'> Nah Aku Up Budak Ni Sekejap! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, September 5, 2012

Nah Aku Up Budak Ni Sekejap!

Assalam,

Bila aku belek2 henfon aku penuh ngan gambar budak sorang ni. Keje dia memang suka bergambar, sampai aku rasa dah macam bukan henpon aku pulak sebab penuh ngan muka dia. Aku pegi beraya umah Mama Tunz hari tu, boleh plak mama kata dia tunang aku? Chait!

Aku ngan dia memang geng la. Dia ni suka dress up, up to date la kiranya. So aku merangkap supir dan pada masa yang sama penasihat fesyen pada dia. Kalau aku kua mesti dia jadik batu penimbang. Aku tanya dia dah ada bf ke. Dia kata kawan tu ramai tapi nak seyes blom ke arah tu lagi. Dia kata nak buka wedding planner. Chantek gak tu aku pon minat menda alah cenggitu :)


Sape dia ni? Ni la adik bongsu aku Nurul Nadhirah Izzati. Aku panggil Dira je. Nape aku buat entry ni? Ada la mana2 budak ntah tanya nak berkenalan. Nah aku aku dah kenalkan harap ko tak kempunan! Kemain ko ea Jemah ko dah sunat blom??


P/s : Haha ni bukan entry Cik Tunang la :D

27 comments:

  1. mmmm...saya kena pnggil abg ipa?

    ReplyDelete
  2. cis ingt mrs afzal, kihkihkih. comey adik, senyuman cam sama je, :p

    ReplyDelete
  3. Supporting nya abang promote adik kat blog.

    ReplyDelete
  4. ramai la peminat dia lepas ni.

    ReplyDelete
  5. Nampak nya pas ni, hubungan kita akan jadi lebih akrab bila ko jadik abang ipar aku nanti... hai bang long... =P

    ReplyDelete
  6. lawa adik bang long... pasni bersusun la org buat giliran nak jumpa bang long ambik berkat hihi..

    ReplyDelete
  7. hai abang iparku yang kacak.. mohon pertimbangkan mana satu pilihan hati ko samada aku ataupun korn yang layak dijadikan bakal suami adik ko tu.. buatlah satu pertandingan dan aku sanggup bertanding dengan korn.hakhakhakhakhakhakhak

    ReplyDelete
  8. Haha hati2...ramai yang berkenan tu..=D

    ReplyDelete
  9. ehem abang kita single lagi,sudah berkerjaya, huhuh

    ReplyDelete
  10. kemain korn dgn boni tu, hahaha

    nak buat jadik kak ipar leh x? :P

    ReplyDelete
  11. aku ade letak link fb die kat entry tu

    ReplyDelete
  12. comel adik afzal nie......
    mcm abg dia jugak......

    ReplyDelete
  13. Hemmmm.....
    Cantik orangnya ..paling penting senyum lagi manis

    ReplyDelete
  14. nice nama die..dira je . . .

    nanti nana nak panggil dira je boleh..kekeke..

    #comel adik abg tu :)

    ReplyDelete
  15. kahkahkah Korn ngan Boni korang komen cam silake! kahkahkah

    tua bangka kutuk tak sedar diri kahkahkah :D

    ReplyDelete
  16. cehhh, adek dia rupanya . ingatkan pompuan mana .

    nampaknya telah menjadi rebutan antara korn dan boni kacak .

    ReplyDelete
  17. hahaaa..zal ade abg x? hahhaaa :P

    ReplyDelete
  18. cantik adik kalah kecantikkan abg long..eh! haha

    ReplyDelete
  19. camne aku boleh tersesat sampai ke sini..

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com