Apsal Ko Tengok Anu Dia Setaann !! [18SX]

3:36 PM

Assalamualaikum,

Beberapa bulan lepas, aku ada lepak ngan kawan aku. Aku panggil dia Munir la yek, bukan nama sebenar pon. Kang kalau dia tau aku bukak cerita ni..tak pasal2 aku. Haha. Ni cerita 18SX okey, mana2 yang bawah umur sila dapatkan kebenaran ibu bapa mahupun penjaga terlebih dahulu. Amaran keras, jangan lakukan aksi ini di rumah. Hehe lancar je aku cakap kan? macam iklan racun tikus. Hehe :P

Lepak punya lepak, dia ada bukak cerita yang kawan kitorang nak kawen. Aku pun ada dengar pasal cerita tu..so rasanya takde apa2 yang pelik kot. Tapi kawan aku sorang ni beriya iya pulak nak cerita. Aku pun on je la..yela mana tau kot2 ada cerita besh yang mamat sorang ni nak story ngan aku. Muka dia pulak serius semacam je, tu yang buat aku makin berkobar2 nak dengar.

"Zal aku kesian kat Mimi kalau dia kawen ngan Zack tu"

Aku buat muka pelik "Kenapa pulak kau cakap macamtu. Dorang ada problem ke?"

"Aku kompom mati si Mimi tu"

Bila si Munir cakap macamtu..darah aku berderau . Aku terus konfius. Macam2 benda aku nak tanya, tapi tak tau mana satu patut aku luahkan. Sampai mati? Zack kaki pukul ke?Ada berhutang ngan Ah Long? Aku pun dah lama tak jumpa Zack.. so sebarang perkembangan pasal dia aku agak fail sikit. Ni pulak dengar sampai nak berbunuh2!

"Rileks bro..cuba ko cerita satu2. Apa masalah dorang ni. Apsal Mimi setuju kawen kalau dia tau nak jadi macamtu?" aku cuba bertenang walaupun muka aku dah macam orang meneram taik.

"Mimi suka bro. Dia buat tak kisah je aku tengok" ujar Munir sambil menggigit2 hujung straw

Pelik! Dah mula dah tabiat aku gigit jari. Jangan sampai aku jilat pusat pulak dek kerana fikir benda nih! Agaknya si Munir tengok muka aku dah macam tapak kaki, dia pun sambung balik dia punya story

"Mati mimi bro kena kerja ngan Zack..anu si Zack besar dowh! Adala besar lengan bayi!"

Gulp! Terus tersedak aku. Nasib tak tersangkut straw dalam tekak. Munir tengok anu Zack? "Mana ko tau ni setaann!!"

"La aku kan satu opis ngan dia. Aku selalu usha dia, kalau sejuk2 tu..aku nampak bentuk anu dia kat peha time dia betul2kan parking. Besar weh..seyes macam lengan bayi! Nanti ko tengokla sendiri kalau jumpa dia. Tu kalau si Mimi kena mau meraung masuk spital. Hahaha"

Adoyai tetiba aku rasa bangang apsal dia bukak cerita ni. Normal lelaki cerita bukan2, tapi takde la sampai nak usha anu orang. Dah pulak tu dia bantai ajak aku usha sama. Macam gampang budak nih. Aku rasa macam nak pitam. Apsal dia dah cukup puas tengok anu sendiri gamaknya..tu yang beralih arah tengok anu orang lain? Terbantut niat aku nak tanya macam2..kang tak pasal2 orang cop aku gay! Rasa macam nak pitam. Ai cuak dah aku. Kang tak pasal2 dia usha aku punya pulak. Jahanam!@#$%&


Malam tu aku balik sendiri. Jalan kaki pon jalan kaki la. Aku risau kot2 hilang teruna kat tangan kawan aku sendiri..jantan pulak tu! Tak sanggup aku nok! Entah lepas ni anu sapa pulak yang dia usha. Kahkahkah macam hampeh :D

P/s : Banyak2 benda kat opis tu, apsal la tang situ gak yang menarik minat dia?Musykil2



You Might Also Like

64 comments

  1. adoiiiii...apa ni...spttnye post mlm kang...kakkakakka :P

    ReplyDelete
  2. hahha...
    orang lelaki kalau
    tak de buat apa2 kaum sejnis pun jadi la untuk cuci2 mata...

    ReplyDelete
  3. alah banglong...yang pompuan pun apa kurangnya. Duduk2 saje2 tu kat opis dok ushar t**** pompuan lain. pastu ngumpat sana sini.

    kawan u punya imaginasi menakutkan.euwww!

