Blog Sihatimerahjambu

Izinku Tepuk Amai Amai Buah Dadamu Itu

8:00 PM


Last wik embassy dari Jepun datang buat training kat makmal aku. Jadi disebabkan aku dan kawan2 aku teruna, masih bergetah dan punya nilai yang tinggi di pasaran.. adalah wajar bagi kami meng-entertain di mamat Jepun ni selama seminggu. Si mamat Jepun ni plak ber-title Dr. tapi fiil masya Allah macam hamster! Tak kisah la entertain dia sekalipun, dia banje kitorang dat whole week! Hrus mengening perut2 kitorang bagaikan memikul biawak idop. Bantai makan je!

Ape barang makan2 je kan,Haruslah ada aktiviti sampingan, mencuci mata dari daki dan taik mata. Objektif asal mengusha awek2 sekitar Teluk Chempedak. Tak puas ngan tu kitorang pon jenjalan pusing bandar plak. Pas makan time tu, kitorang nampak dua orang awek tepi jalan. Kawan aku plak pegi benti kete, turunkan cermin siap sweet2 bagai. Aku ni nampak je cenggini tapi malu kemain, almaklumlah teruna pingitan kampung. Tapi leh tahan gak awek dua orang ni..

Sorang tinggi sorang lagi rendah, dua2 cantik. Yang rendah tu tersipu2 malu pandang lantai je.. ada kalanya membalas pandangan. Aku pun tersiput2 malu, terkemut2 sendirian di seat belakang. Tau mak abah aku mau dorang lipat aku ngan mesin tebu. Cantik2 cenggini, dengan pakai seksi2 ber-tube je menampakkan payudara yang montok. Perghhh dasat! Jangan kata aku, pak imam bersongkok kopiah pon boleh meleleh  atas bawah kalau tenung lelama. Nak je aku popok buah dada awek2 tu ngan seliper sampai kempis!

"Puas mata korang merogoli tubuh badan kami tanpa bayar? Takkan nak tengok je?", ketat je bunyik awek yang tinggi tu. Awek yang kecik comel molek tu diam je. Ai comel la u!

"Kitorang jenjalan cuci mata je, ala kedekut tol!!", melawak plak kawan aku dah serupa macam lawak Hamid Gurkha plak.

Aku tengok mamat Jepun tu dah terperosok masuk bawah seat, takut katanya. Puih laaa!!

Bila aku blah, aku tengok ada 2 ke 3 biji motor datang lalu lalang kat situ, tawar menawar harga gamaknya. Ai aku tak paham la, lelaki sama lelaki pun leh jalan ke? Bang oi, tu mamat berbelalai gak tu cuma tetek dia je sedikit subur. Bau badan sama macam bau badan ko, suara plak serupa Herman Tino. Haktuih!!

malu la sikit bang oi..pegi sarung bra saiz King Cup



P/s : Kiut awek kecik molek tu, kalau dia lelaki mesti hensem! Seyes *kuatkanlah iman aku

You Might Also Like

25 comments

  1. ciss.....
    zal , yg hang pi bwk mamat jepang tu pi ushar awek tetek subur buat apo????

    ReplyDelete
  2. abis tu..main x tepuk amai2?wakakakaka

    ReplyDelete
  3. haihh. mati-mati gua ingat dia perempuan sejati. lol

    ReplyDelete
  4. suke sangat ko pergi usha nyah2 tu kan, haha

    ReplyDelete
  5. huhu ingat kan pempuan sejati tadi puihhh
    hang jgn meraban tok, bawak bsaba sikit :P

    ReplyDelete
  6. suka betul letak tajuk entry yg agak kelucahan. adeh! hahaha..

    ReplyDelete
  7. HUHUHU...kuatkn lh imanmu...
    jgn duk gatai2 la afzal oi...

    ReplyDelete
  8. nafsu gajah pe.. belalai dgn belalai pn nak .. heee ..

    ReplyDelete
  9. Adehhhh tajuk x menahan tu... Huhuhuhu. Nasib laaa lelaki ek... Hahaha

    ReplyDelete
  10. ko x bwk plak mamat jepun pun kat lorong kunyit..mesti bawak kan cuma ko x cite je kan hahaha

    ReplyDelete
  11. kemain tajuk nye.... haiyoo

    ReplyDelete
  12. hahahahahampeh!!! hahahaha.. rupa2nya sejenis jugak.. belalai anaj gajah!! hahaha

    ReplyDelete
  13. haramjadah ko ni zal..
    tetek lembu baik punya lanjut kawan ko takmo tngk pulak!

    ReplyDelete
  14. ~haha..boleh pulak cm 2..tertipu kaum sejenis :P

    ReplyDelete
  15. amboi. sekian itu sahaja komen saya.HAHA.

    ReplyDelete
  16. ahahahaha

    ahahahahahhaa

    aparra

    aahahahaha

    hah

    ReplyDelete
  17. perghhh...mengganas la bonggg

    ReplyDelete
  18. :P ko ni jal .. spesis ko pun jadi haha

    ReplyDelete
  19. ni kalo mak aku tengok aku bace entry yg tajuk camni ni maunye aku kene lempang smpai jd lempeng. -___-

    ReplyDelete
  20. ko jaga sikit nafsu,... x lama lagi dah.......

    ReplyDelete