'> Wordless Wednessday #10 | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, December 13, 2011

Wordless Wednessday #10



Jam ni 20% aku pakai
selebihnya dalam peti ais
bebudak lama tau la :)



P/s : aku kat overseas, sini dah Rabu sebab tu aku kuakan entry awal :P

54 comments:

  1. hui! ni kalo jual kat eBay nih..haaaaaa $$$$ =P




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  2. knpa pulak dlm peti ais afzal? hehe :)

    ReplyDelete
  3. dlm peti?agak x fham..hihi

    jom singgah cik :)

    ReplyDelete
  4. huiyoo london . ehh ?

    awalnya hari rabu -__-'

    ReplyDelete
  5. dulu aku ada jam tangan nie jugak... bila sejuk dia tukar kaler.

    ReplyDelete
  6. mcm jam mama yg ilang kat mesjid jerk....ooo ko maik ea zal....jaga ko!!

    ReplyDelete
  7. aku ada satu dulu ...awal nya wednesday ko

    ReplyDelete
  8. erkkk...sb dy asal london ka...merapu da aku..hehhe

    ReplyDelete
  9. awal sangat wednesday ko ni!
    dah betul rabu esok baru aku komen...huk!:P

    ReplyDelete
  10. zaman dulu2 jiwa huingusan lagi pakai jam ni...hehehe

    ReplyDelete
  11. kt oversea eh.agak2 negare mane la ko skrg. :P

    ReplyDelete
  12. aku pun kat oversea ni, ko bahagian mana =P

    ReplyDelete
  13. Oversea sebelah mana yg cepat sangat tukar hari sebelum Malaysia tu..
    papua new guinea ke??

    ReplyDelete
  14. cer crita cer crite......
    mystery jam dan ais

    ReplyDelete
  15. skang baru rabu..baru leh komen :p
    classic jam ni..simpan dlm peti besi ek?

    ReplyDelete
  16. dlm peti asi?tetiba confius..hik3

    ReplyDelete
  17. sejuk2 tukar kaler...

    tapi kalau 20% je pakai...memang layak jadi jam air batu lerrr...hihi

    ReplyDelete
  18. woi..jual kat mane jam tu..lame da akku carik =,='

    ReplyDelete
  19. sy budak baru... patut sy tatau...

    ReplyDelete
  20. waaa..banyak jam ey???..syiok nyer la kan..siap ade pameran dlm peti ais lagi..hahaha..=D wek ! ~~ oversea ler kunun ! =P hehe..

    ReplyDelete
  21. aku pedajal abang aku. konon2 sekadar nak buktikan dia tukar kaler la. sekali sebulan duduk dlm peti ais tak keluar2.

    ReplyDelete
  22. BOY LONDON? ermmm banyak memori nie hehe...buat teringat dolu2 jer...=)

    ReplyDelete
  23. teringat semula zaman sekolah..time tu femes juga jam ni...semua org nak sebab bila sejuk tukar kaler..kan kan...hehehe

    ReplyDelete
  24. Nice jam tu..


    #follow here..
    Hope hit me back..:)

    ReplyDelete
  25. Hahaha..nostalgia btol...ltak dlm peti air kuar jadi ijau/biru :D

    ReplyDelete
  26. dan2 la ko tukar dok obesi pulak :P

    ReplyDelete
  27. wah memang popular nieh dulu.....kite pun ada....kaler ijau....pehtu lagi best dia punya jam leh tukor2 warna ikot cuaca....:)

    ReplyDelete
  28. simpan dalam peti besi ke peti ais ni?hehe.kenapa peti ais?err

    ReplyDelete
  29. cantik jam tu... akak tak minat sangat pakai jam, rimas tangan nak buat kerja heheheheh....

    ReplyDelete
  30. haha..kalo london je kna masukkan lam peti ais la?nk kasi sma udara..haha..

    weekk..london la sgt kn..:p

    br smlm ternmpk kat jln petaling.haha

    ReplyDelete
  31. akak dok mesia sbb tu bru komeng hehehhe... nostalgia jam neh!

    ReplyDelete
  32. Nape dlm peti ais plak ? huhuu . Kt overseas ? wow ! :D

    ReplyDelete
  33. maksud nye ape tu afzal?? jam turun temurun ke?? ahaaaa :p

    ReplyDelete
  34. hahahahaa.. kalo org tu kat overseas. saya kat undersea ok x?? :P

    ReplyDelete
  35. pergh ada simpan lagi caya la bro :D

    ReplyDelete
  36. pergh,..koleksi nostalgia ni..('',)

    ReplyDelete
  37. hahaha tingat aku masa dolu2 brand ni...the veru the pemesss heheheh


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/cabang-yang-tak-mungkin-tersimpul.html

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com