'> Selamat Hari Raya Aidilfitri Guys | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Thursday, August 16, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri Guys



Mood aku pun dah ke kampung halaman dah ni. Lagipun sekarang korang mesti bizi packing barang2 kan? Yela lagi 2 hari je kita akan menyambut kedatangan Syawal. Budak2 opis aku harini last day keje, tinggal la aku sorang isk3. Raya mana korang tahun ni? Tak kisahlah di mana2 sekalipun korang beraya, harap korang drive carefully, rancang perjalanan dan moga selamat sampai ke destinasi yang dituju.

Di kesempatan ini, aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf kepada setiap rakan2 blogger mahupun readers di luar sana andai aku ada tersalah kata, menyakitkan hati sesiapa, terguna, terpakai termakan mahupun terminum harap dimaafkan dan setiap salah silap korang terhadap aku, aku maafkan dari hujung rambut hingga hujung kaki. Biarlah kita mulakan Syawal yang bakal menjelang ini dengan hati yang penuh ikhlas dan lapang dada. Andaikata keruh selama ini, biarlah kita sucikan kembali ye :)

Aku tak spend duit raya untuk korang, tapi aku mengalu2kan kalau korang nak makan beskot raya kat umah aku. Makesure kalau nak datang inform dulu, leh la mak aku masakkan untuk korang ye :) Aku pon ingat nak jenjalan raya umah korang nak rasa biskut raya korang buat :P #buatlahsangatkan?

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin guys :)


P/s : orang beli baju raya, aku beli sangkar kucing. Menjadik la raya kucing aku taun ni

36 comments:

  1. selamat hari raya zal....
    remy pun nak mintak maaf kalau ada tergurau lebih dan terguris tinta...
    raya puas2....tahun depan dah jalan berdua.....

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya maaf zahir & batin bro

    ReplyDelete
  3. duit aye..duit aye...(hentak2 kaki)

    selamat hari raya afzal...

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya tok. aku pun last day keje ni.

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya.. maaf jika pernah terkasar komen kat sini no :)

    ReplyDelete
  6. piwett.. nak juga. btw Selamat Hari Raya Aidilfitri

    Daripada rakan blogger | Afiq Yassin

    ReplyDelete
  7. tepek jugak.. selamat hari raya blogger :)

    ReplyDelete
  8. gila smart gambar tu.. teruja aku melihatnya..

    ReplyDelete
  9. pagi-pagi mencari guli
    berjalan dihari cuaca hangat
    samping labuh ke buku lali
    lu nampak macho memang tak hengat

    Beruk makyeh mengejar kucen
    Ingin berkawan dgn si kucen
    aku memang suka kan kucen
    sampaikan salam pada cik kucen

    he he he Selamat Hari Raya sukasukiafzal (terbalik??) sukati aku le ha ha ha aku yg taip...

    maaf zahir jeritan batinku >..<

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya!!

    maaf zahir batin!!!

    jangan lpa tirah time mkn biskut raya nnt..hihi :)

    ReplyDelete
  11. haha samping ko labuh la pakcik.hehehe oke sorry.maap bnyk2 =)

    selamat hari raya aidilfitri, papehal jmpa kat kg je nanti ye :D *bajet sekampung lettew :P <--copy ayt ko

    ReplyDelete
  12. pestime entry serius..ekekeke

    selamat hari raya tok..wa mintak maaf dari hujung rambut sampat hujung sana kalau wa ada buat salah dengan lu, terkasar bahasa, terlebih gurau senda ka hapa..jgn kecik hati tok..semoga ukhwah yang terbina semakin erat hingga ke jinjang pelamin..ehh?

    ReplyDelete
  13. muka tu mmg tak boleh belah hahaha, nak gelak sampai semput. hahahahahha

    selamat hari raya banglong :))

    ReplyDelete
  14. Ahhhh,aku peminat kau tok ! haha,eceh,bajet hensem lettuw...xD
    selamat hari raya ! :DD

    ReplyDelete
  15. Salam Aidilfitri bro. Selamat makan ketupat,lemang dan kuih raya tau,hehe

    Maaf zahir dan batin ye. Zero zero tau :)

    ReplyDelete
  16. cantiknyee kad raya . hehee

    ehh , teya buat la biskut raya . mai laa rumah .

    ReplyDelete
  17. Selamat hari raya..maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  18. awat muka kat kad raya tu nampak cam hensem dari kenyataan je :P gagagaga... selamat hari raya afzal. ^^ raya dtg rumah..

    ReplyDelete
  19. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya juga buat tuan blog..

    semoga hari raya diwarnai dengan kegembiraan berkekalan..

    ReplyDelete
  21. kemaafaan ku mohon.http://gilamodified.blogspot.com/2012/08/kemaafaan-ku-pohon-dari-kalian-semua.html

    ReplyDelete
  22. Gambau rayo kau muka memang berlagak habis....hehehehhee
    Singgah Hari Raya Ke -Empat ke blog tuan rumah...
    Sudah mula bekerja hari ini..huhu

    ReplyDelete
  23. abg slmat hari raya, adik baru leh online ha. hewhew

    ReplyDelete
  24. tokkkk....slmt hr ry..lambat wish...baru dpt online..hehe

    ReplyDelete
  25. camat ari rye..
    jgn lpe dwet rye aku taw

    akim dr Katak Comel (http://miraakim.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  26. bla hg dtg rmh aku ni...hari2 aku tunggu tau..

    selamat hari hari di hari raya.. :D

    ReplyDelete
  27. amboii abam ensem posing sakan..selamat hari raya ye.

    ReplyDelete
  28. aik ? aku rase aku dah komen aritu . kahkahkah




    selamat ari raya aidilfitri banglong !

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com