'> Jom Tengok Orang Blow Job!! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Saturday, May 26, 2012

Jom Tengok Orang Blow Job!!


Jom blowjob ngan aku nak? Tetiba aku ghairah nak blowjob lepas tengok gambar2 kat bawah ni. Adrenalin aku mencanak2 ke kepala dah ni!! Bagi yang nek tengok gambar2 blowjob, leh terus tengok gambar2 kat bawah. Jangan terangsang sudaaa!!




Ni adalah siri2 gambar yang telah diambil oleh jurugambar Tadao Cern menggunakan tiupan angin yang kuat. Cenggini punya teknik pon ada kan? Humangaih buruk bebenor muka, dah tak macam muka orang. Ada rupa cipan kawen durian!












Nak tengok yang lain? KLIK SINI



P/s :  Korang ingat blow job hape? Sunat pon tak kering lagik ada ati. Puih!!


33 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. perrghhh, tajuk x leh balh betul haha

    ReplyDelete
  3. haha efek selepas blow job! hahahaha

    ReplyDelete
  4. blur aku lps bc entri blow ko..hehehe..

    ReplyDelete
  5. wow...muka masing2 eksotik!! haha

    ReplyDelete
  6. tajuk bukan main .. wowowoowow

    ReplyDelete
  7. cantik pin tu zal.....
    boleh buat idea utk wedding nanti...pengantin blow pic.....he3

    ReplyDelete
  8. HAHAHAHAHA.

    Sengalness!Hihihi..
    Gambr perempuan rambut hitam tu menawan dengan mata camtu..Ahaskkkkk! Hbis debu semua hilang ni...=D

    ReplyDelete
  9. tajuk yg mencurigakan ! harharhar XD

    mcm best je photo ni, nk wt depan kipas volume 1.. XD

    ReplyDelete
  10. terpikir bnda lain...adoiiii...

    ReplyDelete
  11. afzal,tajuk lucah !! haha
    aku pikir menda tadi..hahaha..keje ni rupanya..blow ! blow ! xD

    ReplyDelete
  12. perrgghh tajuk!
    tetiba jam terus traffik sini..
    nie hasil edit gila baban semata2 nie..tapi kraetif..

    ReplyDelete
  13. Teknik yang baru aku dengar...bagus ni...kreatif sangat..tapi segan ler muk amacam tu..hahahhaa

    ReplyDelete
  14. tak sanggup nak bergambar cm gini

    ReplyDelete
  15. hahahaha...lawak giler...menakotkan pon ader...hihi

    ReplyDelete
  16. haha,, lawak la.. kuat betul blow tu,, smpai muka leh jadi mm tu..

    ReplyDelete
  17. aku ingat blow yg satu lagi hehe

    ReplyDelete
  18. errr blow job tu ape?job baru ke?ade jawatan kosong tak?

    ReplyDelete
  19. tookkkkkkkkkkkkkkkkkkk! wa tak paham laaaaaaaaaaa...kenapa orang2 kat atas ni, depa ingat blow job yang lain?
    blow job tu hape tok?mohon diperjelas...-,-

    eish jap2,mane gmbar tok?baru nk tngok muke tok diblow jobkan.huhu

    ReplyDelete
  20. hahahhahaha~! disebabkan den kat opis so, den cover gelak den... :D

    ReplyDelete
  21. perempuan tu mesti nyesal jadi model photographer tu bila tengok hasil gambar tu kan...macam2 omputih ni buat..dah takde keje ler tu,dia pun bukan leh g belajar mengaji ngan ustaz kan..

    ReplyDelete
  22. yang ni ghupe awek cun pun jadik cam cipan nak pengsan...haha

    ReplyDelete
  23. blowjob tu mende?



    pic hang yg kat tepi tu pun mcm kena tiup angin.

    ReplyDelete
  24. Teruk bebeno rupenya..tak mo ah guna teknik angin lintang ni..haha

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com