Awesome Giveaway Dunia Sebenar Shida

11:53 AM

Assalam,

Semalam si shida ni ajak aku join GA dia personally. Aku pun blur sebab aku jarang bebenor nak join GA atau segmen2 ni. Bukan apa aku tak reti hahaha :D Tapi sebab personally aku dah kenal lama shida di arena perbloggan ni so aku terima pelawaan dia :)

Oh ye ramai giler seh sponsor GA dia ni, adiah aku tatau apa. Aku tak kisah la aku dapat apa pon janji kete sudah la. Ni bukan kecik2 adiah ni, mau aku menang moto ke.. det 5riban pon cukuplah buat kenduri kawen hahaha :D Oh ramai dah yang join, aku tau lama tapi nampak macam tatau camner nak join ditambah ngan ketidakmenyempatan. Tapi hari ni dengan lafaz bismillah aku mengejoinkan diri :)

KLIK BANNER untuk ke blog Shida


PENAJA2 HADIAH YANG KEMAIN OHSEM

E'S OnlineShop (21)                       OdahoneBiz (105)  
Muhammad Saiazuan (1875)          Lyssa_Secret (50568) 
Fiz Graphic (7680)                         Arol Mubin (1584)  
     Nur Damia                               Arra Ahmad (2323)   
Zinnia Z A Shop (FB)                      IntanBerlian (1320)   
Nakira's Collection (FB)                  Qatratun Al-Khairi       
Qat_Bawal Shop (8)                           Eza_stories       
   Irwani Zulkifli                             Eqbal Zack (6010)   
      Nurul Yui (2270)                        Bui Junaidi (1332)   
       Nur Athirah (575)                       Puan Azizah (3852)   
Eca_Dwinky Asha (1233)                 Ain Zulaikha (3666)   
         Puan Ummi (480)                        EGTV.com.my (FB)    
EMTV.com.my (FB)                          Muaz Faris    
         Peyan (503)                           Shida sendiri (3003)
 
DhiyahShoppe                                GAnContest

          Rahayu Izaima                         Gula-gula Kapas (822)

             Marliyana (138)                       Rafhanah Blogshop (96)

        Nurnie (14)                                Nurjamal83 (234)



TAG KAWAN2 KO JEMAH JANGAN TAK TAG!!

(maaf aku pening bila sebut natang ni :D)





Ustaz Ismail Kamus

Neng Yatimah

Hamid Gurkha

Shaharudin Thambi

P/s : Padan muka korang kena tag ngan aku kahkahkah

You Might Also Like

18 comments

  1. penat x nk like sponsor hahaha

    ReplyDelete
  2. mana derr penatt wehhh..
    siap satu page jer korg buka..cehhhh hahaaaa ^_^

    ReplyDelete
  3. ari jemaat atau sabtu atau ahad baru aku nak publish ni... dah siap dalam derap

    ReplyDelete
  4. padan muka remy....... kena jugak....... he3

    ReplyDelete
  5. akhirnya tok pun join juga.. hope tok menang shawl atau barang mekap :P kekekeke...

    ReplyDelete
  6. mak ai.. penaja pun hebakk semua.. tag bonikacak? laki idaman sy tu.. haha

    ReplyDelete
  7. mak ai.. penaja pun hebakk semua.. tag bonikacak? laki idaman sy tu.. haha

    ReplyDelete
  8. perghhh pergghhh..nanti menang moto boleh ngepong wa tok..awwww

    good luck!

    ReplyDelete
  9. at last.....
    remy buat jugak...... special utk tok....

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/07/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  10. hahaa aku nk tgelak pun ade dgn status aida..tok shida bagi brush liner la eh ekekeke :p

    ReplyDelete
  11. remy skg shida konfius sapa..pganjur..shida ke afzal hahahaaa... ^_^

    #gealkkk guling2 ^_^

    ReplyDelete
  12. weeee... dah menang belanjala aku oih ! hahahahaha

    ReplyDelete
  13. Good Luck Apjal..dapat hadiah share le..:p

    ReplyDelete
  14. aaaaaaaaaa..gudluck atok...!!!

    ReplyDelete