'> AMARAN : Jangan Join Group Ni Kalau Taknak Putus Urat Kentut! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, December 20, 2011

AMARAN : Jangan Join Group Ni Kalau Taknak Putus Urat Kentut!

Assalamualaikum,

Salam sejahtera. Sari berita penting. Pergh ada bunyik macam Mariamah Tijo tak? Kalau aku tanya bebudak muda mana la korang kenal kan? Ni DJ radio time aku kecik2 dulu. Siaran RTM. Tapi sekarang kalau sebut je Kpah Kpoh DJ terhot, terlaris, tersubur.. perghh berjujuk makhluk mintak sain!! Siap tampal poster muka dia dalam jamban lagi tu!! Aik dalam jamban? Korang nak buat ape ngan muka Kpah tu.. dalam jamban plak tu? kahkakahakerkhaccum (bersin tersedak tepung komak!)


Hari ni aku nak pomot satu group yang telah diasaskan oleh Aida Natasya. Seyes beb group ni happening giler! Kalau korang tak cukup sengal.. jangan cuba2 masuk. Gila tak siuman aku semalam seharian dok gelak2!! Aku yang sengal2 tapir ni pun tak menahan masuk page ni. Terdiri daripada ahli mesyuarat tingkap tak bertauliah dengan kepujian membaca Braille bahasa Tamil, dorang boleh buat urat kentut ko putus dalam masa 1 jam setengah. Aku chat fb, aku sendiri tak sedar dah waktu nak balik kerja! Giler tak giler punya kerja.. terlayan habis. Leka ngan ayat2 tak boleh blah. Seyes la korang memang terserlah kesengalan. Aku sukaaaaa!!!!!

So bagi mereka yang rasa nak release tension, kasi join satu kali. Sekarang dah lebih 150 orang ahli JKK Kampung Sengal Sengalan. Aku tak sangka dalam blog, korang kambing2 je kan.. rupanya bila kenal korang memang sengal! So sape yang nak join kasi KLIK SINI dan malam ni kita ada buat kenduri kecil2lan, pastu ada buat sedikit pesta buih. Boleh bawak baju2 dan pinggan2 kotor untuk dibasuh sekali.


Apa2 pun aku bagi amaran awal2.. kalau korang belum bersedia untuk berhadapan dengan tahap kesengalan yang melampau.. please jangan masuk. Simptom2 awal kemungkinan ketawa dalam tido, kencing putus2 sebab ketawa sambil kencing, tekanan emosi melampau dan sakit pipi. Jangan kata aku tak ingatkan korang!


P/s : Kentut aku mengeluarkan bunyi seakan wisel sejak2 join group ni. Kentut korang bunyi ape?

41 comments:

  1. setel sudah....menyebabkan page snediri terabai...neysal masuk..hahahaha

    ReplyDelete
  2. aku tak join pon ada jerr yg add... lalalalalallaa...

    ReplyDelete
  3. tak best pun group tu..tak sengal langsung..

    ReplyDelete
  4. rasa sengal masih belum high lagi..kena bagi lebih lagi hehe

    ReplyDelete
  5. menyesal ke cha ahahhaah... mmg sengal .. kentut terputus2 ahahahaahh.

    mmg layak la ko jd ketu KG SENGAL TU AHAHAH

    ReplyDelete
  6. kenapa kenapa .. tak bagi join lak..wekk..join gak...lantak aa

    ReplyDelete
  7. hahaha..BW situ ja...mmng xlayan blog dh..asyik dok baca chat fb tu ja..sengal !!

    ReplyDelete
  8. ayat2 afzal pun dah mcm org gila da . sengal je . haha

    ReplyDelete
  9. Betul punya sengal tu sampai kencing pun terputus2..ahaha~

    ReplyDelete
  10. memang sengal pun...masing2 ada je lawak memasing... ^_^"

    ReplyDelete
  11. aku join dah semalam..masalah nye bukan urat yang putus tapi kentut x benti2...

    aku copy entry ni paste kat blog aku bleh?

    ReplyDelete
  12. dasat gilerrrr page tue sampai boleh memutuskan urat kentut hiihi...

    ReplyDelete
  13. patut laa x cari jaja dah. har har harunsalimbachik

    ReplyDelete
  14. hahaha..betui tu den..group tu sengal giler..entah2 lah..hampir terkeluar kamus dewan bahasa gua kat store lama tu tuk memahami bhsa2 kat dlm group tu..hahaha..tp naseb baek lah kentut gua x kuar2 sbb blum gsok minyak kayu putih kwot..hahaha...

    ReplyDelete
  15. HAHAHA ! ~ memang sengal giler la apzal..bace entry eykau pown dah cukop sengal..bunyik kentot den xdek la mcm bunyik kentor eykau..giller maintain..HAHAHA ! ~

    ReplyDelete
  16. erk.. kurang sengal x leh join ker?

    ReplyDelete
  17. huhu..tak berapa sengal pun leh jadi sengal..saya yg bnyk keje ni pun boleh tergelak baca post2 dan ayat2 korang dalam tu.. :)

    ReplyDelete
  18. aku x cukup sengal lagi kot...haha..cmner nak join


    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-1-jom-ke-kedai.html

    ReplyDelete
  19. memang best , group terbaik .. ta payah post ape2 cume bace je post2 yang dorang wat memang boleh sakit perut gelak ..

    ReplyDelete
  20. APA !!!!!..muka hakak dalam jamban..!!!! kira xclusif lah yaaaa....asal termenung jer..mesti ingat hakak...muka suci murni ni mmg mujarab sebagai PELAWAS...jgn kau tak tau...derrrrrr...

    ReplyDelete
  21. sejak join group ni kentut sudah tidak berbau...huhu

    ReplyDelete
  22. Nak join sbb nak jaga Kak Pah.Tak nak ada yg buli dia. :D

    ReplyDelete
  23. Dasyat betul page tu ye boleh buat tekanan emosi.. :)

    ReplyDelete
  24. disini dah sengal, apatah lg di sana! oh~ haha

    ReplyDelete
  25. cukup lah kat sini jerk hahahaha :p

    ReplyDelete
  26. saye....saye....









    dah 2 minggu sy tak kentut.....
    erk! ape kne mngena?

    ReplyDelete
  27. tak terkejar notification dioarng semua..

    ReplyDelete
  28. leh buatkan org buasir x? usha jap...

    ReplyDelete
  29. sejak menyertai group tu.. tidur malam ku tak lena.. sembelit berlaku. komputer selalu hang kadang2 teroff sendiri.. huh!

    ReplyDelete
  30. lepas nih memg aku akan sengal selamanya, haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha

    ReplyDelete
  31. aku turut sengal2 macam : ubikayumasaklemakciliapihutanbelantaratropikaselatankutubutara!!

    ReplyDelete
  32. dah sent request. tp aku x tau la tahap kesengalan aku mcm mana. harap2 bole tahan la dgn kesengalan ahli2 yang ada. ahaha...

    ReplyDelete
  33. paling sengal abg afzal ah. haha. sempoi group ni.. keja merepek ja. :)

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com