'> Cerita Pasal Cik Tunang : Bahagian 3 | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, September 19, 2012

Cerita Pasal Cik Tunang : Bahagian 3

Assalam,

Jom kita sambung citer lagi. Eh sori la dis month sampai bulan depan korang telan je la entry2 berunsur desperate aku ni ye. Dem minggu depan aku kawen la!! Aku rasa macam baru lepas amik PMR weh.. rasa diri ni muda rumaja lagi uhuk3. Masuk2 opis aku terus timbang berat badan. Pergh! Pergh! 76kg beb! Berderau darah aku lalu aku pandang sisi kaki aku.. oh ada kucing di situ patutla berat *ayat kaberline cenggini akan biasa korang lihat lagi nanti

Kenapa aku pilih Cik Tunang dan bukan korang? Maaf Phat, Boni.. aku tak pilih korang sebab korang lelaki berbelalai, berbulu dada plak tu. Aku bimbang bulu dada ko bersimpul ngan janggut aku. Aku pon tak dapat bayangkan kalau si Phat atau Boni pakai baju kelawar, baju tidur seksi siap ropol2 di bahagian dada seropol2 bulu dada mereka. Eww!! Then kenapa Cik Tunang?

Cik Tunang aku ni seorang yang sangat manja, kena la ngan aku yang suka menyakat. Lagi2 bila dia buat muncung kahkahkah serupa pelocok jamban dah aku nengok :D Tengok dia jalan menonong sensorang tu tau la dia tengah ngajuk. Tapi dia ngajuk tak lama hehe.

Selama aku kenal dia 3 tahun setengah ni, dia tak pernah mintak apa2 barang.. hadiah daripada aku. Kadang2 aku pening gak, sampai aku paksa dia pilih barang apa yang dia nak. Dia seorang yang simple, dan tak banyak karenah. Aku je yang selalu menyakat dia.. well tak tau nak cakap ape aku memang macamtu :P Dia akan cuba tunaikan impian aku walaupun aku tau dia student dan tak mampu serba serbi. Senang kata dia tak banyak menyusahkan aku sebab tu aku sayang dia :)

Kawan2 dia pon pelik sebab jarang tengok hubungan kami bermasalah. Lagi2 bila dorang dapat tau aku ada ramai kawan especially kawan2 pompuan. Dorang kata kalau dorang dalam situasi Cik Tunang mau hari2 gaduh besar. Chill beb, kalau ada sikap saling percaya semua tu takkan berlaku. Dia bebas keluar ngan sape2, begitu gak aku selagi kami tau status kami dan jujur antara satu sama lain :) Korang nampak je aku cenggini tapi dalam hati ada taman ni.. setia ni beb, jarang jumpa lelaki macam aku ni kahkahkah

Bila dia nak pegi kemana2, dengan siapa2.. dia akan maklumkan pada aku. Dia akan sentiasa mesej2 aku tanya khabar walaupun dia tau belum tentu aku akan reply. Setiap hari sebelum tido dia akan minta maaf kepada aku kalau2 hari tu dia ada buat salah pada aku. Dan yang penting dia sudi terima seadanya diri aku.. itu lebih penting.

Dah la nanti sambung lagi. Next episod aku nak citer pasal preparation kawen plak. Aku tak tau la berapa episod baru boleh habis uhuk3. Maaflah kitorang tak banyak gambar berdua, yela cinta jarak jauh la katakan, jarang benar nak jumpa. Kalau ada pon tu aku crop guna Adobe Photoshop hahaha




P/s : Jangan la risau semua aku jemput ke kenduri aku.. minggu depan aku war2kan ye :)


29 comments:

  1. majuk la cam gini...sob sob wakakaka...harem jadah ko

    ReplyDelete
  2. selesa dihati dan juga dimata :)


    #tengah bayangkan boni & phat pakai baju kelawar. adehhh! tak selesa otak dibuatnya. haha

    ReplyDelete
  3. ala cepatnya dh abes entri, x puas lagi bace...cepat sambung lagi! hihihi


    *bagusnya msg setiap hari mintak maaf. :)

    ReplyDelete
  4. semoga segala urusan kenduri ko dipermudahkan ek aminnnnnn ^__^

    ReplyDelete
  5. alahai sweetnya pecintaan tok, tersentuh usus kecik aku, sob2 :')

    ReplyDelete
  6. motif letak gambo cenggitu? motif sangat kan? motif nak suruh jeles kah?



    #mohon pengapit lelaki pektis ambik gambo cenggitu gak nanti. Mohon :D

    ReplyDelete
  7. heheheh....! :) yg penting dah dapat kad jemputan dari awak pejal...insyaAllah jika tiada aral melintang saye dtg....(^______^)..

    ReplyDelete
  8. walaweii..meleleh hingus aku aku baca dr part 1 sampai part 3...

    btw, tahniah yerr...walaupun aku rasa aku tak dapat pi kenduri ko..tapi aku nak ko jemput jugak n hantar undangan perkahwinan kat aku...

    tapi aku nak goddies bag yang mak ko buat tu..bunga tuuuuuuu..lawa..

    ReplyDelete
  9. ini dikira pre-wedding..tayah buat gmbor2 atau video.. hekhek :D

    tahniahh tokkk

    ReplyDelete
  10. Aloloo! Suwit2 je korang ni. Kahkah! Hamboi kau kemaen hati ngah berbunga2 siap taktau bape episod boleh abes cite psl cik Tunang dan yg sewaktu dengannya. Takpe2. Naseb baek cara kau cite tak wat aku muntah hijaw. Gelak2 baca psl bulu dada lagi ada. Kahkah!

    Cepat kawen! Cepat kawen! Cepat laa! :P

    ReplyDelete
  11. Atototo.. shuweitt nyer! >.< sambung ag tok. Syok pulak den baca ^^

    ReplyDelete
  12. semakin kusyukk..shida mmbaca..alah ade part la plak..ptong..brol lah!!

    ReplyDelete
  13. ai sonok plak bace kesah org nak kawen..haish haish..

    ReplyDelete
  14. eii...org nak kahwin citer sal cik tunang je..hik hik

    ReplyDelete
  15. Ini sindrom org nervous nak kawen ke ni? Citer pasal tunang heheh. Okay... cepat kuarkan entry baru. Bahagian 4 plak.

    ReplyDelete
  16. kalaulah aku ada kat sebelah ko, akan ku umpil2 janggut ko menggunakan phat. eh, pahat! hahahaha

    ReplyDelete
  17. ooiiiiiiiiiiiiiiiiit! heheheh aku xleh nak bayang kan if cik tunang tu si phat or boni...harus huru hara dibuatnya kekekeke

    ReplyDelete
  18. aduhai..... so romantiknya....
    cair remy mendengarnya.....
    menghitung hari.....

    ReplyDelete
  19. blueekkk, puuii puuuii

    maafkan gak aku wat silap kat ko.. esok aku send sms agagagagagaga

    ReplyDelete
  20. Desperate betul ini...hahahahah
    Baca entri buat saya happpy sangat..lihat kemesraan awak ni...
    Alamak !! serius pula aku ni..iskk

    ReplyDelete
  21. allhamdullilah seronok baca..bertuah abg afzal.jga kak lok2 k.smga kekal hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  22. wah nak dekat dah tu kawen..neves lah tu haha

    ReplyDelete
  23. so sweet jer baca citer nie... macam ayat klise dan kaberline tapi itulah hakikatnya hubungan afzal dan cik tunang hehe...

    ReplyDelete
  24. waa.. cerita nya semakin sweet gitu.. ah jelessss aku ngan afzal ni.. ahaha

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com