'> Wordless Wednessday #20 | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, April 4, 2012

Wordless Wednessday #20










43 comments:

  1. thank you for choosing me tok ketua :D

    ReplyDelete
  2. amboi TOK, kemain awal ngko pos entri. hihihi. hepi wednesday tok. tahniahhh :D:D

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaa..... ^___^...
    sweet!!!...untung la org tu kan..hehehehe ^_^

    ReplyDelete
  4. kantoi curik kat tumblr...haha..sweet lettuw....:D

    ReplyDelete
  5. camat pagi uncle!!..opss abg afzal....saya anak mama tunz..

    ReplyDelete
  6. where the number comes from? :)

    ReplyDelete
  7. mengalir air mata aku baca

    ReplyDelete
  8. ooooww.... GATAL eh... kawin ajak GUA

    ReplyDelete
  9. perghh pilihan tok ker tue hihi awww kemain banyak yer... (~_~)

    ReplyDelete
  10. errrrr terlebih tuang madu ke ni.. :P


    ingat org cop kad ada bunyik-buntik..
    khas special edition untuk adik syg sorang ni..


    kikikikikiki :)

    ReplyDelete
  11. u choose me ? oh i terharu.. haha xD

    ReplyDelete
  12. alololo so suweet la =D
    tetiba tok jiwang pulak :P

    ReplyDelete
  13. hahahahaha. umm. i tak percaya kata kata lelaki..

    ReplyDelete
  14. tahniah buat insan yang terpilih...hihihi

    ReplyDelete
  15. pilih saya?? oh tharunya zal ~_^

    ReplyDelete
  16. awwww awww spaelah you yang bertuah tu kan kan kan <3
    Hehehehhehe semoga tok batin bahagia sampai bebila ^^



    Errr nak kidnap kuceng tok yg tdo meniarap :3
    meowwwrr

    ReplyDelete
  17. wah wah abam kita tgh fall in love ke?hehe

    ReplyDelete
  18. aih..lepas ni banyak la entry2 jiwang dalam blog ni..ekekekek

    ReplyDelete
  19. Ye tok, tok nak cari skandal baru ke tok? ahhhaaahahahaha :D

    ReplyDelete
  20. heee sweet nya
    tp kan mcm ko dah jumpa 6823000000 org kan :P

    ReplyDelete
  21. =,=' terharu dibuatnya.. uhuk2.

    ReplyDelete
  22. wahhhhhhhhhhh terbaek
    sapa yg bertuah tu bisik2 sini boleh heheheh x lm la tu leh mkn nasik myk

    ReplyDelete
  23. waaaaa...hihihiiiii..nice Quotes !!~ :) <3 <3

    ReplyDelete
  24. alololohaaaa...lomantiknya diaaaaaaaaaaa....hehhe

    ReplyDelete
  25. alololohaaaa...lomantiknya diaaaaaaaaaaa....hehhe

    ReplyDelete
  26. ohhhhhh!!!!
    me ker ????
    so sweet !!! he3

    ReplyDelete
  27. allhamdullilah..tumpang happy gak ^^

    ReplyDelete
  28. Ouchhh! so shuweetttt! *sambil makan gula pasir* ^^

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com