Blog Sihatimerahjambu

Hidung Besar Baru Ada Umphh!!

12:53 AM

As salam,

Amboi sakan korang ngan id card GBS tu? Korang nak aku leh bagi tarahal. Ada yang tanya apekejadah GBS tu.. biarlah rahsia antara aku ngan A R Tompel. Nanti2 la next entry aku cerita lagi details ye. Dekat2 nak event aku bukak cerita. Event? Adala.. malu nak bagitau.. aku ni lelaki melayu terakhir kuikuikui *ketawa sambil tutup mulut cungkil gigi ---->biasa nampak orang buat kat kedai makan

Hari ni entah ape fiil, orang2 tua opis aku bukak cerita kat budak bawah umur macam aku. Manala aku tau, tengok dorang borak sakan, aku pon join sekaki. Perghh sekali cerita sx sx plak. Aku teruna, lelaki melayu terakhir plak tu.. sudah semestinya aku kemalu maluan. Pipi aku kemerah merahan serupa M Daud Kilau nyanyi salah lirik. Aku nak tanya kalau ko nampak batang idong.. korang fikir apa?

ini macam dah macam cota pak gak gamaknya!

Dorang kata kalau nak tau saiz alat kelamin, tengok dari batang idongnya. Kahkahkah aku terus fikir kalau orang tu takde idong? Hahaha.Pompuan plak camne? Okey2 ni untuk lelaki je ye. Saiz dan rupa bentuk atau struktur idong ko melambangkan alat kelamin korang. Dah memasing pegi cari cermin.. belek la idong sendirik. Aku pon tatau nak describe camne. Dorang ada kata kalau perempuan punya plak.. kena lihat pada bibir wanita itu sendiri. Tebal ke.. nipis ke..erk! Cukup. Aku masih lagi dalam keadaan trauma bila diceritakan benda tu. Hilang keterunaan aku hari ni uhuk3.

Tang tu aku tak tau. Tapi setau aku, perempuan yang sedikit membongkok bahunya, nafsu dia kuat. Adalah sekuat 700hp.. dah serupa kuda kepang plak. Orang yang kerap berpeluh, badan berbau.. tu orang yang kuat staminanya di atas ranjang. Ntah la.. aku baca2 cenggitu je. Takpe la cuma berkongsi ilmu.. entah betul ke tak aku pun tatau. Korang rasa betul ke?


P/s : pelik gak kengkadang mana la dorang tau benda2 cenggini kan?

You Might Also Like

41 comments

  1. erkk habes kegadisan aku bace entri ni

    lepas rasa nak usha hidung org je. erk

    ReplyDelete
  2. boleh buat segmen dalam majalah ni pejal..kemain lagi ye..join sekaki je ke?sebelah lagi?

    ReplyDelete
  3. apakah???????????????

    menyesal menyesal terrbace entry neh.

    oh tidak. haha

    ReplyDelete
  4. pengalaman org2 lama tu yg penting afzal.....
    hang jgn dok pi try check pulak.... tgk bibir jer boleh.....

    ReplyDelete
  5. terbaik entri ni ..haha .walaupun rasa mcm ,,yucks ..haha

    ReplyDelete
  6. haha tercalar kemaruahan den mlm nie :)

    ReplyDelete
  7. oh mai..kena pakai furdah a pahnie..:P..hahaha

    ReplyDelete
  8. mesti ramai yg tgk cermin lps baca ni..huhu

    ReplyDelete
  9. idung i nih mancung..camner???huhu

    ReplyDelete
  10. erkkk? tetiba rasa tercekik jer bila baca entri ini... huhu

    ReplyDelete
  11. astaga..x jadilah nak komen camnih..apesal semua orang duk buat entri berbaur sx camni ek..x de keje lain ke? hahahahha

    ReplyDelete
  12. mulai hari ni akak nak tengok hidung orang je..

    ReplyDelete
  13. astaga.. hahaha.. *otak kuning suda*

    ReplyDelete
  14. jenuh pasni org dok belek idung ngan bibir..hahahaha...pas lu tau ni semua sure lu pun belek2 dan dok tenung2 gak kan kan kan jgn tipu muahahaha

    ReplyDelete
  15. huishh...pasni duk tgk hidung org jela..
    nyesal bace nih.. :p

    ReplyDelete
  16. Errkk! pasni semua dinasihatkan tutup hidung bagi yg lelaki..tutup mulut bagi yg pmpuan.hewhewhew :D

    ReplyDelete
  17. Mengarut je la tu... dah, gi buat kerja yg lagi berfaedah kat ofis, huh!

    ReplyDelete
  18. pkai purdah la lpas ni..hbye jumpe ngn org mcm tok ketua ni..haha

    ReplyDelete
  19. err mcm2 versi aku dgr psl ni. tgk cara mkn la, klo gelojoh, gelojoh la gamak nye. huahahah.

    p/s : da mcm dahan pokok aku tgk idong kt atas tu =-='

    ReplyDelete
  20. mmg betul pun fakta psl idong dgn alat kelamin tu..lg 1,tgk ibu jari kaki lelaki..kalo beso,beso laa ehem2 nye..

    p/s : nasib laa beso aku pny ibu jari kaki!erkk!ok bye.

    ReplyDelete
  21. hahahaha ye ye jer... pandai je korang telek ek

    ReplyDelete
  22. scary dowwhhh! hahhaha
    eyh weyhhhh ko taknak beli ke ni heheheh 7hengget jer nokk!

    ReplyDelete
  23. erkkk..tak baca pon entri ni =__=""

    ReplyDelete
  24. hahaha..aku dengar boleh tengok kepal..ehhhhh ibu jari kaki sekali..paham2 la..lalalalalaarikkk

    ReplyDelete
  25. erk...salah masuk blog ke? hihihi..


    ilmu manusia pula hari ni...huhu

    ReplyDelete
  26. mak datuk!Serious terkejut akak tengok hidung punyalah panjang!

    ReplyDelete
  27. Fuh!Berpeluh dibuatnya bce entry nehh...-.-

    ReplyDelete
  28. wowww !! taknak mengalah hidung dia...

    ReplyDelete
  29. kalau ikut hidung... maknanya zizan rajalawak punya anu besar ler ye?? tu mau standard saiz negro tuh..hahahaha

    ReplyDelete