Keputusan Segmen Raya Sakan : Teka Juadah Raya

1:43 PM

Assalam,

Grr time cenggini la cair otak aku ngan idea nak mengarang, tapi aku utamakan yang lebih penting dulu. Bebudak dah bising nak jawapan. Ada yang sanggup tunggu depan pintu jamban, posponed nak memerut semata2 entry ni. Perghh untungla kantung taik ko besar leh tahan2

Silap aku memandang rendah korang dengan letak satu gambar je. Kalau aku tau korang minum susu bernutrisi tinggi kecik2 dulu.. aku letak 14 gambar biar berbuih kentut korang mikir. Sudahnya ramai antara korang jawab betul! Jom kita tengok dulu gambar yang aku bagi haritu dan gambar sebenar setelah diperbesarkan..

memula dulu aku teka sejenis pulut gak.. tapi sebenarnya..













































mini popia atau lebih dikenali simpul kasih

Seyes ramai yang jawab betul. Kang kalau aku agih2kan boleh la sorang dapat RM3.47 sen. Setelah berbincang, bergaduh dan menyanyi kami bertiga putuskan hadiah akan diberikan kepada 2 orang peserta awal yang berjaya menjawab dengan jawapan yang betul sahaja. Ai kalau la boleh nak je aku bagi saguhati kepada yang lain tapi takpe la next time plak ye.


Pemenang Utama

Phat The Great
RM30 beserta beg sumbangan penaja


Hadiah Saguhati

Mymatatajam
RM20 sumbangan penaja


Trimas pada yang join dan tahniah kepada pemenang. Segmen ni pon suka2 hati je, kalau menggalakkan.. next time aku akan kumpulkan lebih ramai penaja lagi dan hadiah yang lebih osem untuk korang :)

You Might Also Like

16 comments

  1. aku nak merajuk...

    sampai ati ko kan zal..

    aku pun jawab betul...

    initidakadiltidakadilbagiku-song yuna-

    hahahahahaaa..

    tahniah yerr yg betuah tu

    ReplyDelete
  2. Cet... ko memang nak kena simpul dgn aku ni afzalsuaksuki keh3 tahniah pada PHAT dgn SIMATA TAJAM (tu sebb menang mata dia tajam keh keh keh) duit hadiah tu jimat2 sikit guna.. ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  3. pergh, syak wasangka gua cakap kek lapis sarawak, uh uh uh


    abam phat ni asik monang segmen je, jelesh beta. muehehe

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhhhhhhhhhh aku menang ke ? x sangka betul!!!!!

    aku tengah lompat2 ni sebab dapat duit raya..yahooooooo...

    ReplyDelete
  5. xjoin pun segmen ney sebab mmg betul2 tak tahu..tapi duk men jugak teka2 ngan kawan...haha sorg pun tarak betul daaa hahahaaha

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dapat duit raya....Tq pada semua penganjur...

    ReplyDelete
  7. tahniah phat... dpt duit tue leh beli popia simpul kasih belanja semua hehe..

    ReplyDelete
  8. ini tidak adil !!!!!...... remy pun jawab betul jugak...... huwaaaaaaaa
    kejam nyer dunia.......

    tahniah utk phat dan mymatatajam kerana berjaya.....

    ReplyDelete
  9. sengaja taknak join..memang dah agak jawapannya...kot tak menang ler akak...he he he

    ReplyDelete
  10. cis... salah terus... aq join segmen atau contest manalah pernah bertuah... dah nasib berblogging...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/curik-minum-air-teh.html

    ReplyDelete
  11. Wah..phat dpt wit raya...
    bini dia dpt beg raya..seronok la..hehe

    ReplyDelete
  12. TAHNIAH..tu dia.. kira zoom sakan la noh pic tu..

    ReplyDelete
  13. congratz kpd pemenang ^^

    aritu tgk ingat popia goreng.. rupa2nya yg saiz lebih kecik, mini popia, erkk...

    ReplyDelete