Blog Sihatimerahjambu

Awek Aku Blogger ??

11:42 PM

As salam,

Sejak dua menjak ni, pas entry ex aku kua dan terpaksa diremoved balik, ai ramai plak yang cuba nak mengurik2 rahsia dari aku ea? Aku solo lagi ke? Sape gf aku sekarang? Budak mana? Dan ada gak yang tanya, awek aku BLOGGER ke? Perghh tak menahan mana korang dapat sumber2 ni? Aku masih bawah umur, kalau mak aku tau aku ber-gelpren2 ni mau esok dia tak bagi det banje sekolah ni. Kikiki :D

Nak sangat tengok awek BLOGGER tu ye? Nah tengok la puas2, tapi korang kenal ke? Kikiki :D


Pinjam gambar Google. Abg bf jangan marah ye. Ai untungla kalau gf aku comel cenggini


Aku jarang sangat nak cerita bab2 peribadi aku kan? Entah2 aku dan beranak pinak. Ke aku duda? Ada benda yang boleh dikongsi, ada yang tak perlu.. dan ada yang akan aku kongsikan.. cuma belum tiba masanya :) Tak semua tau pasal personal life aku lebih2 bila berbicara pasal hubungan dan pasangan yang serius. Jangan risau lambat laun korang akan tau gak :)

Doakan lah yang terbaik je la untuk aku. Janji orang. Aku tak nak tenuk. Bukan memilih, cuma err.. malu la nak cakap. Mengaibkan cik tenuk nanti :P




P/s :  Jeles tengok kengkawan buat entry pasal anak memanjang!! Lagi2 si Phat!! Mincik!!

You Might Also Like

47 comments

  1. inshAllah nnti jumpa jgk dgn si hawa nya ^_^ kalau tkde jodoh dkt dunia , adala jodoh dkt sana ^_^ kn kn hehe

    ReplyDelete
  2. Smoga jumpa bini yang boleh buat bantal peluk tok EKEKE

    ReplyDelete
  3. ecceeehhhh

    nyorok lah sgt macam org tak tauuu :)

    ReplyDelete
  4. kesian cik tenuk...dabel standard.huhu.

    ReplyDelete
  5. erk,betul tu afzal..aku rase dlm dunia blogging ni..tak semua bende kita kene cerita..kan kan?mcm aku..:D

    ReplyDelete
  6. semoga dapat bertemu jodoh dengan wanita yang menyenangkan hati dan jugak hidup ko sampai akhirat, Amin.

    ReplyDelete
  7. Amboi pejal..layan ombak rindu lah ni kuar entry ni..takpe..dun worry,ade jodoh tak kemana lah..tapi kalau dah jadi retis no wonder lah orang asyik dok tanya je kan..sabo je la..pasni dah kawin leh update sesuka hati pasal family kan..^_^

    ReplyDelete
  8. #Aku pun jeles jugak dengan Phat tu asyik tayang dakcomey syaza dia je. Tunggu lah aku ada anak nanti..kalah phat. :P

    ReplyDelete
  9. Haha. Abes kalau ditakdirkan dapat tenuk jugak macam mana? Kata tak memilih kan kan kan? Sedih je kan? Haha.

    ReplyDelete
  10. remy crite pasal xtvt jer.....
    personal life tak masuk sangat.... antara hati dan perasaan.... susah kalau ade yg terluka.....

    ReplyDelete
  11. jeles jugak dengan phat.. eh tetiba.. hehe

    ReplyDelete
  12. afzall...bagusss..low profile ^_^

    ReplyDelete
  13. Rilek la bro... relationship ngan kawen2 nie tak main le... tak penting sgt sebenarnya... yg penting dlm zaman nie ialah kekuatan diri sendiri... lagipun bila ko dah akhil baligh nanti, ko akan sedar bhw cinta dan citer psl jodoh itu sebenarnya hanyalah mitos bagi manusia sedapkan keresahan hati diorg sendiri. Kubur nanti kita sorang2 jugak.

    ReplyDelete
  14. ekekeke dah serupa retis la tok nie ramai yg nak tahu kisah personal life...hihi...

    ReplyDelete
  15. awek sape la ka atas tu..untunglah masuk blog tok.haha
    InsyaAllah,one fine day u will meet your special one =D

    ReplyDelete
  16. betul tu, ada yg boleh dan ada yg tidak boleh diceritakan..itu hak kita yg penting kita happy

    akak pun nak tahu jugak ni siapa awek tu heee

    ReplyDelete
  17. hope the best for u bang long.. :)

    ReplyDelete
  18. Best la dpt wife tembam cegini..minat aku. Kawin t jgn lupa jemput tokkk~~!

    ReplyDelete
  19. tetibe mencik kat aku lak..mencik ko jugak mencik mencik mencik

    ReplyDelete
  20. Eleleley pejal..mau bdalih pulak kan..huahuahua..xpela,y pnting kamu happy n stiase bhgia ok (",) !~

    ReplyDelete
  21. mama nak masuk meminang ko tolak...hihihi.....
    carik cikgu bagus gak ni kan.....
    p/s pssstt...ramai xstudent mama dah jadik cikgu jugak

    ReplyDelete
  22. gamba pompuan tu bukan kakak abg afzal ke ??? agak jek. hehe. nak anak kawen cepat.. tengok abg phat selalu update pasal family dia. sweet sangat...................... ^^

    ReplyDelete
  23. Kalau dah retis memang kena serang lah dgn soalan peribadi :Pp

    ReplyDelete
  24. Pinjam gambar gugel ye abg long...Hihihi....

    *buat muke tak caye...

    ReplyDelete
  25. semoga jumpa jodoh cpt yer afzal :) ntah ntah perempuan tuh btol2 awek afzal. haha

    ReplyDelete
  26. kite doakan yang terbaik untuk awak! :D

    ReplyDelete
  27. doaku yang terbaik untuk mu...

    ReplyDelete
  28. haha.. cian abam phat jadi mangsa. Moga satu hari nanti afzal bertemu dengan pasangan yang baik dan comey macam gambar tu :)

    ReplyDelete
  29. moga jumpa jodoh u nanti :D lpas tu, beranak pinak..then, buat entri memanjang. keh3..

    ReplyDelete
  30. ekekeleh abg tu..hahaha.. kawin xjimput jage lah .. haha.. tah2 pasni lg menimbun entry anak2 ..keh2..

    ^^~ moga jodohmu cepat abam oii..:D

    ReplyDelete
  31. pttlah smpi skang xde awek
    nak hat comel ja..hahahahaha

    ReplyDelete
  32. insyaAllah nnti2 ada la tuh jodoh abang. amin

    ReplyDelete
  33. x kisahlah sapa pak temah, kalau dah jodoh terima je sape2 yg penting agama, solat, pandai masak dan_____,______,______(sila tambah sendiri mengikut keinginan)


    hehehe..peace yoo :P

    ReplyDelete
  34. tiba masanya dapatlah tayang2 anak macam phat :D

    ReplyDelete
  35. pergh...awek mana ko tibai gamba tu haha

    ReplyDelete
  36. eh macam kenal jer girl nie.....senior kita dekat uitm puncak perdana...hohooho

    ReplyDelete
  37. lain kali kau bubuh muka aku..blh gak aku mempromote blog aku

    ReplyDelete