Next Level Of Me

3:14 PM

As salam,

Lately bila aku semak balik entry2 blog aku.. rasa macam dah lain pulak. Yela aku rasa entry aku dulu lain, tapi la ni aku tengok lebih kepada cerpen plak. Tak kisah la cerita cinta atau seram.. mood aku dah ke arah tu ke? Adakah ini tandanya aku dah akil baligh? Aww~

Aku pun rasa macamtu, tapi semua tu atas permintaan readers aku jugak. Dorang mintak, aku buat je la. Aku masih sengal macam korang tau, ada masa sengal.. tak leh nak buat ape la kan? Hmm sekarang ni otak aku tengah cari jalan2 cerita besh untuk eNovel yang bakal aku buat. Aku tak tau penerimaan korang macamana tapi jangan bagi harapan terlalu tinggi la ye. Macamana korang kenal aku, seperti cerpen2 aku.. macamtu la korang akan jumpa elemen2 yang akan aku masukkan dalam siri eNovel aku. Tak berubah. Jangan risau bukan setiap hari.. maybe dalam seminggu tu 3 kali je kot.

What can i say, i'll give the best shot la untuk karya ntahapehape aku ni. Seyes aku tak nampak pape lagi jalan cerita. Aku buat ikut sukahati aku hahaha. Eh kata aku punya cerita.. aku punya suka :) Apa yang aku harapkan korang enjoy. Boleh tak aku nak tabik spring? Seyesly apa yang aku buat sampai sekarang adalah sebab korang my blog readers!


Arigato gozaimas

You Might Also Like

45 comments

  1. bleh wat novel tok!!! meh la kita bukukan...hehehe =)

    ReplyDelete
  2. cerpen ko best..ada lawak2.. aku suka camtu. teruskan.

    ReplyDelete
  3. teruskan tok...selamat maju jaya dalam berkarya....


    lebih sengal dari biasaaaa~ :)

    ReplyDelete
  4. dari blogger ke cerpenis pastu novelis then artisis ..bukan kah itu jg satu kemajuan ...

    go bro !

    ReplyDelete
  5. avoid bahasa bunga-bunga tahap tinggi eh awak..

    kalo tak memang saya muntah siap-siap aahahahha :)

    ReplyDelete
  6. Novel perangai dak2 GBS...weweweewewee

    ReplyDelete
  7. hahhaa..kalau dah makin maju...pahni adaptasi pulak cter2 tu..ngeh3x

    ReplyDelete
  8. weiii baru akil baligh ke masyallahhhhh :)

    ReplyDelete
  9. akan ditunggu2..FYI, awak memang sengal terlebih..wink ! ~,~ hehe..

    ReplyDelete
  10. sentiasa sokong tuk dr atas bawah depan belakang taw...~~ hihihi

    ReplyDelete
  11. jom kahwin tok? haha
    confirm kami semua enjoy nnt . insyaallah :)

    ReplyDelete
  12. fuhhh...konfem besk gilakkkk....weee!

    ReplyDelete
  13. jaja harap awk xmasukkan kisah lama kita dlm enobel yg bakal meletop tue..

    heh

    ReplyDelete
  14. Doitashimashite..novel cerita seram best! tapi tetap sengal ^^

    ReplyDelete
  15. saya pun ada gak selak2 balik entry lama tok...mmg gaya penulisan dulu dan sekarang berbza...la nie entri mcm byk kisah umum huhu... =)

    ReplyDelete
  16. takpela janji blog kamoo updated...
    buat novel je la terus

    ReplyDelete
  17. bagusnya suka buat cite2 pendek ni. otak berkembang. bagus tok ketua :)

    ReplyDelete
  18. fuh...pandai la tok ni wt cerpen..hentam je..msti da org bce

    ReplyDelete
  19. ooo, good idea tu.

    tapi saya budak baru kat sini. 1st time masuk sini.

    menjemput blogger join
    segment kenangan persahabatan masa sekolah rendah.


    mesti korang ada kenangannya kan?
    jemput join segment ini ya

    ReplyDelete
  20. Assalam,

    Dah bleh wat zine...hehehe

    Kiteorang baca apa yang kiteorang suka :-)

    ReplyDelete
  21. errr tok bru baligh ? -_-
    tabik springgggg

    ReplyDelete
  22. kalau cerpen kisah2 seram,mas sure layan..hahaha

    ReplyDelete
  23. semua cerita lawak2.. tu yg best.. heee

    ReplyDelete
  24. remy memang enjoy kat sini......
    tak kisah lah remy bukan GBS....
    tapi hari2 remy tetap disini....

    ReplyDelete
  25. Best of luck awak..semoga novel awak tu nanti bakal meletop..boleh la bersaing dengan 3 artis kampung kita tu kan...eheheh :D

    ReplyDelete
  26. wat la storyline ikut mana pun. kalo sengal, tetap kitorang baca.

    ReplyDelete
  27. ape kena tulis cerpen ngan akil baligh? =='

    ReplyDelete
  28. haha tok kettua baru nak akil baligh? haha omai~ nak tabik spring jugeee :p

    ReplyDelete
  29. hahaha chaiyok2 abg ! kita tunggu cerpen abg , hewhew

    ReplyDelete
  30. i tunggu cerpen u..hahaha :P

    smoga bjaya :)

    ReplyDelete
  31. waa.. berminat2..
    teruja menunggu nieh :D

    ReplyDelete
  32. terharu ngan ayat last. nak nanges boley? kah kah kah ( gelak pulak ? )

    ReplyDelete
  33. mcm nak buat buku telenovela lahhh :p

    ReplyDelete