'> Pillow Fight Ini Malam.. Seraanngg!! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Thursday, December 1, 2011

Pillow Fight Ini Malam.. Seraanngg!!

Assalamualaikum,

Amacam korang familiar tak ngan pillow fight? Jap2 biar aku baca fikiran korang. Korang bayangkan 2-3 orang awek ber-pijamas gelak2 manja, cun2 belaka atas katil king size yang tilamnya sangat empuk (kalau tido komfom tak bangun2) sambil pukul bantal kekabu yang pukulnya tak berapa kuat tapi bulu2 ayam je yang berterabur lebih (erk bantal kekabu.. kua bulu ayam plak? Pakcik jual bantal tipu nih! Nak kena buat report kat aduan rakyat cenggini). Tu aku baca fikiran abangteror tadi. Aku nak baca fikiran kak mimi pulak. Err.. Hmm.. Kejap2 aku tengah cuba ni..Hmm. Apsal gelap semacam je ni? La patutla dia tengah buang hajat, tak boleh fikir dengan tenang. Kahkahkah :D

Pillow fight versi lelaki sangat horror. Korang pernah masukkan 7 biji kacang dalam pusat secara paksa tak? Haa pillow fight kitorang lebih sadis daripada tu! Masa aku kat asrama dulu, dorang nak fight mana ada bagi warning pape. Peperangan bantal ni di antara blok2 lelaki je. Belum pernah lagi berperang ngan asrama perempuan. Uish kalau perang ngan pompuan pon besh.. nak je aku buat2 pengsan kat asrama pompuan tu. Mesti wangi kan bantal dorang? Pukul pun macam pukul nyamuk je. Aww.. sakit la! Nak lagi boleh? Haha :D


Bila mana kapten blok aku war2kan ada peperangan pada malam tersebut, semua diminta bersedia di pintu masuk blok dan pintu bilik memasing dengan bersenjatakan bantal. Bukan bantal semata2, kalau nak dapatkan efek lebih kejam.. dalam sarung bantal tu ada yang letak alat tulis, jam loceng, buku teks bagi berat dan keras. Lagi parah aku dengar ada yang letak seterika. Tu kalau sape yang kena.. kompom takde kedut kat muka sebulan. Cuak bai.. kalau dapat fighter sama form takpe leh kowtim.. ni kalau kena ngan senior mau lunyai kena tibai. Ha time ni la korang nak tibai puas2.. korang geram ngan senior? Inilah masanya. Nak tibai kawan korang yang tak bagi korang tiru kerja sekolah atau mamat yang berlagak bagus depan bebudak pompuan? Tibai bro jangan tak tibai! Hahaha :D

Roomate aku pulak saja cari nahas. Bila fighter datang dia kata tak main, elok2 fighter tu paling arah dia pegi tibai dari belakang. Hamik kau dia kena belasah teruk dengan bantal, tup2 esok mc sebab kena asma! Kahkahkah. Aku selalunya main pukul2 curi je. Tak pun pukul mana2 yang nampak boleh makan. .selalunya junior2 la yang jadi mangsa aku. Bukan apa, kalau semua bantai yang kuat2.. sape nak pukul yang lemah2 kan? Tak gitu. Hehehe :P

Selagi warden asrama tak buat spot check..selagi tu peperangan takkan tamat. Warden datang je semua bertempiaran lari masuk bilik memasing. Memang terbaiklah.. masing2 berlakon macam takde apa2 yang berlaku pun. Tapi yang pastinya esok masing2 melilau cari bantal sebab ada yang tertukar bantal la.. mulalah mengadu bantal hilang la. Bantal aku mak aku dah tuliskan nama siap2.. senang nak cari kalau hilang. Ai bantal busuk orang lain pon ko rembat ke? Tak senonoh betul!

Aku ada 4 bantal sekarang.. semuanya aku dah perasap ngan kemenyan. Perah limau lagi (macam nak buat air asam ikan bakar plak) Siap berpeta bagai.. tu kalau aku tekap kat muka korang mau lemas korang tersumbat dengan tungau bantal aku. Hahaha. So amacam? Ada berani pillow fight sama aku?

39 comments:

  1. kejam gila perasap dengan kemenyan . haha . siap tulis nama pulak tuu .

    ehh bantal kite kat hostel dulu pun , mak yang tuliskan nama . ehh towel pon . haha

    ReplyDelete
  2. halamak . macam best ja . pillow fight tu . hehe :)

    ReplyDelete
  3. kahkahkah! adoyai afzal memang budak nakal..akak marah ni..ada pulak pikir mcm tuh..tampo mahu?hahahaha :)

    ReplyDelete
  4. hahaha..tak kuasa nak pillow fight ngan afzal..best lagi amek bantal tido macam mengantok disorongkan bantal gitu..

