'> Contest Trafik Free Blogger Avi | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Sunday, December 4, 2011

Contest Trafik Free Blogger Avi

Assalamualaikum,

Pepagi tadi aku terbaca shout dari sorang rakan blogger yang buatkan aku teruja. Korang kenal Avi? Aku tak familiar dengan nama ni. Dalam shoutbox aku pun takde nama dia. Oh baru aku tau dia baru 2 minggu berblog.. no wonder. Tapi apa yang membuatkan aku teruja, dis guy telah mencapai trafik hampir 4k sehari dan follower seramai 2k.. hanya dalam 2 minggu! (macam iklan kuruskan badan plak) Apa korang rasa? Padahal dia cuma buat 14 entry dengan tajuk yang biasa2. Dah berapa lama korang berblogging? Berapa banyak entry korang buat? Berapa trafik korang sehari? Follower korang pulak? Kalau dibandingkan dengan si Avi ni. Aku speechless. Sebab perasaan ingin tahu ni la.. aku join segmen dia :)

KLIK SINI untuk mengetahu lebih lanjut

It's not how long you're in this industry.. tapi lebih kepada macamana kau kuasai industri ni. Aku rasa Avi ni hebat dan tau cara2 untuk dia menonjolkan diri. Yup.. kita rasa kita dah cukup hebat, tapi sehebat mana pun kita.. kalau tak kena dengan cara dan strategi yang berkesan takkan menjadi jugak. Kita tetap akan maju, tapi ambil masa yang lama la. Pada aku.. aku tak malu untuk bertanya dan mencuba asalkan aku peroleh sesuatu yang bermanfaat untuk aku memajukan diri waima dari seorang blogger yang baru aku kenal hari ni.

Apa2 pun Avi.. aku ucapkan tahniah atas prestasi ko yang pada aku sangat2 memberangsangkan untuk 2 minggu ini. Selamat datang ke dunia maya perbloggan dari aku afzalsukasuki dan geng2 yang lain :) Peace


P/s :  Apa yang perlu kita kena rajin cari ilmu pada mereka yang lebih arif

19 comments:

  1. huarghhh menakjubkan . ade gak si avi ni singgah blog dila . kehkeh

    ReplyDelete
  2. amm..korang bukan x tahu tengok dia punya name blog pun "viral" sebenarnya system viral ni kalo korang join memang meletop traffik blog tapi kena kuar mani rr sikit.huhu.. sbb kalo difikirkan mustahil sunggooh domain baru 2 mggu dah capai 4k sehari ye x?..haha....sdg bro ben 5k je.fuhh..

    kalo teknik blackhat lagi power!..try search..kikiki..

    ReplyDelete
  3. perghh..terbaik la..br 2 mggu tp???dasat2.hehe..

    ReplyDelete
  4. semoga terpilih antara 3 yang bertuah tu... ^_^"

    ReplyDelete
  5. hebat!gudluck ye afzal.suka suki berblog aje kan ^__^

    ReplyDelete
  6. josrevalution - aku tak tau menda ape tu.huhu.tapi aku cuba je la kan :) kalau kena bayar tanak la aku..det aku cukup2 nak bayar bil letrik je ni.kahkahkah :D

    ReplyDelete
  7. Good luck afzal..semoga awak terpilih menjadi antara 3 blog yang terpilih tue :)

    ReplyDelete
  8. aik..button replay x funksi ke bro..amm..ok god luck 4 u.. :)

    ReplyDelete
  9. woahh biar benor????? pape pon, best of luck for u ;)






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  10. errkkkk ramai sgt follower kang tak terfollow plak aku nnti heheheh cukuplah yang ada hehe

    ReplyDelete
  11. bestnyer dapat visitor macam tu...kita dah lama pun masih merayap lagi...

    ReplyDelete
  12. rasanya itu kena bayar la afzal..
    kita bayar dan dia akan bagi traffic kat kita..
    akak pulak tak berminat dengan cara tu..
    apa guna kita bayar untuk dapat traffic yang tinggi padahal tak de pulangan untuk kita semata2 traffic tinggi.untuk syok sendiri boleh la..

    lain la kalau pakai innity..
    traffic tinggi sampai boleh pulang modal untuk enjoy..ekekek

    ReplyDelete
  13. erkkk...tercekik den dengor..

    btw...all da bez lah..

    chaiyok2..:)

    ReplyDelete
  14. dahsyatnya! dh berblog setahun pun x smpai 2 ribu kot follower!

    ReplyDelete
  15. pergghhh..dasyatnye...
    Apapun Good Luck ye..^^

    ReplyDelete
  16. biaq betol avi ni...tahniah lerrr..hehehe

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com