Aku Dapat Semuanya Dalam Bulan Ni :)

8:58 AM

Assalam,

Harini aku tanak taip panjang2la, aku letak gambar je boleh? Japgi aku nak pegi Mydin nak beli bedak Kultikura. Nape Kultikura? Sukati aku la ketiak aku nak pakai!

Aku dapat buku hasil tulisan Kak Mimi blogger tersohor tanahair *kelass ko mengipas :D Untuk pengetahuan korang setiap pembelian 2buah buku korang akan dapat jumper kereta secara percuma! #foineakutipu. Yang biru tu kad raya daripada Shida, aku dapat adiah butang baju melayu dan semestinya butang tu aku pakai kat baju melayu, bukan baju ujan


Dan kad raya jugak, ada kecik.. ada besar malah pattern takde tempurung kepala pon ada! Jom aku tayangkan ape dorang tulis kat aku ngeh ngeh ngeh :D

Ni kad raya 1st yang sampai kat tangan aku. Datangnya dari Eyda Syahida :D
*ko request bebanyak bajet aku nak makbulkan ke? kahkahkah

Ni pulak datangnya dari si Eyza. Wah kemain dia berpantun2 bagai. Lepas baca
aku pon balas balik ngan pantun tapi hampa.. aku kompom dia tak dengar. Maceh :D

Puas aku tunggu terselit gak jejaka anta kad kat aku *dah lama aku bajet budak ni gay :D
Datangnya dari Korn El Jr. Tang dia mention tulisan buruk tu.. memang sengaja buat aku 
hangin nak suruh aku puji tulisan dia lettew kahkahkah :D Apsal ko letak yang enseng? 
Macamla aku leh ngorat ko :D

Last sekali datang dari se cantik manis Zaza Rizlan. Dia pon buat kad sendiri macam si 
Shida dengan gambar doodle lagi. Cara dia mintak angpow kat aku ni memang ada gaya 
kaki pow dan ada harapan cerah nak jadik Ah Long hahaha :D


Tu je yang aku dapat. Trimas kepada kawan2 yang hantar kad2 ucapan hari raya, buku dan hadiah daripada segmen. Sekurang2nya aku sedar dalam setahun setengah ni aku sudah membuat begitu ramai kawan di kalangan blogger dan aku hargai persahabatan kita selama ini. Aku harapkan kekal hingga ke akhir usia :)


You Might Also Like

29 comments

  1. aku x dan nk buat entry pasal kad raya yg aku dpt

    ReplyDelete
  2. wah bestnye :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. patut lah dua tiga malam nie asyik termimpi ada orang dok balas pantun jer hehehe...

    ReplyDelete
  4. ahak ahak . tak dapat tunaikan 13 , tunaikan satu cukup ah . yang pakwe baru tuh . wakakakaka

    ReplyDelete
  5. meriah rumah tok tahun nie...leh gantung kad raya..... remy jer tak sempat nak hantar.......
    tahun depan lah tok... tahun nie ucap selamat jer...he3

    ReplyDelete
  6. afzall...shida harap butang tu sesuai dgn zal ok :)

    lega semua dah smpai dgn selamat :)

    ReplyDelete
  7. amboi...pemes la dia..dapat kad raya peminat...

    ReplyDelete
  8. nak kirim barang kat mydin boleh tak??

    ReplyDelete
  9. alamak.. abis la kantoi semua kad raya aku tulis ayyat yang sama.. kah kah kah...

    ReplyDelete
  10. banyaknye kad raye..meh sedekah sikit meh

    ReplyDelete
  11. bestnya banyak kad raya.. dapat butang baju melayu lg tu

    ReplyDelete
  12. perg... jal peminat misteri xde ke?

    ReplyDelete
  13. jeles gak aku... sbb br dpt 3 ja ni..haha

    ReplyDelete
  14. perhh.. dah ada fan sendiri nie. terharu

    ReplyDelete
  15. hahah untunglaaa jeles sket dowhh

    ReplyDelete
  16. tetibe rase mcm comel plak entry ni..huhu

    yang comel,
    cik teddy

    kah3..nk tiru korn :P

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  18. hadiah raya tu..hehe

    Selamat Hari Raya Zal :)

    ReplyDelete
  19. akak takde kad2 rayalah nak bg kat ko zal...dah ko tak bg alamat...tapi akak ada pantun je yang mampu akak bgkat ko tanpa kos penghantaran...Free percuma bagi saja....

    Hari ini masih puasa,
    Time berbuka jangan pelahap,
    Selamat Hari Raya,
    Salah silap harap maap.

    ok tak?he he he

    ReplyDelete
  20. wahhh..bestnya dpt kad raya..saya sekeping pon takdak..sadiss..ehe

    ReplyDelete