Blog Sihatimerahjambu

Kemain Laju Minah Ni Bagus Kalau Buat Menantu!

5:00 PM


video

P/s : AMARAN : Jangan carik pasal mau dia chop dahi korang 100x semenet!

You Might Also Like

17 comments

  1. hari hari buat benda tu.... pejam mata pun boleh....he3......

    ReplyDelete
  2. perghh..... ni kalau buat *some text missing

    ReplyDelete
  3. okay juling mata tengok,,, haha

    ReplyDelete
  4. biar betul?cepat giler dia cop.kagum betul.

    ReplyDelete
  5. dh biasa sebab tu laju semacam. hahaha

    ReplyDelete
  6. siko nya. mohon bawak dia kerja jadi cashier. hahaha. musti tak Q panjang

    ReplyDelete
  7. hahahahahah


    ahahaha


    jaja rasa nk gelak je tgk..

    robot ke hape

    hahaha

    ReplyDelete
  8. kalau jadi bibik nak suh basuh pinggan plastik je...takut pecah pinggan kaca akk...ha ha ha

    ReplyDelete
  9. kehkehkeh tajuk entri kemain yer..

    ReplyDelete
  10. ni sure tido pun tgn pun dok wat lagu tu..berchop jek hahahahaha
    tp suspekto lah kt budak ni...

    ReplyDelete
  11. hihihikk.. walopon tak faham bahasa tu, tpi mmg kagum la tgk dia. 100 syarat ke apa tu? wah2, laju erkk :D

    ReplyDelete