'> Segmen : Jom Kongsi Entry | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Friday, July 22, 2011

Segmen : Jom Kongsi Entry

Salam guys. Tengah2 kusyuk dan tawadhuk bw, tetiba nampak segmen yang dianjurkan oleh kizmyself dalam blog harrazdani. Aku pernah join segmen2 blogger lain..tapi aku mengaku aku sikit memilih. Tapi kali ni aku taknak lepaskan peluang untuk men-join segmen yang kizmyself anjurkan. Let cekidaut!

Nak tau ape yang menarik sangat pasal segmen ni? Klik sini

Segmen ni meminta para blogger mengetengahkan entry terbaik masing2. Aku tak tahu mana satu entry terbaik dalam blog aku ni..Sekadar cuba nasib sahaja. Kalau nak diikutkan pada jumlah komen, banyak tertumpu pada entry yang berbentuk humor. Tapi untuk segmen kali ni, aku meletakkan harapan tinggi pada entry terbaru aku. Entry yang aku hasilkan dengan penuh penghayatan dan perasaan. Mungkin lari sedikit dari genre yang aku tampilkan sebelum ini.. tetapi berbaloi pada aku untuk mencuba. Bukan sekadar mendapat tempat di hati empunya segmen, aku cuma harapkan aku dapat berkongsi sesuatu yang bermakna dengan  bersama blogger lain. Mari aku perkenalkan entry yang aku ketengahkan di dalam segmen ini, Monolog Si Tua



P/s : Harap sangat dapat sampaikan sesuatu yang bermakna dalam hidup, walaupun sekecil zarah :)

10 comments:

  1. semoga terpilih dan berjaya bro..entry tu memang yang terbaik!!!

    ReplyDelete
  2. Khairil - heh trimas bro :) aku cuba nasib je ni :)

    ReplyDelete
  3. Menariknya segmen ni...suka suka

    ReplyDelete
  4. eh2 ade segmen ke kizmyself tu.baru tau..hehe

    ReplyDelete
  5. haah AMMMAR YASIR n ZouL..jom la join beramai2 :) menarik segmen nih :)

    ReplyDelete
  6. terbaik bro !gudluck

    monolog si tua ...


    excellence .

    ReplyDelete
  7. yer sgt terbaikkk!

    dtg dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  8. bro pejalll. semoga berjaya..yeyeyehhhh

    ReplyDelete
  9. gud luck dari rasta..

    monolog si tua...

    sambil promote webs baru rasta...
    Harap sudi jadi follower rasta...

    Rasta amat berbesar hati dan berterima kasih....

    ReplyDelete
  10. good luck awk...

    tak dpt nak balas jejak awk kat shout..takleh nak load shoutbox awk...sebab line saya tgh lembab gile...sok je kita sembang k..selamat malam awk

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com