'> Suami Isteri Gaduh Waktu Aku Colek Deodoran Kat Ketiak | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Saturday, May 19, 2012

Suami Isteri Gaduh Waktu Aku Colek Deodoran Kat Ketiak



sesi latihan dan senaman panaskan badan pepagi hari suami isteri


"Ko kalau buat perangai baik berambuuss!!"

Aku berkemban keluar dari tandas sambil lalala..

"Kuang hajau ko pompuan!! Wachaaa!! Pang pung pang!!"

Aku berjaya masukkan kedua2 kaki aku dalam spender..

"Vavi sial celaka ko anak haram lancau fukimak vutuh!!"

Macam2 bentuk dan gaya bahasa aku dengar pepagi tu.. sama kuat volume tv umah aku *housemate aku tengok Malaysia Hari Ini pepagi tu

Aku sambung colek deodorant kat ketiak. Aku sempat colek ketiak sebelah kiri, baru nak colek ketiak sebelah kanan.. housemate aku panggil plak.

"Afzal laki bini depan umah bergaduh laa. Pergh!"

Aku keluar mengintai kejap sambil kedua tangan tutup dada bajet malu. Sejuk angin pagi yang menerjah masuk dalam kain tuala aku mempercepatkan proses pengeringan celah kelengkang. Kuat giler dorang bergaduh, ni kali kedua aku dengar.

Pagi2 time pintu rezeki dibuka, time tu gak dorang nak berkocoh. Walaupun aku agak dorang tak dapat kepuasan malam tadik (mungkin si lelaki kecundang di tengah jalan), man2 la.. jangan bergaduh macam nak bagi satu taman dengar masalah korang. Jerit2 melolong melalak macam orang mati anak..dah la depan umah korang taska, pepagi orang pegi keje ke bagai. Bangang!

Kemuncak cerita, si suami keluar rumah dengan tangan tuam kepala dengan selimut.. bawak kereta kemana entah. Isterinya? Aku bajet terperosok dalam balang beskot raya. Cerita dah abis, aku masuk bilik sambung colek deodorant kat ketiak sebelah kanan. Kang tak memasal tak matching bau dua2 ketiak aku.


sebelum kena pukul rupa Fazura, pas kena pukul
cenggini plak jadiknye. Eee!



P/s : Isteri jangan cabar ego suami, suami jangan buat isteri membebel. Settle!

30 comments:

  1. kah3.....
    saspen betul zal nie.....
    ingat begaduh rebut deodorant tadi.......

    ReplyDelete
  2. deria2 gelak dah berfungsi dah tatkala baru je baca tajuk entry. hahahaaa

    ReplyDelete
  3. haha tu bagi pengajaran kat abam awal2 tu..

    ReplyDelete
  4. proses pengeringan. err? haha

    ReplyDelete
  5. kenapa kau tak lari ke arah dorang?? pastu sampai2 je depan dorang , ko tanggalkan tuala ko. pasti satu taman akan admit yang ko adalah seorang hero

    ReplyDelete
  6. ngek je suggestion abam boni tu

    kahkahkahkah

    maki memaki tu xmo tu

    aishh

    ReplyDelete
  7. kira sempat la tgk hot show pagi2 hari. aihhh XD

    ReplyDelete
  8. saspen betul ! HAHAHA. terbaik bro :P

    ReplyDelete
  9. deoderent colek kat ketiak pon jadik wat cter.. hew hew hew

    ReplyDelete
  10. salam kenal dan dofollow sini

    laa klakar laa cerita,... kekadang perempuan memang suara high pitching punyer,.. bajet nak perlahan tapi suara korus plak.. isshhh

    ReplyDelete
  11. heheh...calit deodarant kasi bau seimbang eh....gaduh tak puas la tu....mission failed...opsss... :(

    ReplyDelete
  12. hahahaaa..shida mmpu ketawa jerh ^_^

    ReplyDelete
  13. kenapa fazura transform muka mcm tu..huhu

    ReplyDelete
  14. apa2 je masalah dorangkan...tok amek jadi pedoman jelah, esok kalau TERgaduh bisik2 sudah takmo tempik2...malu kat jiran :D

    ReplyDelete
  15. dah macam cite p. ramlee dah oi.. :D.. beb, aku suke tengok orang bergaduh.. time tu la nak tengok perang mulut..

    ReplyDelete
  16. lawak kalau tgok suami isteri gaduh. kalah budak-budak

    ReplyDelete
  17. hahahahhaha,,kelakar
    yg tak tahan ingat pulak ketiak sebelah lagi tak colek deodorant....

    ReplyDelete
  18. kalau tak puas hati slow talk je la takyah kasi satu taman dengar..eh eh..ade kene mengena pulak dengan deodorant dak apjal ni..buat iklan ke apjal.

    ReplyDelete
  19. inagt apa lah tadi... hahaha.. lawak betul tepat pada masa tengah colek ubat ketiak ek? betul2 kalau dua2 sama2 toleransi gerenti damai dan aman :P

    ReplyDelete
  20. lol.

    sadisssss betullll. haha.
    part muka fazura tak boleh belah hokayyy

    ReplyDelete
  21. lol.

    sadisssss betullll. haha.
    part muka fazura tak boleh belah hokayyy

    ReplyDelete
  22. sepatutnya ko colek deodorant tu belah kanan dulu..baru ko leh p spy lisah lakibini tu..

    ala afzal..aku jiran aku ni..sok-sokmo la gadoh..sampai aku laki bini takleh tido..

    ReplyDelete
  23. haha tajuk tak menahan tue hihi...sabau jer la kerenah suami isteri camtue.

    ReplyDelete
  24. penyamun betul ko.. cerita colek ketiak je pun..

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com