'> Sticky Post : Suka Canteq Blogshop | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, May 15, 2012

Sticky Post : Suka Canteq Blogshop

Assalam,

Aku ni punya minat tukar2 barang ko tau? Especially kalau kasut, jam mahupun anything asalkan leh suit ke mana2 event aku pergi. Selalunya aku akan bagi present berbentuk purse atau handbag untuk adik2 aku, mak mahupun cik tunang. Aku ni gilerkan penampilan dan adik aku Nadirah selalunya akan mintak nasihat aku pakaian2 yang sesuai dikenakan setiap kali dia nak ke mana2. Well :)

So kat sini aku nak tolong kawan aku promosi blogshop beliau. Oh blogshop dia menjual beg tangan. Dia baru buat menda ni, so aku tolong kawan2 je la selain tu leh aku suggest kat adik2 aku gak. Why not korang try tengok, various pattern dan colour and for your information all items below RM50! Item is limited, sape cepat dia dapat :)



Jemput singgah ke page SukaCanteq and SukaCanteq@fb, absolutely great idea for those yang gilerkan fesyen



P/s : Aku ni dah macam geng emak2 la plak

17 comments:

  1. terjah !
    boleh usha, tgh cari handbag skrg ni.

    ReplyDelete
  2. memang cantik..kalau dilihat ada juga yg berkenan ni..natilah difikirkan

    ReplyDelete
  3. kehkeh sejak umum nak kawen nie, belog tok pun dah berubah entrinya hihi...

    ReplyDelete
  4. confius ni...blog laki ke pompuan...haha
    ke cik tunang duk godam blog ni :P


    p/s :xthu plak kamu dh tunang skandelku...hahaha...nmpk sgt lme xbersua...adeh...kwen cept2 lorh :)

    ReplyDelete
  5. zal... lepas nie boleh ler bukak kelab geng mak2 pulak...... he3....

    ReplyDelete
  6. handbag pun handbag lah janji update n3 kan ..hahahahaha

    ReplyDelete
  7. Boleh survey2 ni. Murah kot kalau under RM50 ni. Bolehhh sangat nak beli! Hehehe :)

    ReplyDelete
  8. nanti nak cari utk bakal isteri boleh terjah ni.hehehe

    ReplyDelete
  9. wah menarik ni...bengkok la laki den asyik shopping je.. hahaha


    confuse kejap entry afzal ni...haha

    ReplyDelete
  10. tq sgt2 sape yg dah visit www.sukacanteq.blogspot.com jgn segan-segan utk leave comment ya!

    ReplyDelete
  11. bolehlah apjal masuk geng mak mak ni kan..ok,nanti fiza terjah ye

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com