'> Wordless Wednessday #17 | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, February 14, 2012

Wordless Wednessday #17


Heh aku punya dah siap..
Korang punya bila lagik?

61 comments:

  1. As salam...

    Comelnyaaa....mcm mana nak dptkan ni?

    Bizi lah lately....

    ReplyDelete
  2. Eh...bangga okes...pengkomen pertama...weee
    *lompatbintang*

    ReplyDelete
  3. amende amendeee nehh?

    adesss. sadis lahh hari neh.


    macam tataw apa2 apa..
    sobss :(

    ReplyDelete
  4. hye ketua kampung~~~(tabik hormat!)
    hahahha

    ReplyDelete
  5. ceitt..laju betei ko print..tak adil weh. :p

    ReplyDelete
  6. cun ah tok ketua punya.. harus buat cepat2 nie.

    ReplyDelete
  7. Wilayah Sepet Kuku - ni utk ahli Geng Blogger Sengal.Klu join leh la dapat satu :)

    Zakaria's Daughter - haha join group kitorang leh dapat id card ni hehehe

    ReplyDelete
  8. dapat tayang kat blog je tok ketua..hehe..

    ReplyDelete
  9. wallaweh!

    smart nya
    mine, coming soon

    ReplyDelete
  10. Emy Farid - dah join GBS blom?klu join leh la dapat satu :)

    ReplyDelete
  11. pergghhh....semangat gile tok ketua nih...
    comeeeelllllllnnnyyyyeee bear tue...

    ReplyDelete
  12. demn...awal gile print out..haha..semat2..weh..tag aku leh ejas pic tu kasi clear skit boley...blur laaa..hee..thanx..muaccccc!!!

    ReplyDelete
  13. pergghhhh semangatnye tuk ketua.. nak buat jugak lah! eheee

    ReplyDelete
  14. semangatnya awak..wah..bnr2 kepimpinan melalui tauladan..ekekek :p

    ReplyDelete
  15. smart ni..kalau ada satu pun cun jugak ni...:D

    ReplyDelete
  16. laju lah tok ketua nih..hehehehe...

    ReplyDelete
  17. kad ni smart bro....

    zal, kat aku mana? huhu..

    ReplyDelete
  18. wahhhh..memang semangat tok ketua ni..cayalah tok!Saya print letak bunga sejambak sekali ye kat luar tu :p

    ReplyDelete
  19. Wahh! nak jugak tok! da lame peghati benda alah nie kat group tu. =.=' h0h00h0..

    ReplyDelete
  20. fulamak..semngt2..hehe..tlg print kn..auw..mengada2 skit..hehe

    ReplyDelete
  21. semangat btol! ni baru tok ketua namnya..

    ReplyDelete
  22. alaaa akak Ram Ram...saya pun nak satu sob sob...camner nak jadi ahli geng bas sekolah ehh silap ahli geng blogger sengal nie?

    ReplyDelete
  23. Sy pun nak print gak.. Tunggu ya huhu

    ReplyDelete
  24. sgt comel oke ketua kampung tu. tak yah tuka gambo sebenar.... kang x de mood nak tgk tag tu.... muahahha

    ReplyDelete
  25. laju ja tok buat..adoi...tergugat iman ni..nak kna buat cpt2 gak ah...hahaha :P

    ReplyDelete
  26. huisshhh siap dah??
    harus bertindak segera nih..hihi

    ReplyDelete
  27. ala, bestnyaa!!!! nak buat jugaklah. hehehe... pakai masa gathering eh?

    ReplyDelete
  28. nak pakai time gathering ek...hehehe


    meletupppp la tok ketuat...muka bear-bear....hihihi

    ReplyDelete
  29. asal x buh pic lu afzal
    buh pic lu wa rase lagi kiut dr bear tu dan sure ribu2 yg tangkap cintan sm lu..conpom pya...

    ReplyDelete
  30. penolong ketua kampung available lg tak??

    ReplyDelete
  31. ketua psukan sorak belom buat.hehe

    ReplyDelete
  32. jijah punya takde pong!! kuikuikui

    ReplyDelete
  33. Nape ramai sgt ketua kg kat blogger sengal ni? Cis!

    ReplyDelete
  34. aku nak jadi PA pada ketua kampung tu leh tak hehehe

    ReplyDelete
  35. dah mcm tag exhibition/conference pun ada.

    ReplyDelete
  36. kalau tak sekampung boleh dapat ke??hehehe

    ReplyDelete
  37. zal, mama dpt jugak tak nih?nak nangeh lau x dapat..

    ReplyDelete
  38. akak tak nak masuk gengblogger sengal hahhaa

    ReplyDelete
  39. rasa nak join aje group tok ketuat ni hehe :)

    ReplyDelete
  40. Waaa...ada baru punya geng kaaa?

    ReplyDelete
  41. skuad! tabik spring siket kat ketua kampung!!! hehe nak jadi ajk kampong aci tak?haha

    ReplyDelete
  42. pergh..dah buat mcm nie..
    gwa pn tk lme nk bt ginie gak..hehehe

    ReplyDelete
  43. Wah! Cantik ni,Mr Teddy bear jadi ketua kampung.

    ReplyDelete
  44. pakat ramai-ramai pakai masa gath ok tu :)

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com