'> Babai Kuantan.. | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Friday, September 7, 2012

Babai Kuantan..

Assalam,

Dah pukul berapa sekarang ea? Ada tengahari tak? Ke petang? Kalau tengahari atau petang maknanya aku dah tak lagi berada kat Kuantan. Aku on da way balik Kajang. Mungkin kali ni tak balik ke Kuantan lagi.

10 September 2012 aku mula bertugas di ibu pejabat Biosekuriti Kuala Lumpur di Jalan Sultan Salahuddin. Sayang nak tinggalkan Kuantan. Seyes! Tapi tak pe la mungkin ada rezeki aku akan ke sana lagi. Aku pasti akan rindukan kawan2 opis aku dan geng2 Kuantan. Hampir 4 tahun aku di sana, banyak pengalaman yang aku lalui dan pastinya kenangan manis akan aku simpan sampai ke akhir hayat.


Ni penuh dah kete aku ngan mesin basuh, mak aku nak gak suruh aku bawak balik. Adoyai menjongket dah kete aku ni. Ni aku benti kat R&R jap je ni, pundi kencing penuh. Nak sambung drive balik. Doakan aku selamat sampai dan sukses di tempat baru ye..

Babai Kuantan..

21 comments:

  1. Mane kad kawen..??..(~____~)..sedih2 pejal dh xdok kuantan..xpela, kalo dtg Qtan roger2 okeh..!!..=P hehe..

    ReplyDelete
  2. aku pulak yang rasa sedih dan sebak ni.. sob4.. :'(

    ReplyDelete
  3. semoga selamat sampai zal.... hati2...... lepas nie jumpa geng baru pulak.....he3

    ReplyDelete
  4. kate nak bagi kad kawen, mana? T__T

    x sempat nak jumpa kat kuantan, sorry...

    ReplyDelete
  5. Akhirnya awak ambil jawatan tu juga yek...
    Selamat maju jaya bro

    ReplyDelete
  6. sedih pulak rasanya..jg diri kt tempat baru =)

    ReplyDelete
  7. senanglah nak balik kajang lepas ni. hehe

    ReplyDelete
  8. gud luck di tempat baru.. doa2kan org yg masih dlm proses pertukaran segera dpt kelulusan huhu..

    ReplyDelete
  9. Moga lebih sukses di tempat baru tok ^_^ Babai~~ ehh!

    ReplyDelete
  10. Ala.... Kuantan ngan KL bukan jauh sangat!

    ReplyDelete
  11. hahahaha,menjongket keta bwak mesin basuh =..="

    ReplyDelete
  12. selamat menempuh hari2 baru zal heheee ^_^

    ReplyDelete
  13. Selamat maju jaya ye afzalsukasukasuki. Nanti rajin2 la bertandang ke Kuantan lagi. Kuantan best kan? Cuma makanan mahal. Huu.

    ReplyDelete
  14. lor..abam afzal dok kuantan kerr..hurmm..tatau..yana pn duk kuantan..hehe
    sadis lak bca cite neh..sobs T__T

    ReplyDelete
  15. oh arini dah start keje di tempat baru ye..welcome back jadik org key ell ye apjal..

    ReplyDelete
  16. wak tu a ku ko men ni mes ti ko dah sam pai key el kan.. eh.. key el ke.. ka jang kan..

    ReplyDelete
  17. Harap selamat semuanya (paling penting mesin basuh tu, nanti mak marah hahahahahahah). Selamat hari raya ^_^

    ReplyDelete
  18. lamenyeee dok singoh sini..cinonex pun dah kasi buybye same kuantan..lagi sayg 7 tahun duk sane terpakse angkt kaki..bhaha

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com