    ReplyDelete
  5. BHAHAHAAH...time bace entri ko je aku memang failed trus..gile lucu arr..

    ReplyDelete
  6. errr , pillow fight ? ada sarung tak bantal tu ? kalau ade jangan lupe cek ape yg ade dalam sarung tu . mane laa na tao kot ade simpan surat cinte ke duit ke dalam sarung bantul tu .. :D

    ReplyDelete
  7. hahahhaha... peh, siap tulis nama tu tak tahan!

    ReplyDelete
  8. Siap perasap dengan kemenyan lagi tu..:D

    ReplyDelete
  9. ko ni mmg tahap nakal kat hostel la ek afzal...hish...ada jer mende yg ko wat kan..

    ReplyDelete
  10. x pernah buat tpi mcm nak buat je pillow fight ni. hahaha... tpi lepas dh puas pukul2, sape nak kemas? adeh!

    ReplyDelete
  11. errr...apzal mcm budak2..apela ngn pillow fight..kungfu fighting terosla sng..muahaha !! ~~

    ReplyDelete
  12. dulu-dulu pillow fight dengan sepupu sepapat je time balik kampung.....boleh tahan juara jugak la...hehe...


    jom afzal!!

    ReplyDelete
  13. woi afzal....aku letak tukul lam bantal aku. mau lawak ka??? *hentak 3 kali kat ubun-ubun afzal

    ReplyDelete
  14. banyak sangat bantai tu...mai sebijik...

    ReplyDelete
  15. melampau sangat aih taruk seterika bagai tu. boleh arwah gamaknya. haha. den tak pernah pun main pillow fight ni. den cool.

    ReplyDelete
  16. kejam kejam..letak streka...kemenyan la bagai..


    lama x main serang2 bantal..haha

    ReplyDelete
  17. hehe sis pun main jugak lah afzal oi..
    siap jerit2 lagi ahaha
    pastu kena denda sebab kantoi cis :*

    ReplyDelete
  18. eleee..afzal main pukul curi mmg laa leh menang..ade ke pukul junior..ek elee ;p

    ReplyDelete
  19. hahahaha hanya tinggal kenangan manis ajer huk huk huk >_<

    ReplyDelete
  20. pillow fighting...suker la..men bantai2 org..lalalala
    bantal bsuk lak tu.. :P

    ReplyDelete
  21. wo0o0...memain je kejenye eh...

    report warden..haha

    ReplyDelete
  22. Masa baru2 kahwin dulu, aku rajin main pillow fight ni...

    ReplyDelete
  23. main pukul2 bantal pulak. ape kelasss

    ReplyDelete
  24. kenapa wt cenggitu ? bantal adalah untuk tido.. kn sedap... haha

    ReplyDelete
  25. wah.. aku rase bantal ko mesti giler power zal.. ala-ala kameha-meha.. hehe.. xmampu den nak pillow fight.. hehe.. sbb bantal aku saiz kecik, dari umor 3 tahun.. hehe

    ReplyDelete
  26. mak oii siap perasap..biaq betuiiii

    ReplyDelete
  27. kalo pakai bantal bucuk aku sejak dari kecik ok x?

    ReplyDelete
  28. dasyatnya. aku ingat ada pillow talk je. hue hue hue

    ReplyDelete
  29. Terima kasih sahabat atas berbagi informasi dan artikelnya.
    Salam persahabatan dari Indonesia

    ReplyDelete
  30. bestnya pillow fight
    agak2 peta negara mane la kt bantal si afzal ni hehehe ;)

    ReplyDelete
  31. pillow fight..memang best..pk suka pukul org dengan bantal...hahaha

    ReplyDelete
  32. huhu..pillow fight la pulak..ada2 je kenakalan awak kan..patut kak mimi jadikan awak budak nakal.. syg cikgu ketat2..hahaha :P

    ReplyDelete
  33. amboihh! siap perasap dengan kemenyan lagik.mesti bercampur bau2an bantal tu.uhuhu :p

    ReplyDelete
  34. sy tak perlu benda2 lain utk effect lebih tajam tu, tak perlu benda2 keras tu....cukup la sekadar menunjukkan rupa paras bantal busuk ku yang bertatu2 dan beraroma asli....semua org jauhkan diri...semua org surrender takmo pillow fight ngn sy....sedih tau...nak main jugak....

    ReplyDelete
  35. waaa..ganasnyer....xmO fight2 lorh..kita kawan kan????hahaha

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com