Blog Sihatimerahjambu

Prank Call (2)

12:34 AM

Time aku tengah aku drive..

Ntah : Hai wak..buat pe tu?

Aku : Sori sapa ni? No awak xde save dalam fon saya la

Ntah : La awak tak kenal saya? Sedey nya..

Aku : Sori..sekali lagi sapa ni??

Ntah : .....

Time aku tengah makan..

Ntah : Amacam kenal saya tak?

Aku : Tak kenal. Sape ni? Mana dapat nombor saya?

Ntah : Ala yang awak tak reply chat tadi?

Aku : Senah? Munah?

Ntah : Sape pulak tu??

Aku : Adeh. tak tau la. Apa kata awak bagitau je sape awak..kan senang?

Ntah: Awak marah ke? Sori..

Aku : ..... 


Aku bukan marah. Aku pun bukan sorang dua kawan. Aku ni pulak jenis malas maen mesej ngan orang yang aku tak kenal. Kan lebih proper kenalkan diri, then aku boleh save. Suka sangat ajak aku maen teka2. Adeh penat aku nak memikir :) Bdw, jangan risau.. aku tak marah even sekelumit beras pun..cuma aku kesian biarkan korang abiskan credit semata2 nak maen teka teki ngan aku :P Hehe ~

P/s : Jangan risau nak bagitau nama.. sepanjang aku hidup ni blom pernah makan orang :P

You Might Also Like

30 comments

  1. agak la..semak dgn makhluk Tuhan yang suka men teka2 ni...mmg tak layan der..huuuu

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha. alololo. femesnye. senah ngn munah pun nak cakap ngn dia..:P

    ReplyDelete
  3. Miss Eiza = taknak layan pun takleh sbb sian guna kredit dia.skurg2nya balas la kan :) klu betul2 tak kenal..tu lain cerita :)

    ReplyDelete
  4. cik kiwi's = bukan femes..takut2 kawan lama yang lost contact kan.ke kawan blogger ke? mesti saaavvveeee :)

    ReplyDelete
  5. haha..ok le tu..klo kne prank dri umah mayat cmne?
    pnh buat kat akk..heheh..tp last2 tergelak..kantoi sudah..hehe

    ReplyDelete
  6. ChaCha = saya pon pernah buat kat mak.cakap nak anta gas.mati2 mak kata xorder gas.siap buat dialek india tu.sadis2.hehe

    ReplyDelete
  7. lain kali tanya laa dia nk cakap ngan sapa.. paksa dia sampai jawab.. kalau dia sebut nama ko, bermakna kawan ko laa.. kalau dia sebut nama org lain, senang jee caranya.. ko jawab jer..

    "sorry wrong number" pastu letak tros.. hahahahaha....

    ReplyDelete
  8. Siannye awak yer
    Asyik dpt prank call

    Secret admire awk kot
    Miahahaha :P

    Len kali kalo dpt lagi
    Wat xlayan je

    ReplyDelete
  9. wan_cikgumuzik = dia panggil aku along, maknanya orang yang rapat ngan aku tu.Tapi dia mention yang aku xreply chat dia..bebudak blogger je yg chat ngan aku.hmm

    ReplyDelete
  10. CikYana(",) = takde maknanya secret admire.Mesti someone yang saya kenal ni gak sbb dia panggil sy Along

    ReplyDelete
  11. Oh yeke?
    Sje nak mengusik awk la tu kot

    4 sure bukan saya yer
    Ngeeeeeeeee :D

    ReplyDelete
  12. CikYana(",) = no awk sy save oledi :)

    ReplyDelete
  13. punya pelik..kalu ifa pun malas lyn nie..hihi..

    ReplyDelete
  14. tiefazatie = hmm slalu sgt dapat kol @ msg mcmni.nak dibiarkan takut kawan2 lama.sabo je la :(

    ReplyDelete
  15. Haha, ade secret admire la tuuu. Die malu la tuuuu. Die suke awk la tuuu. Die nak usha awak la tuuu. tuuu tuuuu tuuuu tuuuu :p

    ReplyDelete
  16. Oh da save oledi eh?
    Bagus2 :)

    No awk pun sy da save oledi
    Miahahahaha

    ReplyDelete
  17. haninihanis = haiya berapa manyak tuuuu daaaa :P

    ReplyDelete
  18. CikYana(",) = yup saling menge-save nombor :)

    ReplyDelete
  19. MisS HoNeY = adeh bukan kot.kengkawan lama je ni :) mana de secret admire.org buta je nk admire sy :)

    ReplyDelete
  20. bak sini no tepon! next prank call yeehaaa.. kah3 ;p

    ReplyDelete
  21. hati~♡ = haha.dh tau nak prank ni, tak dapat la.hehe.add fb :)

    ReplyDelete
  22. dah jrg update fb la.. kemalasan melanda.. itu hari hani ade pm afzal. tp belum add lg la.. afzal xcek ke? hani la tu..

    ReplyDelete
  23. hati~♡ = pm dalam fb ke?ke ym?tak perasan la plak :)

    ReplyDelete
  24. awok ni mcm artis la pulok Rain oi.. ketuk pale ang br tau.. hahaha.. ym tu ym la. fb fb la.. fb pon ade.. tp klu takde gak tu xtau cite la tu.. penat je koi pm.. cessss wakaka

    ReplyDelete
  25. mana la awk ada pm dlm fb, sy dh check.ke salah orang ni?hehe.awk anta kat orang len..kata anta kat sy :)

    ReplyDelete
  26. xde maknanye! koi waras lg ni awok! maybe line xok kot time tu. so koi xtgk blk sama ada sent atau xsent.. ntah xtpikir plak time tu.. wahaha.. dah2 jom makan. lapar la..

    to be continue....

    p/s :
    ang jgn kedekut komen ang kat blog den rain! bnyk gile dah ni den support ang! wakaka tuko bhs plok! ;p

    ReplyDelete
  27. tak suka sgt layan msg dr no yang tak dikenali

    bila kol pun buat tak layan je..hehehe

    ReplyDelete
  28. hati~♡ = haha yela den komen sambil buat intisari rancangan.hehe

    ReplyDelete
  29. Puteri Kasih = semalam ada miskol x?sy yang buat tu..ptutla xreply :P

    ReplyDelete