'> Biar Aku Hilang | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Sunday, July 15, 2012

Biar Aku Hilang

Assalam,

Tak lagi gigih bw sampai orang kata kat mana2 shoutbox mesti jumpa jejak aku. Trafik? Alexa rank? Semua dah tak terkejar lagi. Kadang2 aku pon tak pasti shoutbox tu stil ada function pada aku atau tak. Tapi aku  biarkan je kat situ sebab masih ada yang drop link untuk aku jejaki.

Bukan tak bw, masa aku sekarang jadi terhad tetiba. Kerja makin bertambah dari semasa ke semasa. Ada masa terluang aku pasti takkan lepaskan peluang, membaca entry kawan2 dan tinggalkan jejak di situ. Hari ni beginilah gayanya.. tup2 esok lusa tak tau pulak macamana.

Yup, aku rindukan suatu ketika dulu. Tapi aku kena terima hakikat yang hidup ini takkan boleh statik dan sama sepanjang masa. Ada naik ada turun, ada pasang ada surut.  Pernah terfikir untuk cool down.. Tengoklah macamana, biarlah masa je yang tentukan. Pinjam kata kawan aku, seperti datang tak diundang.. pergi tak dihalang


Biar aku hilang..



15 comments:

  1. sabaq la bro..kerja aku pon dh smakin berlambak dh nie

    ReplyDelete
  2. jangan lah hilang camtu saje...... sedih remy dengor!!!! remy pun busy gak...
    nie pun kat opis jugak patutnya restday harinie.....tapi kena dtg kj jugak......... direct keje 14 hari.......huhuhu.....

    ReplyDelete
  3. alaaaa afzal tengah sibuk memang la...tak sempat nak kesana sini. nasib singgah blog sendiri sempat...biasalah tu.

    ReplyDelete
  4. aku pun tak taulah apa nasib aku pulak lepas ni.. kalau aku start keje baru lepas raya ni, aku tak rasa aku mampu berjimba depan laptop macam biasa

    ReplyDelete
  5. aku pun sama . aku dah hilang . hilangkan diri .

    ReplyDelete
  6. sama la kita ni, kerja isnin smpai sabtu. ahad je baru boleh nk bangun lewat sket nk rehat2kan diri..
    slmt bkerja ;)

    ReplyDelete
  7. Aida pernah stop berblogging dekat 4 bulan tak blogwalking dan tak balas jejak.. blog biar macam tu je afzal.. tapi lepas kurang bz aktif semula dah.. so kalau pendapat aida kan.. afzal update je bila ada kelapangan. Kita santai2 je. :) jgn tutup terus, nanti ramai yg rindu.. sobs..sobs..

    ReplyDelete
  8. Alamak sedih lak baca entri kau kali ini..
    So rindu ler aku nak baca cita hantu kau...

    ReplyDelete
  9. err..xde point nk memuntahkan gelak di sini..

    err..

    okay.tacink..

    lebiu T.T

    ReplyDelete
  10. yup, bila bz mmg blog terabai kn.. xpe laa utamakan yg penting dulu ^^

    ReplyDelete
  11. dah lama terasa fenomena ni afzal..bw bile mase free je..kdg2 komen secara pukal gitu..hehe..memang busy bile byk komitmen ni kan..ape2 pun,yg penting perlu diutamakan..berblog anytime can ^__^

    ReplyDelete
  12. sabar je la..keje sampai mati x hbs bro

    ReplyDelete
  13. adoyai kenapa nie afzal..relax jer...ada masa BW la...sbb kita semua ni bukan full time blogger so memang ada pasang surutnya.

    ReplyDelete
  14. tggu la masa nak dekat2 kawen nnt. lg la x sempat nak blogwalking dah.

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com