'> Bila Dah Syok Sendiri | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Monday, August 27, 2012

Bila Dah Syok Sendiri

Assalam,

Selamat kembali bekerja! 4 hari je.. jangan risau, Jumaat cuti balik :D Bila sarung balik baju keje, ai sendat plak. Pelis jangan fikir aku gemuk. Badan budak meningkat matang dan baru akil baligh macam aku ni memang sedang naik dan menjadi sasa gitu #fiiltanakmengalahcengginilarupanya

Baru setat blogging balik ni lepas seminggu dua hari beraya sakan. Bila aku jenjalan tengok blog2 orang aku nampak certain2 owner blog letak blog dia sendiri dalam bloglist dia. Erk! Korang tak rasa something? Aku? Japgi korang boleh tengok ekspresi aku :D

Cuba bayangkan cenggini la, pepagi Munah online buka blog.. then dia pegi ke senarai bloglist dia dan dia klik nama blog yang sama nama ngan blog dia. Kua page pon sebijik macam page dia sambil buat2 terperanjat lalu si Munah berkata 'Eh entry baru la' dengan muka sungguh teruja baca entry sendiri dengan penuh rakus *siap baca 2-3 kali plak tu. Pastu Munah berazam untuk pergi lagi ke blog tersebut sebab dia rasakan entry2nya sangat melatops dan mampu pergi jauh!

Kahkahkah aku cuma bayangkan je pon, senak perut aku tapi masih mampu kawal kentut dari turut berbunyi skali



P/s : Syok sendiri pon sodap :D

22 comments:

  1. errr hahahahahahahahaah kbai



    nak kurus muhun cari aku . wakakakaka

    ReplyDelete
  2. sekali sekala syok sendiri hehehe...

    ReplyDelete
  3. okey baju dah kecut...hehehehee...

    ReplyDelete
  4. aku nak wat la kat bloglist aku wakakaka

    ReplyDelete
  5. itulah pasal kan..tengok beberapa org blogger letak blog sendiri dlm bloglist..hehe..buat la feed tu ke, bleh kuar latest entry...hehe

    salam aidilfitri afzal..

    ReplyDelete
  6. dah dia sndri kerap update sbb tu dia letak..boleh bca2 hahaaa :p

    ReplyDelete
  7. kah kah kah seb baik wa tak buat cenggitu

    ReplyDelete
  8. mungkin dia takut terlupa nama blog dia sendiri.hahahaha

    ReplyDelete
  9. hahaha aku pon letak blog aku kat bloglist aku jugak tapi xde lah bukak blog sendiri kat situ hahaha
    promote blog sendiri

    ReplyDelete
  10. sengal mengal macam dulu ko nih ye. haha..selamat hari raya!lama tak singgah sini..hoho

    ReplyDelete
  11. aku rase nk g keje ari2 pkai bju melayu huhu P

    ReplyDelete
  12. Cakap ttg syok sendiri, akak paling takut kena penyakit syok sendiri semasa menulis entry.

    ReplyDelete
  13. Nasib baik aku tak buat..
    kalau tak kaw-kaw terasa..hehehe

    ReplyDelete
  14. Bro jom join segmen aku:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    Datang singgah buat promosi..hahhaha

    ReplyDelete
  15. mungkin beliau juga follower blogger sendirik

    heee

    ReplyDelete
  16. mcm tu pun boleh jugak ye zal.....
    musim raya.... ramai tak buat entry..... he3

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com