Blog Sihatimerahjambu

Pemenang Contest Berapa Lauk Ni Kak Adalah..

12:00 PM

Assalam,

Tempoh 12 jam je tapi penyertaan humangaih dah leh sumbat penuh bas sekolah. Trimas sebab mengejoin-kan diri dan pada mereka yang terlewat join, aku faham mungkin perbezaan masa korang kat Uzbekistan ngan Mesia jauh kemain. Tapi maaplah jawapan korang tak dikira walaupun korang cuba merasuah aku ngan seikat cotton bud. Tapi kalau kek secret recipe mungkin aku akan cuba pertimbangkan. Erk!

Oh ye aku pening2 lalat sebab aku jumpa 3 orang pemenang yang jawapannya tepat dengan harga lauk aku kelmarin. Lupa plak aku nak letak syarat penggunaan pawang mahupun bomoh hujan adalah dilarang. Cis! Jadi di sini aku sediakan 3 hadiah untuk peneka bertuah. Selain SukaCanteq, 2 hadiah lagi telah ditaja oleh PattyBlossom. Check it out!

Klik Suka Canteq 


Jawapannya ialaaahh




































































































..Ehh sori aku kua uk-uk tadik! So jawapannya RM6 dan pemenangnya adalah




Tahniah kepada pemenang dan kepada pengalah boleh cuba next contest. Nanti aku pegi carik penaja adiah hahaha. Kepada pemenang minta tinggalkan alamat dan no. untuk dihubungi kat FB aku Afzal Sukasuki. Bdw trimas ea join, aku pon dapat kengkawan baru :)


P/s : Sape yang join semua aku dah folo :)

You Might Also Like

37 comments

  1. ahhhh kalahhh..ini tidak adil tidak adil bagikuuuuuuuu..... :)

    ReplyDelete
  2. taniah bg yang berjaya..yg tak berjaya usha lg. Jgn menngis ya..uhuk2

    ReplyDelete
  3. pehhhh...! bile tok buat contest ni. hadoiii -_-"

    ReplyDelete
  4. sikit je lagi nak betul, xde rezeki kali ni, hehe

    ReplyDelete
  5. sikit je lagi nak betul, xde rezeki kali ni, hehe

    ReplyDelete
  6. xsempat pun nak join..kalu x..tok dh dpt pemenang ke 4 dah..hehe

    ReplyDelete
  7. Alaa... tinggal tolak lagi 70sen jer... x per la.. x de rezeki -_-

    ReplyDelete
  8. next contest cik sponsor choki2 ye tok.ahaks

    ReplyDelete
  9. arrrgghhh..aku takleh terima kekalah ini..

    aku tak mau gang dgn ko selama 5 saat...

    tetttt..abih time dah..kita gang balik yer..

    hahahahaha....

    ReplyDelete
  10. adoyai...jawapan ct mula2 6.00...ish...cmne den bleh tertukar ni...adoi...tidakkkk

    ReplyDelete
  11. alaaaa tak berjaya :(
    takpe tahniah untuk pemenang :D

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada yang mnang.. :)

    harga syieda jauh sangat.. kekeke :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah,Allahuakhbar,mimpi jadi kenyataan,terima kasih Allah,terima kasih tuan punya contest,terima kasih sponsor.

    ReplyDelete
  14. cis. kalah pulak. ini tidak adil. hehehe. tahniah kepada yg menang.

    ReplyDelete
  15. rm 6 je? ermmm oke lah tu.... x de lah mahal sgt kot

    ReplyDelete
  16. haha..len kali tarik le panjang sikit tarikh penyertaan tu.. boleh aku join. aku ni dah la spesis satu hari satu entri je.hahaha

    ReplyDelete
  17. haha... tahniah kepada yang menang... ^_^

    ReplyDelete
  18. Salam.
    eh, tak sangka menang. hihi. :)
    terima Kasih!

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada yang menang..anda memang hebat meneka ^__^

    ReplyDelete
  20. haha aku dah lambek.. wu~~ ini tdk adil tdk adil.. bg ku~~

    ReplyDelete
  21. assalam..
    heheeh
    alhamdulillah...tak sngke pulak nadrah mng.. : )
    tq sbb buat contest ni ..
    rase nk melompat je..hahahaa

    terime kasih daun keladi hehe

    ReplyDelete
  22. zaza baru online...byk terlepas entry2 lama tok...hukhuk...

    ReplyDelete
  23. ayooo.. kalau dngr ckp mak kan bagoiiiiss !! ayoo.
    btw,tahniahh

    ReplyDelete
  24. tahniah utk pemenang.. hehe pasni boleh la jadikan entri teka harga ni entri wajib ada. ok gak main teka2 ni

    ReplyDelete
  25. tahniah dari remy........!
    syabass!

    ReplyDelete