'> Entry Lepas Geram | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Monday, July 9, 2012

Entry Lepas Geram

Assalam,

Dah lama kot aku pendam, tapi makin menanah plak hati aku. Kadang2 aku tapaham apa function dia sebagai kawan. Ke ko dah tak geng ngan aku sebab tau aku tunang orang? Dalam banyak2 alasan ko buat untuk menjarakkan hubungan ngan aku.. aku nak tanya satu je. Ape kalau dah bertunang takleh kawan ngan orang ke? Nak kena kawan ngan menatang? 

Macamni la aku pun dan penat sangat jaga hati orang, bukan nak layan karenah ko sorang je. Aku pun treat ko nicely macam aku treat kengkawan lain. Kalau ko nak buat2 polos, berkurap-panau-kayap-sopak sekiranya terus berkawan ngan tunang orang ni, aku takde masalah. Yang bingitnya bila ko jadikan status 'tunang' sebagai alasan. Kalau ko terus nak bajet retis ngan aku, kecil tapak tangan kolam renang SUKMA aku tadahkan.


Unfortunately dats it. I don't need dis kinda of friend anymore.


P/s : Pelis jangan bagi aku marah, kalau aku marah aku bertukar jadik dorayaki!

20 comments:

  1. tuan belog tukar jadi dorayaki wa tukar jadi doremon lahhh
    cara ?? haha

    ReplyDelete
  2. pergh!! chill bro. pagi2 Isnin ni jangan marah2.. nanti terkena sumpahan monday blues. monday blues akan terjadi tatkala kita sangat suka tgk film blue sambil makan dorayaki.. jadi, ceriakan pagi2 anda dengan senyuman.. chill

    ReplyDelete
  3. ayooo tuan blog dah panas.... aduyai. betul apa salah nya nak berkawan. n even dah berkahwin pun tak salah berkawan.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. eh ko tunangan orang ek?apesal aku x tau ni

    ReplyDelete
  5. errr...beb aku masih kawan ngn ko lahhh!! ekekkeee :p shida ngn suami org pn kawan tp kawan la bkn skandal..ok hahaaa..

    shida sndri xsgka ketua mafia tunangan...ah! peduli apa aku kawan je pun ^_^ blh dak ayat cengini???

    ReplyDelete
  6. AAHH tok jom mengerang~~ GERAM KAN~~
    Susah jadi tunang orang ni kan tok.. samalah nasib kita #EHHH

    ReplyDelete
  7. ohh dah bertunang rupanyaaa.
    pes tyme tengok ang bengang.

    p/s: ice age berjuta kali ganda lagi best dari madagascar :)

    ReplyDelete
  8. saya tak berkawan dengan tunang orang. itu prinsip saya. jadi puhlis jangan call or mesej saya lagi. sekian.






















































































































































































    todiaaaa kahkahkah. habis ahh aku kene hentam lagi pasni ke tok. mohon bertabah tok. aku masih ada untuk jadi kawan ko. abaikan yang sorang tu. jom bukak pose sesama jom. eh. =D

    ReplyDelete
  9. wlpn dah berstatus tunang..kita masih boleh berkawan la..tp mcm biasa la pergaulan tu tetap kene jga

    xnak berkawan bek duk jer hujung kg tu hahahhaha

    ReplyDelete
  10. uiii sapa tue yg buat alasan tak munasarawak macam tue...pehal lak kalau afzal dah tunang tak leh kawan isk isk...


    maybe dia sentap kot sebab afzal tak jemput di ke majlis tunang aritu hehe...

    ReplyDelete
  11. situasi kita macam sama je tok.. tapi bezanya aku belum bertunang dan ade slah fham sikit dgn member aku tuh.. hermmm

    ReplyDelete
  12. amboi marah sungguh ko sampai nak terkeluar biji mata tu.. cool ye.. kawan ngan org len pulak.. toksah kawan ngan dia dah ^_^

    ReplyDelete
  13. lek la tok. mungkin nak jaga hati tunang kau mebi. kang kalo beliau terlayan lebih lebih kang susah pulak. perempuan kan lain. lain la macam aku. keras macam apa. susah nak cari macam aku ni <------- promot



    kahkahkah

    ReplyDelete
  14. datang nak melepas a**** bleh tak?..

    ReplyDelete
  15. tunang org buat cara tunang org..xyah gedik2 ahh nk freng2 dgn i.. x hingin





    kehkehkehkeh


    apekes ni tok.. :p


    lebiu

    ReplyDelete
  16. jgn marah2 zal.... org bertunang nie darahnya manis.....
    jgn kau pulak dok masamkan darah tu.....
    senyum sikit......

    tapi apa yg penting.....
    kita ingat siapa diri kita dan status kita......kan....

    ReplyDelete
  17. biar betik tok marah? yer tok, memang geram org mcm tuh. x usah kawan. kawan je dgn org lain :)

    ReplyDelete
  18. aku tgk gmbr ni teringat yg dr mengenal potensi diri tunjuk jari dkt kening 2dua belah tgn tu huhu

    ReplyDelete
  19. alah!!! mungkin dia segan kot kawan ngan tunang orang..
    Mungkin dia ada hati kot..kekekeke
    kawan kau ni pompuan ker..

    ReplyDelete
  20. eh jangan jadi dorayaki..nanti kene makan..jadilah doraemon baru best..cool apjal..coolblog ok!

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com