Entry Semalam Terpaksa Di Removed!

8:42 AM

As salam,

2:43 am
Terjaga dari tidur, aku lihat ada mesej untuk aku. Aku dimaklumkan privasinya mula terganggu. Aku diminta delete entry semalam untuk menjaga hati semua pihak. Katanya tutup buku lama.. bukak buku baru. Ok noted!

*tanpa banyak soal aku terus men-delete walaupun aku ting tong sewaktu diberitahu. Aku tak rasa bersalah sebab aku dah maklumkan kepada tuan punya badan mengenai entry tersebut terlebih dahulu

Lupa pulak aku, dia punya nama untuk dijaga.. tak macam aku :)







P/s : Hakikatnya aku ngan dia dari dunia yang berbeza..

You Might Also Like

39 comments

  1. tahniah tok..tu la ada something yang kita kene jaga privasi masing2 kan..biar lah baik untuk kita baik juga untuk orang lain. selamat pagi afzal =)




    #entry semalam tak sempat baca sebenarnya. hekhekhek

    ReplyDelete
  2. mmm... just let it go.. maybe u will be more happy without her.. just walk in ur way... pg jal :)

    ReplyDelete
  3. seb bek sempat bace. huhu...

    takpe tok.. memory dalam pen drive boleh delete, memory dlm kepala susah nak buang. sorg pegi, yg len ramai lg tok. cari tok jangan x cari. huhu..

    ReplyDelete
  4. tak sempat baca..tak tau mende..apa pun buatlah yg terbaikkkk

    ReplyDelete
  5. huhuhu takpe lah banglong..

    yang patah tumbuh berganti kan :)
    mungkin tak sama..
    tapi semua kan ada hikmahnya :)

    ReplyDelete
  6. ok la tu... even da jadi memori, juz respect each others..

    ReplyDelete
  7. tak sempat baca la pulok... tapi baguslah... mghormati keputusan orang lain :)

    ReplyDelete
  8. hehe nasib smpat den baco..
    tkpela..nt tok kawen jgn lupa jemput beliau.

    ReplyDelete
  9. olololo.. sian atok.. biarlah atok. betul gak kata dia, buka buku baru :)

    ReplyDelete
  10. adusss..cian atok kte niy..hee.. tape2..gudluck!!

    ReplyDelete
  11. betul ckp zal.....
    memory tetap jadi memory....
    tetap takan sama walaupun kita bertentang mata.....

    ReplyDelete
  12. banyak2 bersabar neh ;)
    tak sempat plak nak baca entry semalam...wuwuuuu~

    ReplyDelete
  13. takpe lah bro.. banyakkan bersabar ye

    ReplyDelete
  14. Takpe tok..next time buek cito pasal den.Den tak suh delete balik..hehehe :D

    ReplyDelete
  15. baru sempat nak jenjalan ni... x sempat baca entry semalam.... aishhhh

    ReplyDelete
  16. good..kadang2 kite ok je bang long..
    tp maybe hidup org tu yg perlukan privacy lebih kan..
    btw..happy k.. :)

    ReplyDelete
  17. k..xsempat bace..ishh tp ape2 pn life must go on..

    ReplyDelete
  18. tak dan baca lg pun entry semalam...

    ReplyDelete
  19. alaaaa ! tak sempat baca semalam. rugi2.. tak tahu apa2 nie.. yg pnting abang rileks k.. ada hikmahnye tu..

    ReplyDelete
  20. TAK SUKA TENGOK TOK MCM NI :'(

    ReplyDelete
  21. Entry semalam??
    Errrr.. Xdone nk baca gak = ="

    ReplyDelete
  22. Takpelah..kita pandang dari sudut positif je la kan apjal..nda mao sedih bah..

    ReplyDelete
  23. nasib baek sempat bace dan komeng


    hehehe

    ReplyDelete
  24. wahh, tapi wan da komeng entri smlm, tadela kempunan sangat. kikikiki
    teruskan hidup tok ! :D:D

    ReplyDelete
  25. <-- blur sbb x tau entri apa yg dimaksudkan

    ReplyDelete
  26. nsib baik smpat smlam
    xperla..hormat kptusan dia.
    biarlah kngan jdi kngan..

    ReplyDelete
  27. mesti pakwe dia yg suh delete. *bersangka buruk

    mesti dia taknak spoilkan mud sesapa yg nak ngorat tuk, so nti org tu tak rasa down dgn entry semalam *bersangka baik


    #delete jelah kalau rasa komen ni menyentuh sensiviti masyarakat :P

    ReplyDelete
  28. huissssshh..entry mane tok??..huhu..

    ReplyDelete
  29. kalau itu yg terbaik utk smeua baik, lebih elok afzal delete. sbb walaupun afzal dah minta keizinan tuan punya badan, maybe lepas entri tue tersiar dia rasa kenangan dia bersama afzal berputar kembali..

    ReplyDelete