Blog Sihatimerahjambu

Worldless Wednesday : Orang Tempek Aku Pon Nak Tempek Gak!!

4:53 PM


Assalam,

Oo kemain korang ea tempek2 gambar raya! Aku tak banyak tapi aku tetap nak tempek gak. Aku tak pehulik aku nak gak!! Sape tak puas hati jom lawan mata ngan aku.. sape kelip dia kalah

Dari kiri adik bongsu aku, adik lelaki aku (TUDM Gong Kedak, Terengganu) dan
angah aku jururawat PUSRAWI

Ape ntah atok aku citer tu abah aku buat dek je.. yela kontrol aku nak amik gambar dia :P

Mak aku pon sama kontrol. Pesen mak aku ni kalau gambar dia tak cantik
dia suh amik balik hehehe

gambar adik beradik aku ngan mak aku. Akuuuuu gak yang kena amik gambar. Cheh!


Aku masih musykil apsal angah aku buat peace menyenget

Last but not least. Tadaaaa!!! :D *interprem jap :D


P/s : Ni la keluarga kecik aku, gaduh-gurau kami2 la jugak :)


You Might Also Like

31 comments

  1. erkk..hye abg long.. #tetibe..hiks

    ReplyDelete
  2. adik ko hensem..ko...errrrr
    (bg duit raya dulu..baru aku habiskan ayt di atas)

    hehe..gurau je...

    Selamat hari raya..mohon maaf jika ada terkasar komen yerrrrr

    ReplyDelete
  3. slmt hari raya ke 11... aku maafkn ko jal.. :D ahha

    ReplyDelete
  4. hari WW tempek satu dah la woi..ko tgk aku tempek pic raya aku esok lak siap ko jal

    ReplyDelete
  5. Tempek jangan tak tempek okeyyy! Baru la nampak gila glam sket cam retis gitewww! Hewhewwww :P

    ReplyDelete
  6. afzal along kan?tapi kenapa nampak cute dari adik beradik lain? macam anje jer..haha

    ReplyDelete
  7. afzal, ko anak sulung ke? hoho

    ReplyDelete
  8. eh eh eh ehh..ni ke afzal yg suke suki tuh?? wink2

    ReplyDelete
  9. nampak sporting la family hang Afzal

    ReplyDelete
  10. abg long, aku rasa gmbr mak ko cantik..hehe

    ReplyDelete
  11. owh..adik ko airforce rupanya..patut la kata dpt beg raya sama sejibik cam aku..

    ReplyDelete
  12. haa..dah banyak gambar ni,jemput la join segmen kat blog den plk..huhuhu...

    ReplyDelete
  13. Oh abg long.....
    sama ler kita....
    remy yg pertama dan ada 4 jugak.... cuma pompuan satu jer la....

    ReplyDelete
  14. amboi ada sesi bergambaq jugak ka hihi..apesal semua muka adik beradik tak sama pun huhu..

    ReplyDelete
  15. adik tok ade duk teganu ye...ekeke

    ReplyDelete
  16. abang..nanti ittew lanjew abang yeww..hiksss

    ReplyDelete
  17. maknya malatop!!!! *kirim slm aunty!!

    ***pak afzal tempek, aku pun nak tempek gak***

    ReplyDelete
  18. tengok ur mumm rasa cam familiar sgt. seriously, macam selalu perasan je. erm, ada sedara duk kat Manjung ke?

    ReplyDelete
  19. waaa , gambar rayaa . selamat hari raya dan selamat hari merdeka ... hihihi .


    nak duit merdeka !!
    eh ?

    ReplyDelete
  20. Jadi jurugambar masalahnya satu sahaja....muka kau kurang dlm gambar...hehehe

    ReplyDelete
  21. samat ari raye....wahhh adik nmpk gagah hahahah

    ReplyDelete
  22. Alah zal!Akak tak letak gambo raya pun.

    ReplyDelete
  23. WOW! <-- ini je yang mampu keluar dari benak otakku.. haha.. eh comey la adik afzal yg pmpn tu.

    ReplyDelete
  24. abang long!! hehe. kem salam kat baju merah tu.


    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  25. family kecik lama lama jadi besar,bertambah meriahlah kan apjal..kalau raya,tak tempek tak namanya raya kan..hehe

    ReplyDelete