Terhad 200 Orang Sahaja

2:29 PM

Assalam,

Hari ni aku nak cerita pasal bunga stokin. Biasa tengok? Aku ada tengok mak aku buat masa aku kecik2 dulu. Dia benti buat, fokus buat bunga tayar ngan bunga api.. then sejak dua menjak ni dia start balik buat bunga stokin. Aku tunjukkan serba sedikit gambar yang sempat aku rembat


Eh bukan2 aku bukan nak buat tutorial. Amboi ko Jemah dan2 suh aku buat tutorial ea. Kemain ko! Cantik kan? Aku tengok mak aku buat siang malam, tapi bukan bunga ros la. Dia buat bunga tulip :)

Oh ape ke related bunga stokin ni ngan aku? Aku just nak bagitau bunga stokin ni mak aku buat khas untuk 200 orang blogger dan bestie aku yang datang kenduri aku nanti. Yeah for sure aku nak bagi yang terbaik sebab korang sudi datang :) Rileks2 bunga ni antara salah satu items dalam goodies bag tu, ada lagi menda lain dalam goodies bag tu

Comel plak beg ni kalau isi kulit duyan oshem sangat!!

Aku stil ngah mikir nak letak ape lagi dalam goodies bag aku tu. Seyesly untuk menghargai kehadiran korang ke kenduri aku nanti. Bila? Nanti sebulan nak kenduri aku inform :)


P/s : Maaf ini item terhad, xleh reserve. Uhuk3

You Might Also Like

30 comments

  1. kalau yg jauh tue tak leh ker afzal kirimkan jer hihi...

    ReplyDelete
  2. Kalau tak dapat dtg , dpt bunga ke tak? he3....

    ReplyDelete
  3. kalau duk jauh...post tak?hahahhaaa

    ReplyDelete
  4. xpela...bleh jabir rokrak atau supik gelenya pon xpe lah...hihi...

    #kalo xpaham...gugel translate eh

    ReplyDelete
  5. aku nak wane pink.. aku tak kire.. aku xkan balik selagi aku x dapat wane pink.. haha

    ReplyDelete
  6. aku ngan kechik nak kaler biru ! hohoho~

    ReplyDelete
  7. wa nak yang kaler kuning tu tok..lawo =,=

    ReplyDelete
  8. aku ingatkan diperbuat drpd stokin!









    aku nak beg polkadot kaler babyblue hokay?!

    ReplyDelete
  9. nice la beg pulkadot tu..nak2..

    ReplyDelete
  10. kalau mengaku kawan mohon pos ke sini kaler pinky auu..kalau tak putus kawan.
















    =D

    ReplyDelete
  11. aku nk xyh reserve2.. simpan aku nye

    ReplyDelete
  12. Wahhh, cantiknyaa. Memang kreatif !

    ReplyDelete
  13. wah, awesome! nak gak!! cantiklah goodies bag..

    ReplyDelete
  14. sila jangan lupa listkan nama akak dalam senarai jemputan ko ek...sebab akak nakkkk...gakkkkk

    ReplyDelete
  15. woi, nanti simpankan utk aku. kot aku jammed sampai umah hang

    ReplyDelete
  16. Rumah aku kat Melaka..
    so gtau awal2 yek...
    ceh!!! macam lak aku akan dijemput..heheheheh

    ReplyDelete
  17. Ehem. Aku yg dah kawen ni of cos r tau bunga stokin tu apa. Haha. Cantek2 mak kau buat. & paper bag tu pun, comel & sweet je aku tgk. Nak satu, nak satu! *Gedik :P

    ReplyDelete
  18. peh peh,cun doe !
    aku suka ! huhuk

    ReplyDelete
  19. mohon letak kondom bau strawberry sekali ye.. baru ada class goodies tu.hakhakhakhak.. dan!!! aku NAK goodies tu!!! hehehe

    ReplyDelete
  20. comel.. :) den nak 2..colour hijau, colour pink.. :)

    ReplyDelete
  21. mintak tok abah hntr trus ke ump.haha

    ReplyDelete
  22. nak nak nak nak !!!!
    nak polka dot wane pink, pink pink !

    ReplyDelete
  23. kahkahkah terbaik la..beg cntik2 isi kulit durian.haha lawak

    ReplyDelete