanam di Farmville atau sertai Rela mengawal lalu lintas ketika kenduri kawen. Hmphh. Arghh !! Den totap tak pueh hati!! (sambil gigit2 bucu bantal)


P/s : Cheh ada hati nak masuk tournament..menari Poco Poco pun fail. Hampeh !!

You Might Also Like

23 comments

  1. npe cm xtau je mende ni.hahahha

    ReplyDelete
  2. bru gak tgk td ,, tp mang cm ta patot jer afzal join group nih?? =_=?? kihkihkih kalo tak mesti awl2 lg dh terkalah.. ;D

    ReplyDelete
  3. ChaCha = 8tv tadi wak.tu yang macam beskot sy td.skejap ada skejap takde.kusyuk tgk showdown :P

    ReplyDelete
  4. alaaaaaaaaaaaa.. HMC Phlow kua ke?

    ReplyDelete
  5. Tieyha = ha jgn pandang afzal takde mata?afzal pandai joget lambak taw.huhu :P

    ReplyDelete
  6. tang 'gigit bucu bantal' tu comel!

    ReplyDelete
  7. afzal pndi joget lambak..?? wahh... tp tu lah nape lah afzal ta terpilih kn?? mesti ada yg ta kena nih..haha ;D

    ReplyDelete
  8. aku tataw nihhh apadia nihh?? gua rockerz beb.. mana laa nk taw benda2 nih... hahahhaa..
    siyesss aku tataw beb..! hampehh..!!

    ReplyDelete
  9. zureen = tak..HMC Phlow dapat no.2.comel ke?tu baru gigit bucu bantal, blom gulung2 ujung rambut.haha :D

    ReplyDelete
  10. Tieyha = jejaka low profile mcm afzal memg cenggini.xmenarinye dpan orang ramai.takut riak.menari dalam tandas, kat kubo :P haha

    ReplyDelete
  11. hehee..mcm2lah afzal..naseb kalah kalo mng mungkin lain lak..mgkin blh ckp.."kalau aku ada mst kalah" hehee :P

    ReplyDelete
  12. shida'R = haha kalau dorang menang sy cakap "kalau saya ada mesti disqualified..sbb terlalu terror :P"

    ReplyDelete
  13. oke what no 2 . dari takde ann :D

    ReplyDelete
  14. darla carolina = ;a tanak la no.2..tak besh :P

    ReplyDelete
  15. penuh perasaan Rain tgok mlm td ea.. keh3

    xdpt bygkan kalau Rain nari poco2 mcmane! wakaka

    ReplyDelete
  16. hati~♡ = hehe jangan cuba bayangkan..kalau dah stat bayang,sure takleh lupa.haha :D

    ReplyDelete
  17. hati~♡ = amboi gelak tutup molot tu.temphiasss !! haha

    ReplyDelete
  18. Diary oF Mine = tengah sabar la ni (masih gigit2 bucu bantal dari semalam) :P

    ReplyDelete
  19. demmm....fyna pown suke sangat hmc phlow.
    battle diorg sangat clean.
    patot diorg menang kan.kan.





    jom singgah belog fyna.
    fyna ngah rajin nak review belog nih.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/07/fyna-nak-review-belog-korang.html

    ReplyDelete
  20. fyna = hehe.tak pe la fyna,nanti afzal masuk battle..kasi sokong ea.hehe :P

    ReplyDelete