Wordless Wednesday : Banyaklah Ko Punya Wordless Tu Ada Tulis Tu!!

8:52 AM



1st group yang aku join. Group tertutup, nak join boleh je. Cukup sengal dan peramah
adalah satu kemestian. Bimbingan ibu bapa dan penjaga adakalanya diperlukan sebab
kadang2 keluar bahasa2 kesat dan lucah kat sini. Sini tempat untuk beramas mesra 
dan bukan ping entry pada mulanya. Pernah buat gathering kat Times Square, KL
dan aku masih mengekalkan jawatan Ketua Kampung untuk penggal ini


Sebab takleh ping entry kat GBS aku buat group sendiri *bajet alasan macam cakap
ngan bebudak tadika. Aku sebagai admin, abah aku sebagai bilal dan mak aku 
tukang masak *boleh plak ada tukang masak dalam group ni


Group baru yang ditubuhkan oleh saudari Aida Natasya dan Potia, aku antara salah 
seorang admin. Ni open page, auto-ping entry yang korang buat setiap hari 
*mudahkan keje aku dan masa yang aku jimatkan leh dibawak ke waktu tido.


Akhir sekali Kelab-Kipas Afzalsukasuki *kemain kipas lipas bajet retis haktuih! Page ni aku
buat untuk ping entry2 aku semata2. So memudahkan kepada readers aku catch up update 
entry2 yang tak sempat dorang baca *sebab tau kebanyakannya akan bukak fb setiap hari




P/s : leh klik gambar untuk ke page tersebut. Leh LIKE dan join kalau berminat ngan aku

You Might Also Like

29 comments

  1. tok ketua kampung, nak join sempat lagi tak? kena ada borang keahlian ke? orang skema mcm akak boleh join ke? hihi....

    ReplyDelete
  2. umm. gbs tak bising sangat cam dulu...sume orang busy ngn kerja memasing..huhu

    ReplyDelete
  3. remy join..... tapi tak sempat nak bukak FB hari2.....
    sedih rasanya........

    ReplyDelete
  4. silake memasing!! :D

    cc : Phat Korn :D

    ReplyDelete
  5. x berminat ngn tok,so xyah join la..meoww

    ReplyDelete
  6. owg macam boleh join dak??

    wa penah di dapati bersalah bercinta dengan anak tok kampung sebelah dan di tangkap basah ketika bagi anak itik mkn..apakah dosa itik tersebut terpaksa menerima wa sebagai suami..:'(

    ReplyDelete
  7. hensem nya budak shawn razaleigh kat gbs tu. awrr3






    gegham aih

    ReplyDelete
  8. mincik la korang ni.tacing aku ada anak buah cam korang

    p/s : biasalah orang tua mcm aku mesti dibelai ngan penyapu

    cc : Shawn Zul De Alexis CikTeddy

    ReplyDelete
  9. ingat geng bas sekolah tadi hihihi

    ReplyDelete
  10. kembalikan kegemilangan gbsssss!! sambil angkat2 penyapu2

    ReplyDelete
  11. dah lam request to join..tapi xapprove2 pon lagi..sobbss

    *wa sedaq wa tak layak juin GBS T__T

    ReplyDelete
  12. sedaq tu hang paham dak?
    *sedar

    ReplyDelete
  13. kahkahkah mincik la weh MK Syahir puih laaa :D

    ReplyDelete
  14. AAAAAAAAAAHHHHH!!! AAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!! MENGERANG SINI... gua dah juin semua tuh...
    buat satu group lagi PULISSHH!

    ReplyDelete
  15. dalam 3-3 ni, satu je yang aku tak terjah lagi.. ok! aku nak terjah dan belasah kaw2..ahahaha

    ReplyDelete
  16. ehh..xperasan la..selama ni ping kt mana satu???

    err..

    sorry zal kalau jaja tersalah ping..T___T

    sorry....sengaje :p

    ngeh ngeh ngehh

    ReplyDelete
  17. benci tak de gmbr cik tikah. majuk!

    ReplyDelete
  18. macam mana zombie2 ni boleh terlepas kan sini. parok parok

    ReplyDelete
  19. ni namanya word wednesday..dah join kedua kan.^__^

    ReplyDelete
  20. ni namanya word wednesday..dah join kedua kan.^__^

    ReplyDelete