'> Ketatnya Cinta Mereka Macam Pakai Sepender Saiz SS | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Sunday, December 25, 2011

Ketatnya Cinta Mereka Macam Pakai Sepender Saiz SS

Assalamualaikum,

Sebelum aku mulakan, aku nak korang baca bait2 bicara ini. Hayatilah maknanya dalam2 dan selamilah cinta mereka sebenarnya. Adakah cinta korang seteguh cinta mereka?


aq cyng dye....aq nk brsama nya sperti dlu
ckang nie aq wndu kt dye...
aq dh brjnji aq nk stia dye sowng jew..
tlong ya allah....
jgn lah ambil dye dlm idup ku...
aq x mau khilangan dye....
aq nk brsma dye smpai aq ttup mta ku ini....
aq cyang kn dye...
aq cinta kn dye...
dye lah jiwa hatiku ini...
sandainya aq pnjam mata ku lbih awl dripdanya...
kau cri kn lah pnganti ku...
untk tman kn idup nya..
sperti aq tman kn idpnya ya allah..
dn untk mnjga mkn mnumnya...
"b cyg akn stia dgn b sowng jew cye lah...
cyg x kn untk cri pnganti b...
cyg akn slalu dhti b jew...i luv u so muc mwahhh"
kow lah plengkap idup ku..
kow lah nyawa ku...
kow lah husbnd yg kusyngi
tiada pew yg lbih brnilai selain mu...

"b cyng wndu ahh at b...
cyng nk b tman kn cyg dlm idp cyg...
b jnji tau jgn nh untktngal an cyg...
cyg jnji cyg akn stia dgn b jew cye ahh....
i lu u so muchh mwahh"
dri wife mu...

Terharu aku mendengarnya. Maaf aku tak dapat tutup perasaan sedih aku, dia punya sedih kalah Ombak Rindu punya sedih. Ni la kisah cinta dua insan yang belayar di lautan cinta.. betul2 menyedarkan aku betapa hebatnya mereka. Aku rasa kerdil bila dibandingkan dengan cinta mereka..

Inilah pic si teruna. Muda tapi cintanya sebesar gunung. Agungnya cinta mereka kan?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ni pulak pic si Dara. Cint.. eh DARA?? Apsal aku tengok macam jejantan je?
Tang mana yang daranya budak ni??Aku tak salah tengok ni kan? Aiyak!!


Tacing aku ngan kisah cinta bebudak bingai ni. Adoyai sekali kompom dua2 jejantans la!! Cayang ngn bb ye? BB takde.. bab* boleh la! *mampos pingsan aku 14 saat! Aku tak tau bala Ariff dah sampai ke Malaysia sampai ada kaum kerabatnya yang terdiri daripada bebudak sekolah! Haramjadah mati2 aku ingat ayat2 tadi dari gegerl.. sekali jantan berbelalai la! Sah bebudak ni kaki lawan pedang! Kahkahkah. Korang tengok sendiri la KAT SINI

Ni pon sebab adik aku yang bagitau pasal dorang. Humangaih ayat ko budak, kalau ayat aku mau cair! Dengan muka ko ala2 biskot tu, ko dah try pakai sanggul tak? Dah cuba tampon? Ke ko type tutup2 aurat.. pakai baju kebaya? Dah kompom kau piyed bulan ni? Hahaha. Stim la aku tengok ko wahai dara, tak tertanggung air di kepala aku dah ni!! *sambil geget2 bucu bantal dan ketuk kepala lutut menahan gejolak yg membuak2 akibat tengok gaya stim ko pegang topi ngan muka ala2 ghairah

Ko budak lagi. kembali la ke pangkal jalan budak. Aku nak nasihat bab agama pun kompom ko tak layan punya. Ingatlah pedang ngan pedang tak boleh seiring. Pedang tetap dengan sarungnya. Apa2 pun aku percaya.. dengan kuasa cinta korang tu pasti ko akan bahagia sampai mati. Aku percaya ianya cinta halal di sisi Allah...

Yeah, sudah pastinya cinta korang 100% halal untuk neraka Allah!



P/s : Tang minta doa tu yang tak boleh blah! Macam mintak masuk neraka secara sukarela plak!





48 comments:

  1. memang geli~
    haishhhh...hancur iman...
    smga dia kembali ke jalan yg benar~
    aminnnn....nyte afzal...

    ReplyDelete
  2. tacing-tacing..

    macam dah x de pompuan dah.. =.="

    ReplyDelete
  3. ish...geli...tang ayat tu pun geli sebab x penah pun ada surat cinta ceghitu....

    ReplyDelete
  4. Samuga sedar dan kembali ke jalan yang di redhai Allah.

    ReplyDelete
  5. umang ai.....alak cenggini lak ni....hok aloh.....goli lak mato den mandang ea....dah macam......dah macam....dah macam biskut lomau lutut den mandang ea....osah....ni sumo masalah kampung ea xdo air la ni...pasir ea plak kono beghak dek kucin...xdpek nk amik air sembhyang utk betaubat....Allah Taala.......apo la nak jadi mo remajo zaman sekarang...gugur jantung den mandang bebondo cenia ha...tu bolun laei yg penk mo les ea...

