Aku Suka Donut

8:38 PM



Aku suka donut
Korang suka apa?

Kenapa ko suka donut?
Sebab ia senang dimakan

Eh kalau karipap..
Susah ke nak makan?

Karipap pun senang gak
sama senang macam donut

dah tu kenapa donut?
Er.. dah aku suka donut
Nak buat macamana?

tapi yang aku tak faham
kenapa ko suka donut?
Kenapa tak karipap?

Hmm donut 2 sukukata
karipap 3 sukukata
Jadi donut lebih jimat

sebab tu je? alasan lain?
Err takde kot.. takde alasan
takde idea

Ko takde idea?
Sebab tu ke ko buat entry ni?
Kenapa mesti donut?

Haah.. ye la kot
Aku takde idea hari ni
palehotak aku cuma nampak donut

oh yeke?
Kesian.. kesian
aku suka donut
Korang suka donut?




P/s : Maaf pada mereka yang bertanyakan entry.. aku berhibernasi. Kuantan hujan..
         sejuk2 cenggini, tarik selimut la apa lagi :P

You Might Also Like

52 comments

  1. Awak..sama jugak..saya suka gak donut..jom blanje saya Dunkin ke, Big Apple ke, tak pun J Co...hahaha :P

    ReplyDelete
  2. bulan poser selalu antau kat surau donut untuk morehhh...muai kalau wat sendiri...huhu..

    ReplyDelete
  3. Kuantan hujan lebat..
    Susah nak keluar cri donut mahupun karipap.
    Nak senang buat sendirik. *haha

    ReplyDelete
  4. donut lembut lagi sedap. perrgghhh. makan panas2.

    perbezaan 1 lagi sebab donut n karipap ejanya laen. wink

    ReplyDelete
  5. haha banyak gila perkataan donut . i loike :)

    ReplyDelete
  6. bigapple sedap... hahaha kuih keria sedap gak. karipap inti kentang sedap gak, aishshhhh sume sedap lah...

    ReplyDelete
  7. donut big apple yang sedap bangat!kalau afzal belanje confirm sedap lagi!

    ReplyDelete
  8. aku suka pau je..lagi jimat.. 3 huruf

    ReplyDelete
  9. adeh...teringin nak makan donut...zallll belanje :P

    ReplyDelete
  10. haha teringt cerite donut kat astro dulu :)

    emy pon suke donat..donat murah suke, mahal pon suke ^_^

    ReplyDelete
  11. donut mampu membangkitkan imaginasi yg pelik2 dlm fikiran kanak2 ribena...

    ReplyDelete
  12. lapar2 gini mmg best klu dpt pekena donut ngan kopi ;)

    ReplyDelete
  13. akak mkan big apple...... sodap tu...:)

    ReplyDelete
  14. ha yer,donat2 jugak,ni ponat den tunggu kat kaunter ni biler nak bayonyer??ahahahaha~

    ReplyDelete
  15. hahaha.... aku pun suka big apple :P

    ReplyDelete
  16. kenape awk suke donut.?.donut tu ape..??..die same dengan karipap erk..?.ke same dengan mesin basoh..?.boleh makan ke donut tu.?..saye makan donut gula je

    ReplyDelete
  17. tray donut kat krispy kreme !!!!
    lagi best !!!

    ReplyDelete
  18. shida dua2 suka donut dan karipap haha ^_^

    ReplyDelete
  19. apa mimpi tah abg afzal. cita semata-mata pasal donut. ulang2 menda sama pulak tu. selamat abg afzal. tak jadik marah =,=

    ReplyDelete
  20. suka donat ngn cok keria..hahahahha

    ReplyDelete
  21. selamat berhibernasi dengan donut di tangan..hahahaha..

    ReplyDelete
  22. suka juga Donut terutamanye Donut buatan sendiri.. :D

    ReplyDelete
  23. donut 4 singgit best gak wat bekpesss! kalau dapat donut big apple lg mashukkkk..rain lanjeeee leh? =D
    tido tido! ujan ujan best tido weiii..=)

    ReplyDelete
  24. menggiurkan...ahhh donut..bikin aku ghairah!

    ReplyDelete
  25. nape mst donut??grrr-->x puas ht..

    syoknya berhibernasi time ujan :p

    ReplyDelete
  26. terus terbayang J co dan Big Apple~! Haish.. ape lagi belanja la.. alang2 da buat orang terliur.. huhuhu,=P.

    ReplyDelete
  27. sy pn suka donat...y pling bez donat lemau he

    ReplyDelete
  28. tak suka donut. manis sangat. ;p

    ReplyDelete
  29. bile nak payung aku donut big apple

    ReplyDelete
  30. xbrapa suke donut..suke lg karipap..

    ReplyDelete
  31. tak brapa nk suka donat la..

    p/s : n9 pun hujan :)

    ReplyDelete
  32. tak suka sangat . sbp manis . nanti dpat diabetes :p

    hehehe .

    kuantan hujan ke . yeelaah .
    hujung tahun musim tengkujuh .

    HATI-HATI di mana jua anda berada :)

    heee .

    ReplyDelete
  33. suka laksam... tp dah lama tak makan.. huhu

    ReplyDelete
  34. donut lebih susah nak makan berbanding karipap..:p

    ReplyDelete
  35. donut...kekadang sayang nak makan sebab cantek...poyo

    ReplyDelete
  36. donut la sedab.. amat2 sedab sekali.. hehhe

    ReplyDelete
  37. adoi lapaq dh ni..tu la hampa..saipa dok sebut pasai donut !

    ReplyDelete
  38. ak pon suka donut...tp ak lebih suka BIG APPLE....jom mamam big apple...nyum3...

    ReplyDelete
  39. berhibernasi sambil makan donut big apple pun sedap..:p..dah banjir ke kuantan?

    ReplyDelete
  40. saya tau anda suka donut sbb donut lembut kan kan kan kan kannnnnnnnnn hahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  41. walaupun den pecinta karipap tapi kalau donat dah depan mata takkan tolak punya

    ReplyDelete