Blog Sihatimerahjambu

Sebab Ni La Aku Taknak Naik Rollercoaster !!

1:44 PM





Tak pasti yang belakang tu.. ajak lawan mata ke.. 
dah pengsan awal2




Apsal aku tengok muka dorang macam tersedut ke dalam. 
Macam takleh menapas ngan betul plak hehehe




Ni stok muntah memang disimpan kat time nek rollercoaster je ni




..tapi paling tak menahan gambar last ni..
ni muka tawakal je.. redha je la kalau kena cabut
nyawa time tu :P




P/s : Lenkali sila jangan paksa aku naik.. kalau tak aku kencing2kan kat kepala ko!! Hahaha

You Might Also Like

37 comments

  1. hahahaha.. x pernah lg naik roller coaster..

    ReplyDelete
  2. adoiyaaii..penat tahan gelak ni pejal..tak kira,kalau jumpe pejal nak suruh pejal naik gak..nak shu shu..bawak bekal plastik eh..

    ReplyDelete
  3. hahaha, zaza pernah naik rooler coster, mula2 gerak ok je, time dia nak melencong ke kiri kanan tuhh....dup dap paru2...haha =)

    ReplyDelete
  4. penakut ekau ni, hahaha
    wa cabar ekau naik benda ni

    *aku sendiri x pernah naik :P

    ReplyDelete
  5. nasep la tak pernah teringin nak naik. uewwww~ uhuukkk!

    ReplyDelete
  6. maaf tuan.. saya tak sanggup naik natang ni..bukan sbb takut natang ni tapi takut kencing tuan nanti hahaha

    ReplyDelete
  7. penah naik. taknak dah..rasa tercabut jantung tertinggal kat atas tu..

    ReplyDelete
  8. kat mana ada roller coster..funfair pun aku x penah naik ikan plak kat genting

    ReplyDelete
  9. mr bean rileks je naik menda alah ni

    kehkehkeh

    ReplyDelete
  10. tok !! gambar last tu...adeh..hahaha..aku penah makan jajan roller coaster je..tok nak?

    ReplyDelete
  11. duduk depan sekali baru best, kegayatannya terasa seiring kelajuan dan kebarangkalian terkena muntah adalah kurang atau mungkin tiada langsung kot...haha

    ReplyDelete
  12. tok ! gambar last tu...adeh...hahaha..aku penah makan jajan roller coaster je..tok nak ?

    ReplyDelete
  13. ehehehe patut la aritu ajak naik tok bagi macam2 alasan.

    ReplyDelete
  14. stakat ni bru nek kat genting ngan sunway lagun je

    ReplyDelete
  15. hahaahahahaha.. apahal siap ada muntah tu..tu memang paling dasyat..hahahahaha..

    P/S : ada tambahan kat entri aku tu. sila terjah. aku ada masukkan video thriller tentang movie kita tu.muahahaha.. sila tengok sampai habis

    ReplyDelete
  16. x penah g naik....jom kite p naik reramai

    ReplyDelete
  17. hahahaa, giler betoi smpai termuntah bersembur kt muke jiran sebelah, malangnya mmber tu. hahaha

    ReplyDelete
  18. Pena skali naik..asa mcm xda nyawa jap.tobat..xda yg kedua.cukup sekali :P

    ReplyDelete
  19. Eh tak kan tak pernah naik sekali pun? Best tau! Jom try kat TS tu nak? :D

    ReplyDelete
  20. Chehh, buat2 cari alasan nape tamo nek roller coaster. Padahal takut eyh? Haha. Aku excited je setiap kali nak naek, tapi memang rasa nak tercabut nyawa ar. Memang berserah gila! Haha.

    ReplyDelete
  21. eh ada juga yang muntah...kalau kena time akak naik..memang kena lah mamat tu...kurang asam betul!

    ReplyDelete
  22. bagi sejuta pun akak tak nak naik ni..
    tak berani la..tengah sihat2 ni tak nak cari penyakit,.hehehe

    ReplyDelete
  23. hihihi... lawak btol gambar2 tuh... deno gayat, kalau ada org ajak pun mmg taknak! :p

    ReplyDelete
  24. yang muntah tue pe kes, makan penuh2 sebelum naik ke?

    ReplyDelete
  25. haha..rileks la tok...tue baru namanya cabaran hidup.

    *larikkk*

    ReplyDelete
  26. tak tahulah kalau tengok muka uncle cmner kalau nak roller coaster huhuuuu

    ReplyDelete
  27. hahaha. kita penah naik sekali je seumur hidup. sumpah tknak naik dah ! haahaha.... pic last tu mmg kelakar lah ! haha

    ReplyDelete
  28. sorang2 muka cam zombie je aku tgk.

    ReplyDelete
  29. hahaha... agaknya cam tu juga muka sop masa naik kot? hehehe

    ReplyDelete
  30. x sabar nak naik roler coster kat USS...wait for meeeeeeeeeeeeeeee..arghhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  31. hahahahah takut muka senget bengooot

    ReplyDelete
  32. ada keinginan nak naik tapi...
    gayat T_T

    ReplyDelete
  33. bab muntha tak suka. just suka yg menjerit tu. XD suruh jantung gugur jap..

    ReplyDelete