Down

8:00 PM


Kau sebagai kawan,
Punya dua pilihan sahaja..
Samada kau support..
Atau 
Kau diam dan mendengar..
Tak perlu ada pilihan ketiga
Tak perlu kata perli apatahlagi kata maki
Kalau tak mampu berikan sokongan
Tak bijak memberi kata2 dorongan
Berdiam diri itu lebih mulia
Trimas






P/s : Hari ni hari aku..

You Might Also Like

22 comments

  1. nape nie zal......
    we all tetap kwn sejati... jauh dimata tapi tetap dihati......
    tak mau sedih2 tau !

    ReplyDelete
  2. relek bro!!pedulik kan org cenggitu!!!

    ReplyDelete
  3. nape ni tok..

    pedulikan kawan yg mcm tu ~

    ReplyDelete
  4. xpernah nampk kamu sedih ni...sedih lak ase...huhu...chill la...cik tunang ade :)

    ReplyDelete
  5. meh citer kat aku lak

    meh meh meh

    ReplyDelete
  6. ok hari ni abg apzal sedih,esok insyaAllah bahagia balek..cik xde kate nak dipujuk,cuma teman yg mampu melihat n mndengar..moga saja abg apzal gembira kembali..amin ^^

    ReplyDelete
  7. ada kalanya kesedihan yg kita alami x perlu dijajaceritakan..cukup hanya kita yg tahu kerna hanya kita sendiri yg mampu ubati hati kita dgn izin Allah..sesungguhnya Allah jualah yg membolak-balikkan hati kita..jadi bila kita sedih/gembira,berbicaralah dgnNya..^^

    *bnyk plak cik taip,maaf*

    ReplyDelete
  8. tak faham lah kata pujangga ni. erm erm

    ReplyDelete
  9. what ever it takes..im ur friend nokhtah

    lebiu bang

    ReplyDelete
  10. Fuhhhh! Dasyat gila ni hati basah. Err sabo je laa weyh. Aku rasa aku paham camne perasaan kau bila kau tulis camni. Even aku taktau apa yg berlaku, tp aku dpt rasa perit dan pahitnya utk kau telan air liur saat2 macam ni.

    Erm. Kawan tu juga manusia. Kita tak boleh nak expect dorang lebih2. Bila sampai hari kita kena telan hempedu, nak taknak wajib gak telan.

    Err apa aku mengarut ni? Sory tak mampu nak tenangkan hati kau -__-

    ReplyDelete
  11. sentap betul ayat gayenye.hehehe

    ReplyDelete
  12. ohh. sabar ye tuan punya blog:))
    Allah sentyase besama org2 yg sabar.
    be strong!! :)

    ReplyDelete
  13. kenapa ni..bersabar lah yer..walau apapun..

    ReplyDelete
  14. oh kanda walau apa yg blaku sila tabahkan hatimu dan dirimu.. hari ini hari kamu hujan lebat, esok lusa pelangi datang :')

    ReplyDelete
  15. aku tak bersetuju kalau kereta kancil tu dipecah2kan utk dibuat penutup botol.

    ReplyDelete
  16. walau ape pon yang tgh abg long lalui skrg ni, moga tabah...

    ReplyDelete
  17. hope orgnya ok. apa2 pun, kalo da masalah cuba control. (: kwn tetap kwn, dgr la kalo kita tak dpt bagi tolong dia.

    ReplyDelete
  18. jangan down ye apjal..kita kene sentiasa upgrade..be cool be have and be strong apjal!

    ReplyDelete