Wordless Wednesday #24 : Kondom Jenama Louis Vuitton

1:10 AM






P/s : Pergh tak menahan kejadah ni pon brand LV. Korang rasa tak mampu nak beli item 
        LV lain, korang beli ni pon dah heppening giler. Disebabkan LV punya brand so pelis 
        basuh dan sidai setelah digunakan melainkan terdapat kebocoran akibat digigit. Sekian

You Might Also Like

31 comments

  1. hahahahaha.. pasni ko da tak perlukan menatang ni lagi apjal..hehehehe

    ReplyDelete
  2. kahkah abam boni punya komen terbaik lah haha

    apehal rupa bentuk dia mcm puting botol susu ? -,-

    ReplyDelete
  3. jangan tertukar dgn puting botol susu yea..

    ReplyDelete
  4. den nah tgk kondom ni
    haiiii kalo beromen ni rs cam hebat n kayo rayo ye dok kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  5. @09944247862848690764
    hakhaka aku pom sokong pendapat dia ni hakahkahka

    ReplyDelete
  6. selain boleh basuh dan sidai boleh jugak bagi kawan2 pinjam..hehehe

    ReplyDelete
  7. mewah nyer....
    nak pakai pun kena ada style.....
    feel it , enjoy it !!! he3

    ReplyDelete
  8. erkkk brand LV lagi tue huhu...

    ReplyDelete
  9. dekat mana boleh dpt benda alah nie tok? mau beli sepuluh..kah2

    ReplyDelete
  10. apebende ni? kondom tu ape? mcm betul ckp sis mcm puting susu je.. ( suci x aku jal hahaha)

    ReplyDelete
  11. kondom tu apa abam apjal

    kondom tu sama mcm kondominium ke?

    ReplyDelete
  12. hmm mcm tebal jep, tahan lama ni, boleh la nak adiahkan tok kawen nanti ni.
    eh eh ni apa ya? (muka innocent :p)

    ReplyDelete
  13. berjaga-jaga encik afzal LV tuu...

    ReplyDelete
  14. sejak2 nak kawen ni macam2 la afzal oit.. ko tak perlukan pon..wakakaa :P

    ReplyDelete
  15. hhaahaha... haruslah di cuci kalau nak beli lagi sekali, mau di gadai suma barang berharga... hahahahah

    ReplyDelete
  16. mmg xde istilah pakai buang la klu pki menatang jenama ni hehe :)

    ReplyDelete
  17. ape kegunaan nya ni? errr...
    hihihi

    ReplyDelete
  18. berjenama ni tok..pasti mahal :D

    ReplyDelete
  19. akakka. speechless XD. peli semcm... hrmmmmm

    ReplyDelete