    ReplyDelete
  4. kita taktau,kita bawah umur lagi. teeheeeee

    ReplyDelete
  5. aduyai...ilang ilmu kite tau baca entri macam nieh...:P

    ReplyDelete
  6. aku tgk gambar pun aku dah tahu apa isi entry hang ni bro..hahaha

    ReplyDelete
  7. Oit, apa ni? ish ish ish (geleng-geleng kepala)

    ReplyDelete
  8. daripada tengok laki punya baik..baik tengok ponpuan nyer..banyak kat malaysia ni tayangan free jek..ketat2 lagi.. aduhhh,..

    ReplyDelete
  9. adeh saya bawah umur..hahaha

    dia nak test awk tu straight atau gay kot..tak pun dia syok kat awk.kihkihkih

    ReplyDelete
  10. oh malunya...haha dasyat la munir tu skodeng pulak org punya..tak mustahil die akan skodeng hang punya afzal! habis lah..lariikkkkkk!!

    ReplyDelete
  11. harunya mata kwn ko nie bro..
    sampai tang cna dia perhati..

    ReplyDelete
  12. aku rse lpsni ko kena pkai jubah la..tutup skit pandgn kwn ko tu kt situ..hahaha

    ReplyDelete
  13. Kunjungan silaturahmi malam di afzalsukasuki...
    Wah kok gambarnya laki-laki sama laki-laki yah...?!?

    ReplyDelete
  14. haha kena tutup anu tu kalau dengan dia. kang tak pasal2 dia dok tenung je kang :P

    ReplyDelete
  15. adeh,baru je dgr pasal 18sx tadi,alih2 ko lak buat post cenggini,ngeee

    ReplyDelete
  16. kenapa aq baca entri ni sampai habis ye...hahhaa~

    ReplyDelete
  17. apesal ko guna nama akak??marah tahap seratos nih..! ngok tol ko ek..adoi..hahahaha :)

    ReplyDelete
  18. kenapa nma dia munir??

    pfffffttttttttttttttt

    ReplyDelete
  19. aiyakk
    debik cik afzal laju2 laju dan laju lagi, hahaha

    ReplyDelete
  20. hahahahaha! jaga-jaga ada yang memerhati :)

    ReplyDelete
  21. hahaha..munir munir....takjadi aku tido baca cite ko..terkezzzut.

    ReplyDelete
  22. Adeii...menakutkan la perangai mcm ni...

    ReplyDelete
  23. hehhehe mcm2 bebudak skrg ni!! bebudk ker?ni kes gersang la ni ek..hahahahaha..bahaya tu bro

    ReplyDelete
  24. errr..speechless~!

    okeh, hilang teruna tu memang tak boleh blah. bhahaha..

    ReplyDelete
  25. mntak sgt2. xder kwn yg setruk munir nh kan!!!bhya giler..

    done follow here..follow back at http://hafrawiegeek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. bangang. rajin beno dia usha ekk. hahhaa

    ReplyDelete
  27. sengal je klau pompuan bace ni
    ahaks..ape kes usha anu org

    ReplyDelete
  28. haha hidup dlm ketakutan.. kerana ada lelaki sperti ini dlm diam :P

    ReplyDelete
  29. astaga.. astaga.. kau masih kawan ngan dia dak?

    ReplyDelete
  30. hampeh tgok anu orang . hilang ilmu . kah99999 XD

    ReplyDelete
  31. kite pon pernah tengok....hahahhaha...
    eeeeeeeeeeeiii.....

    ReplyDelete
  32. erkk arrr......

    gilo..dah takdo kojo laen gak dok tengok anu org..kahkahkahkah.

    adeyy!

    ReplyDelete
  33. alamak emy da terbace!tapi lupe mintx permisyen parents.xpe kot kan?hahaha :p

    ReplyDelete
  34. tgk tajuk je. xmo le bace 18sx punye.. haha

    ReplyDelete
  35. hikkss..!
    -seb bek tak bace lagi.. takottt..

    Muhammad Khairi. 2006

    ReplyDelete
  36. Da cukup umo xpayah mntk izin da.. Lawak plak rasenye.. Bahaye tuuuuu.... :)

    ReplyDelete
  37. Terima kasih atas singgahnya...ijin follow sini no : 950.
    Terima kasih

    ReplyDelete
  38. erk? kahkahkahkah

    adesss terase seram kalaw de kawan sebegitu... huhu

    ~pssstttt, kite 18 tahun ke atas oke.. lalalalala :p

    ReplyDelete
  39. Hadir dan absen malam di sini sahabat...Blognya bagus dan yang follow juga banyak sekali di sini

    ReplyDelete
  40. hehehe...hahaha...laki-laki kok bisa begitu

    ReplyDelete
  41. sabau je lah pagai beliau tu hehehe

    ReplyDelete
  42. dah abis bace baru teringat yg kin ni masih di bawah umur. adoi la~ hehehehehe

    ReplyDelete
  43. jadah giler ko dpt kwn cmni...hahaha...errrkkk...ok..xnk komen bkn2.,..hahaha

    ReplyDelete