Bila Membuntut Ke Hulu Ke Hilir

2:27 PM

Assalam,

Aku dalam lab ni, ada keje minggu ni. Dengan mata kuyu2 serupa Ziana Zain nyanyi aku gigihkan gak ngapdet. Ngantuk kat Kuantan hujan lebat kalau layan tido cenggini dah serupa ulat gonggok dah aku gamaknya bergulung2 tahan stim. Eh?? Maksud aku tahan kencing #kaberlineperingkatdaerah

Semalam dak2 umah ajak nengok citer Expendables 2. Boleh la kalau korang sudi layan hero2 tua, aku tengok sebab kawan aku yang ajak #alasankukuh Bukan tu yang aku nak citer, citernye mula time aku dok kusyuk layan muvie tu, ada budak lalu depan kitorang. Kua bau lemon, masuk balik bau hancing.. so aku espect dia pegi kencing la tapi tatau la plak kalau perfume dia sememangnya bau kencing.

Selang tak lama kemudian dia lalu depan aku lagi. "Eskismi eskismi!" buat sore manja tayang2 muntut. Apa ko ingat aku hadap sangat ngan muntut ko tu ko tu dah la jantan! Muntut ko kalau kua kuih bingka boleh gak aku kagum! Walaupun citer hero2 tua tapi aku bayar det tiket tau! Budak ni memang baka pundi kencing kecik ni. Lupa plak aku bawak penyepit baju dari umah

Dah tau pundi kencing kecik.. ko dok la depan pintu kan senang. Lagi aku musykil panggung wayang tu kita berempat je, balik2 nak pegi kat seat dia kat dalam tu adoyai! Aku rasa seat tu dia bawak dari rumah la, beli guna det raya!



P/s : Ce korang kira bape kali aku sebut muntut ngan kencing dalam entry ni? ngeh3

You Might Also Like

14 comments

  1. ehh da tamat ker citer hehe...baru nak taw apa jadi seterusnya.

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Ahhh..ko ni afzal, buntut ngn kencing je ak nmpk dalam entry. Pe citer sbnrnya ni. aaa..aku tau.. ko terkucil time tgk ekpendebel tu kan? kah3.

    #eh, jgn sebut hero tua. Hero2 kesygn aku tuh.

    ReplyDelete
  3. kaverlineperingkatdaerah yer.... kaloperingkatskolahcemana plak?

    ReplyDelete
  4. nak terkucil beta membacanya :3

    ReplyDelete
  5. Sorry le, aku tak mampu nak bawak ko tgk muvie smbil kunyiahh pupkonn, ko tak cukup kacak untuk ak buat cmtu.

    Maaf2..aku terpaksa berterus trg begini,bhahahaha.

    #Selamat Hari Raye juge! ^_^

    ReplyDelete
  6. hahahaa sabar jelahh..nk bt acaner ekekee :P eskimi..eskimi..aaaachummm..

    ReplyDelete
  7. apasal hg tak jentik ja buntut dia time dia llu dpn hg. ? haha

    ReplyDelete
  8. rasa nk kencing pun hado baca entry ni

    ReplyDelete
  9. aku kalu tgk wyg x ske.. org ats bkk kasut.. kaki bau cam gampang.. :P

    ReplyDelete
  10. ni cerita pasal nak kaberline ayat atas tadi ke apa ni...banyak kencing sangat ni. ^..^

    ReplyDelete
  11. beliau tu ternyata kuat kencing tu.. agak2 kalau dia tak ke tandas, maunya terkencing dalam seluar tu.hahaha

    ReplyDelete
  12. hahahah aku kalau tengok wayang pon pundi kencing kecik..
    naseb badan

    ReplyDelete
  13. sabar zal... lain kali suruh dia pakai pampers jer.....

    remy pun tak suka kalau tgh2 syok.... ada yg bangun nak kuar...

    ReplyDelete