Blog Sihatimerahjambu

Wordless Wednesday

3:48 PM





P/s : Kemain ni mesti dia apply jawatan Pegawai Pemasak Nasik G41

You Might Also Like

17 comments

  1. afzal...gambo tu..aku tak berapa nak kelako..part p/s ko tu aku gelak sakan..hehehehe

    ReplyDelete
  2. nie bukan negeria punya juara selebriti masterchef ker ?????

    ReplyDelete
  3. susah susah, susah nak tengok banglong malas taip entry. haha
    kekangan mase ke?

    ReplyDelete
  4. msk nasi dlm seminit gile lah mmg dg 41

    ReplyDelete
  5. boleh masak nasi dalam 58 saat...rekod tuu

    ReplyDelete
  6. tak sanggup ah nak makan nasi die masak

    ReplyDelete
  7. wah. hebakk.. haha:D


    p/s: Jom jemput singgah blog..ade new entry nak share.. :)
    Jom daftar zoShare ! Lebih masyukkk :D

    ReplyDelete
  8. muka macam lanun je ni.. nak jadi tukang masak?? hahahaha

    ReplyDelete
  9. alahai sedihnya mamat ni..bagilah duit kat dia seposen buat beli cekelat..

    ReplyDelete
  10. x der ke keje utk makan jer?? hehe

    ReplyDelete