    *apo lak cam panjang na komen den ni???kbai!*

    ReplyDelete
  6. eeee ni lebih drp sengal ni..muke leh tahan dak tu..tp awat bercinta ngan laki..gelikk seyh! siap mtk doa bagai..haihh menyimpang jauh dah

    ReplyDelete
  7. fuyoo..nur pun baru tahu..memg geli la dgr..kalu lelaki gn perempuan..ok la jugk..ni...ish2..apa nak jdi la org zmn sekrg

    ReplyDelete
  8. Adoiyai... dah la aku tak dpt baca lgsng mesej diorg berdua tu... lepas tgk pic merpati sejoli tu aku rasa aku dah mati dah nie... huhuhuk (sesak napas...)

    ReplyDelete
  9. bingai!!

    them will be get a free travelING at HELL..YEAHHH!!

    ReplyDelete
  10. geli aku oiiii

    http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/aku-seorang-yang-memalukan.html

    ReplyDelete
  11. bukanke ko pun camtuh ke.??..okbai

    *gurauan semata-mata dari budak tak cukup umur.>_<

    ReplyDelete
  12. adehhh..ape kne gitu? dunia2....

    ReplyDelete
  13. kesiannye dorang...mcm mane leh ade perassan mcm tue eh?hadoyai..bukan maen bnyk gegerl..sang jantan jugak pujaan hati T_T

    ReplyDelete
  14. Lagai..kesiannya diorang ni..doakan la mereka ni kembali ke pangkal jalan,,seram baca..

    ReplyDelete
  15. first2 scroll ke bawah tgk muka lelaki jugak..ingat afzal nak buat troll je, rupanya memang sungguh pasangannya lelaki jugak.. hahahaha.. geli baca ayat tu..sebijik cam ayat pmpn. Baru nak doa kan semoga jodoh mereka kekal..haiseyman betul.

    ReplyDelete
  16. Hahahaha.. berani ko afzal. Terang-terang ko kendem budak2 tu. Cayalah. Yang penting, siap berdoa kepada Allah tu. Bapok geli bile baca. Rasa cam nok sekeh je dua-dua org tu.

    ReplyDelete
  17. dunia akhir zaman...


    jauhkanlah perangai macam ini dari berlaku kepada adik2 saya... hmmmm....

    ReplyDelete
  18. pernah baca jugak cerita diorang ni... memang geli habisss... kalau dengan bf sendiri memang tak kan berjiwang karat mcm ni la kan

    ReplyDelete
  19. nak tunggu wife tu mengandong lah... muahahhahah

    ReplyDelete
  20. syial la..bak sini lubang bontot dua org tu aku nak sula guna lembing yang seuakn sea guna tu..haram jadah..selisih dowh

    ReplyDelete
  21. dah lama nampak budak dua orang ni . dah tak de perempuan lagi agaknya .
    ewww bb . awwww bab* betul .

    ReplyDelete
  22. kehkeh,blog ni banyak kita terjah sebab suka baca entry dorang yang sweet like sugar tu,haha

    ReplyDelete
  23. adohai!! ramai sungguh org gay skrg ni!

    ReplyDelete
  24. beluwekkkkk.. waliyazubillahi min zalik..

    ReplyDelete
  25. tekak aku rasa mual..
    semoga diorg ni dpt hidayah..

    ReplyDelete
  26. serius geli geleman.dasyatlahhhh!eiuwwww! =D

    ReplyDelete
  27. nak buat camner ???
    dah jodoh.....
    dah ler ketat teman nk baca puisi cinta mereka.....
    ketat lagi lubang kubur nanti.....

    ReplyDelete
  28. menyampah baca ayat cenggitu..bahasa tak pernah belajar kat skolah..sia sia je skolah....lastly,geli geli tgk pasangan tu =_=

    ReplyDelete
  29. Ya Allah, apa nak jadi dengan mereka nie. Bercinta sesama jantina. Dah tu mengaku plak sbg husband and wife isk isk...agaknya mmg dunia semakin nak kiamat.

    ReplyDelete
  30. huii..xsuka bc ayat camtu...

    ada juga org camni...dasyat!

    ReplyDelete
  31. baca ayat puitis dia..mak ai..kemain romntk..ingt ayat pompuan ke laki..rupanya..humm..ape la nk jadi...sedih la..budak lg lak tu.. :(

    ReplyDelete
  32. kahkahkah..tacing tacing..tak silap ada lagi url lain blog dorang ni..dulu ade keluar kat fb yg blog dorang ni kne hack..ni blog lain lagi la kot..dua2 budak lagi..rosak2..

    ReplyDelete
  33. eiii...geli geleman lak bace ape dowang tulis..

    ReplyDelete
  34. haha admin, sy sikit pon tak tacink baca ayat dorg. geli adala.hahaks

    ReplyDelete
  35. ohyea,yeke dorg saling loving?tah2 saja nk attract org. mane pic loving dorg?pic bgamba kat cermin je ade,hik3

    ReplyDelete
  36. apa nak jadi laa dgn budak2 skrg ni....

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com