Sticky Post : Produk Kecantikan Solo Naturale

11:30 PM

Assalam,

Haha boleh tak aku gelak2 dulu. Apa yang aku buat harini sekali lagi pecah tradisi. Aku tatau la terjangkit penyakit hape dan kali ni aku nak promosikan salah satu produk terlaris di kedai online Solo Naturale. So adik maniss, akak2 dan macik2 meh rapatkan saf di hadapan.. aku nak citer sikit pasal produk ni. Perghh ko Pejal!!

Kedai online ni menjual produk kecantikan dan kesihatan, kira kaum2 hawa kalau mencari sebarang produk kecantikan, kesihatan korang boleh jenguk kat sini. Macam2 ada kecuali kalau korang nak cari siput sedut sebab suami korang nak makan tengahari ni.. harap maap la ye Jemah memang takde.

Ni antara2 produk terlaris kat pasaran setanding minyak petrol RON95 (semua orang carik hari2 nih!)

  • Pure Marine Collagen - collagen asli, belum diproses. Betul2 raw dari laut. Boleh dimakan oleh mereka yang alergi sebab dia tumbuhan laut. Membantu mengatasi masalah kulit (macam jerawat, parut), keguguran rambut malah khasiat menyeluruh untuk seluruh tubuh badan

Nampak2!! Cantik kan akak kita ni merah2 blushing pipi dia.
Elleh malu lettew :D

Ni la perubahan struktur muka korang selepas seminggu guna produk ni.
Tak payah buat pembedahan plastik. Korang boleh baca description 
dan testimoni produk ni KAT SINI

  • Vitamin C Organic Plus (Grape Seed Extract & Glutatione) -  Vitamin all in one, antioksidan + pemutihan + anti kanser
Ni bukan pil kuda mahupun ubat gegat. Ni la Vitamin C Organic Plus

  • ABC Acai Berry - produk slimming + kecantikan. Yang ni jangan risau, bukan tiruan. Berhati-hati dengan produk tiruan yangg berlambak di pasaran. Yang jual di page ni diambil dari pengedar yang sah yang dilantik oleh pengeluar US, ada sijil ujikaji dari makmal.
Yang bentuk cecair tu la ABC Acai Berry, bukan kopi tumpah ye.

  • Gluta Collagen Soap, Golden Collagen Gel dan Fluffy Pinkish (Whitening)


Eh aku tengok macam2 lagi produk kat Solo Natural online shop ni.
Apakata korang tengok sendiri KAT SINI

Amacam teruja tak? Aku yang lelaki ni pon teruja humangaih rasa nak pakai kolagen terus haha. Oh ye produk ni bukan untuk pompuan je, lelaki pon boleh guna. Jom pakat ramai2 kita terjah online shop di link bawah ni ;





P/s : Bila buat entry ni tetiba aku teringat Adam Haiqal. Dia mesti suka kolagen2 ni :D



You Might Also Like

21 comments

  1. adam memang suka collagen2 ni =D

    ReplyDelete
  2. steady lah, pakai lah bro. serikan wajah lah

    ReplyDelete
  3. Klu pakai , ader x muka mcm mak jemah..kekeke

    ReplyDelete
  4. huh!!!!
    dah macam online shopping pulak kat sini.......

    ReplyDelete
  5. saya suka vitagen jer... V is for VITAGen..!!!! cepat la ikut.. V is for VITAGEN... okei skali lagi V is for VITAGEN.... gud2..!!

    ReplyDelete
  6. promote nampak, boley claim comission nie, hehe

    ReplyDelete
  7. promote2..hehehe
    wah untung la kalau pakai ro95 leh cntik.ahha

    ReplyDelete
  8. bolehlah apjal jadi duta produk ni nanti..hehe..mana mana collagen memang terbaik hasil dia.tapi kena maintain terus lah amek.jangan stop.

    ReplyDelete
  9. ramai guna collagen skg ni dan ramai yg dapat hasil terbaik! :P

    ReplyDelete
  10. suka yg natural (tetiba je) hahahaha

    ReplyDelete
  11. aku suntik kicap je jal.. bg muke jadi hitam manis :P

    ReplyDelete
  12. makneng follow kamu
    jom follow makneng

    ReplyDelete
  13. memang byk produk collegen sekrng ni.. :)

    ReplyDelete
  14. nak product yang boleh tukar muka hari²...ada x heheh

    ReplyDelete
  15. nice post,, menarik sekali.. :)

    i follow u, my friend.. :)

    ReplyDelete
  16. ko agen mak jemah kan skrg???katakanlah katakanlahhhh!!hahaha...
    budak2 remaja cm ct bleh pkai x??

    ReplyDelete
  17. phew2. sempat2 cerita pasal kolagen ni yer. caring sngt pasal beauty, kena jaga kan (: hehehek.

    ReplyDelete
  18. PEMBEKAL & PEMBORONG PURE COLLAGEN ASLI, TIADA BAHAN KIMIA, TIADA BAHAN PENGAWET. PURE COLLAGEN 100% ADALAH DARIPADA SUMBER TUMBUHAN SEMULAJADI.

    http://www.facebook.com/AinzPureMarineCollagen

    RM 15 (100g)include postage
    Dapatkan harga lebih murah dengan belian secara borong

    ReplyDelete